Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carnage666

Nevěřím že nebude delay.

• FarkyJTV

uprimne celkom sa bojim v akom stave to bude...a toto ma velmi nenadchyna doverou...len tak to oznamili bez dajakej show atd.hadam bude 7 mesiacov stacit.

• Takže nevíme jestli to vyjde 6. a ani v září a budeme se modlit, aby to bylo 2023.

• BTW, jen tak z legrace jsem si teď zkusil naistalovat Skyrim, že se podívám na nějaké ty mody. ENB mod pro Skyrim totálně předělává grafický engine, a když si k tomu člověk stáhne nějaké lepší grafické textury, např Skyland - A Landscape Texture Overhaul, tak ta hra vypadá naprosto fanasticky. Vygooglujte na youtube nějaké ENB + Skyrim videa. Hraje se to jako úplně jiná hra. Pak si jde stáhnout mod, který předčítá všechny knihy ve hře a člověk tam může poslouchat lore při exploraci světa. Nebo SkyUI mod pro mnohem lepší organizi předmětů ve hře. Jo, Bethesda hry měli vždycky silnou moderskou komunitu. A určitě i Starfield nebude vyjímka.

• Když jsem Skyrim poprvé před lety zapnul, tak jsem se dostal k bodu, kde bylo třeba poprvé použít inventář. Asi minutu jsem do něj nevěřícně koukal a pak vypnul hru. Teprve po nějakém googlení jsem zjistil, že existuje SkyUI (a pár dalších zajímavých modů) a docela si to užil. Ještě, že jsem to kupoval dlouho po vydání a už byly mody k dispozici, jinak bych byl dost zklamaný.

• Jevo83

Po poslednych rokoch uz kazde oznamenie o datume vydania na mna posobi neskutocne otravne.... nezatazujte nas tym, proste to vydajte ked to bude a neotravujte s terminmi, ktore sa uz chronicky aj tak 5x zmenia

(To je prosba na vydavatelov, nie games.cz😁)

• medveddd

Tak oni to datum neoznamují kvůli nám, ale aby vytvořili o té hře povědomí a podpořili prodeje.

• Od Oblivionu mají hry Bughesdy setrvale klesající kvalitu (Technickou, příběhovou). Obávám se, že na další hru co podle velkohubého Todda prostě funguje (když komunita modduje) nebudu mít náladu a nervy. To si raději počtvrté zopakuji Kingdom Come, kdybych dostal v době vydání SF RPG choutky.

• mně osobně z TES her přišel nejlepší Morrowind (hrál jsem v době vydání, mám doma krabicovku s velkou přibalenou mapou Morrowindu).  Druhý nejlepší je Skyrim a Oblivion je nejhorší. Daggerfall jsem nikdy moc nehrál. Já mám z TES her hrozně smíšené pocity. Miluju ty světy, ale nesnáším jejich RPG a soubojové mechaniky. Kombinace světa TES a soubojových mechanik Dragons Dogma by byl splněný sen. DD má podle mně nejlepší soubojový systém jaký jsem v akčním RPG hrál, lepší než soulsovky.

• Nesouhlasím. Imho je to od Skyrimu. Ten byl proti Oblivionu ještě velký krok vpřed.

• Bullseye671

Říkejte si co chcete, ale já mám Todda stejně pořád rád. Je to sympaťák.

• Derp_1337

Tak na tom je postaven celý marketing. Nějaká sympatická osoba ti kecá nesmysly a ty jí to žereš, protože přece charismatická postava nemůže lhát!!

• Bullseye671

Ale já vím, že lže a Starfield mě moc nezajímá, jen mi to jeho povídání připomíná staré dobré časy. 

• Thanquol

to je daleko :/  na tohle se těším asi nejvíc. 

• Stephano

Dneska jsem dohrál The Outer Worlds. Určitě si dám System Shock 2, než vyjde Remake jedničky. Fallout 4 jsem zatím nehrál a když už, tak to dám s modifikacemi. Těším se na London i Miami. I na hru Invictible. Momentálně mám scifi vlnu před fanasy. Takže asi koupím v den vydání. Hry od Bethesdy mám rád a zatím jsem se nesetkal u sebe se špatným technickým stavem. Doufám, že zamakají na hlavní lince. Ty vedlejší questy jsou většinou fajn. Na The Outer Worlds 2 se těším o něco víc.

• jako všechny hry od Bethesdy - ze začátku to bude hrozný broken mess, ale pak se na to vrhnou modeři a za pár let z toho udělají skvělý zážitek. Navíc pokud tady bude spousta různých planet, tak se modeři vyžijí

• bodmrazu

Jo, taky to tak vidim ;-) questy ktere nepujdou splnit, propadavani texturami, lode letajici pozpadku... na predobjednavku to nevidim, ale az za par tydnu vychytaji bugy, tak se na to budu moc tesit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit