-
Po poslednych rokoch uz kazde oznamenie o datume vydania na mna posobi neskutocne otravne.... nezatazujte nas tym, proste to vydajte ked to bude a neotravujte s terminmi, ktore sa uz chronicky aj tak 5x zmenia
(To je prosba na vydavatelov, nie games.cz😁)
-
-
Tak oni to datum neoznamují kvůli nám, ale aby vytvořili o té hře povědomí a podpořili prodeje.
-
-
Od Oblivionu mají hry Bughesdy setrvale klesající kvalitu (Technickou, příběhovou). Obávám se, že na další hru co podle velkohubého Todda prostě funguje (když komunita modduje) nebudu mít náladu a nervy. To si raději počtvrté zopakuji Kingdom Come, kdybych dostal v době vydání SF RPG choutky.
-
-
mně osobně z TES her přišel nejlepší Morrowind (hrál jsem v době vydání, mám doma krabicovku s velkou přibalenou mapou Morrowindu). Druhý nejlepší je Skyrim a Oblivion je nejhorší. Daggerfall jsem nikdy moc nehrál. Já mám z TES her hrozně smíšené pocity. Miluju ty světy, ale nesnáším jejich RPG a soubojové mechaniky. Kombinace světa TES a soubojových mechanik Dragons Dogma by byl splněný sen. DD má podle mně nejlepší soubojový systém jaký jsem v akčním RPG hrál, lepší než soulsovky.
-
Nesouhlasím. Imho je to od Skyrimu. Ten byl proti Oblivionu ještě velký krok vpřed.
-
-
Říkejte si co chcete, ale já mám Todda stejně pořád rád. Je to sympaťák.
-
-
Tak na tom je postaven celý marketing. Nějaká sympatická osoba ti kecá nesmysly a ty jí to žereš, protože přece charismatická postava nemůže lhát!!
-
-
Ale já vím, že lže a Starfield mě moc nezajímá, jen mi to jeho povídání připomíná staré dobré časy.
-
-
-
Takže nevíme jestli to vyjde 6. a ani v září a budeme se modlit, aby to bylo 2023.
-
jako všechny hry od Bethesdy - ze začátku to bude hrozný broken mess, ale pak se na to vrhnou modeři a za pár let z toho udělají skvělý zážitek. Navíc pokud tady bude spousta různých planet, tak se modeři vyžijí
-
-
Jo, taky to tak vidim ;-) questy ktere nepujdou splnit, propadavani texturami, lode letajici pozpadku... na predobjednavku to nevidim, ale az za par tydnu vychytaji bugy, tak se na to budu moc tesit.
-
-
Dneska jsem dohrál The Outer Worlds. Určitě si dám System Shock 2, než vyjde Remake jedničky. Fallout 4 jsem zatím nehrál a když už, tak to dám s modifikacemi. Těším se na London i Miami. I na hru Invictible. Momentálně mám scifi vlnu před fanasy. Takže asi koupím v den vydání. Hry od Bethesdy mám rád a zatím jsem se nesetkal u sebe se špatným technickým stavem. Doufám, že zamakají na hlavní lince. Ty vedlejší questy jsou většinou fajn. Na The Outer Worlds 2 se těším o něco víc.
-
to je daleko :/ na tohle se těším asi nejvíc.
-
Neměl vyjít 11. 11. 2022?
-
-
Měl. A pak ho odložili.
-
-
uprimne celkom sa bojim v akom stave to bude...a toto ma velmi nenadchyna doverou...len tak to oznamili bez dajakej show atd.hadam bude 7 mesiacov stacit.
-
BTW, jen tak z legrace jsem si teď zkusil naistalovat Skyrim, že se podívám na nějaké ty mody. ENB mod pro Skyrim totálně předělává grafický engine, a když si k tomu člověk stáhne nějaké lepší grafické textury, např Skyland - A Landscape Texture Overhaul, tak ta hra vypadá naprosto fanasticky. Vygooglujte na youtube nějaké ENB + Skyrim videa. Hraje se to jako úplně jiná hra. Pak si jde stáhnout mod, který předčítá všechny knihy ve hře a člověk tam může poslouchat lore při exploraci světa. Nebo SkyUI mod pro mnohem lepší organizi předmětů ve hře. Jo, Bethesda hry měli vždycky silnou moderskou komunitu. A určitě i Starfield nebude vyjímka.
-
-
Když jsem Skyrim poprvé před lety zapnul, tak jsem se dostal k bodu, kde bylo třeba poprvé použít inventář. Asi minutu jsem do něj nevěřícně koukal a pak vypnul hru. Teprve po nějakém googlení jsem zjistil, že existuje SkyUI (a pár dalších zajímavých modů) a docela si to užil. Ještě, že jsem to kupoval dlouho po vydání a už byly mody k dispozici, jinak bych byl dost zklamaný.
-