Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Coffin.Corner
    T-50 vypadá nádherně, ale byl by to v mé sbírce už pátý joystick/HOTAS, takže o něm dál jenom sním :)

Edit: Měla to být reakce na Trolla Norrise.
  • Hral jsem x let il2 ... musim rict ze to je oproti war thunderu 100 a 1... tim myslim ze il2 je narezovejsi, hraju ted wt ale musim rict ze me celkem dost stve nevyvazenost tanku jako treba t44 vs tigr 1?a podobne nevyvazenost urovni... a hlavne nesmim zapomenout... Penize!!!! Plat a jsi nesmrtelny... neplatis a mas prd...
    Realita il2 kdyz jsem ji hral byla absolutne neprekonatelna cimkoliv hlavne editace map!!! Z meho uhlu pohledu 100 bodu il2 a tak 25 wt...
    • Nevyváženost je kravina. Buď chcete věrohodnou simulaci, kde prostě německé motory byly stokrát lepší, než všechny ostatní a po obloze létalo stokrát více Angličanů, než Němců nebo chcete hru, kde je vše pro hratelnost vyvážené, ale nerealistické.
    • Ve WT zadny plat a jsi nesmrtelny neexistuje. Vubec nevim kde to beres :D Co se vyvazenosti tyce tak WT nejede presne podle historickych obdobi prave aby hra byla vyvazenejsi. T1 proti T34 z kratkejma delama a M4 shermanum s kratkejma delama by nebyla moc vyvazena hra :D
      • jamar28
        Jo jo, vždycky se musím smát, když fandové brečí, jak je hra nerealistická a že proti jejich Tigeru stojí novější stroje. Bych chtěl vidět jejich výraz, kdyby s Panzer I a II museli jezdit proti KV-2. *1*
        • mě se nedávno s T-50 z prvního tieru povedlo sejmout Leopard, to bylo radosti *1*
        • wenceslaus
          V uzavreny bete to bylo (teda KV-1) a byla to nahodou docela legrace... obcas.
          Tenkrat poskozeni neco znamenalo a kdyz se KV podarilo znehybnit, takse na nej zavolalo delostrelectvo a modlilo se :)
          Trochu podobny jako se starsi t-34 proti Tigerovi.
          • jamar28
            Já v uzavřené betě byl a tohle si nevybavuju. Vzpomínky mám hlavně na BT-7, které byly v té době strašně OP. *1*
        • Ono vůbec je dost problematické realně zobrazit bitvu, když máte jen tanky. Pěchota a proti-tankové kanony a letectvo udělalo svoje. Navíc ryze tankových bitev hlavně zezačátku moc nebylo a ani se s tím úplně nepočítalo. Tanky našly slabé místo v obraně a vjeli do týlu a tam dělali paseku. Silnému odporu se snažili vyhnout a obklíčit je. Pokud máte frontové jednotky odtržené od zásobování a velení, tak se spíš vzdají. Ale to je spíš ve stolních wargamách, na PC se skoro vždy hraje na 100% annihilaci což moc reálné není. Navíc i při sebemenší poruše nebo znehybnění tanku (o terén) posádka vyskákala a běžela zpět pro nový tank a až po bitvě se opravilo/odtáhlo co zbylo.
    • No to bude asi tím, že Il-2 byla hra, co si zakládala na realistickém přenesení strojů do hry, zatímco WT, neřkuli ještě 100x hůře Wold of Everything si zakládá na prodeji bonusů a k tomu je třeba co nejvíc hráčů. Co nejvíc hráčů znamená, že je nutné ty hráče natáhnout na možnost lítat s tím, co se jim líbí, takže pokud se hráčům líbí lítat s nějakým zasrancem, co byl naprosto beznadějnej cip, s kterým nechtěli lítat(či jezdit u tanků) ani sebevrazi, autoři hru poladí tak, aby ten beznadějnej cip byl naprosto konkurence schopnej s nejlepšími adekvátními typy. I kdyby zobrazené statistiky říkaly něco jiného. Jinak by se hráči nasrali, že s jejich zvoleným miláčkem nejde vyhrát(protože to ve skutečnosti nešlo) a mohli by odejít na jinou hru-a to je konec kutoulejících se zlaťáčků do kapsy všech pay-2-win vývojářů.
      • Asi sis spletlu hru, WoT si hraje s vlastnostmi svých krabic, pardon tanků, ale WT se drží jakž takž u realistických strojů, ale pak je páruje podle raitingu aby to bylo "vyvážené", takže Sherman s krátkým 75mm je super tank, když nemůže potkat Tigera, ale je to jen tím, kde je podle raitingu a s čím se může potkat. Jinak jediné co lze reálně koupit je progress hrou, jinak se tam nic moc co by mělo zásadní vliv na výhru nebo prohru pořídit za peníze nedá.
  • Strašně rád bych si zahrál tankový simulátor z 2.sv. války. Nejlépe kampaň proti počítači.
    • Něco takového je. Hledejte na steamu Steel Armor: Blaze of War
  • Měl jsem za to, že IL2 je od tvůrců War Thunderu, ale jak tak koukám, je v tom slušný guláš. Co díl to jiný tým, ale Gaijin se na ní přeci jen také podílel.
    • Pouze na jednom dílu, který víceméně stál za prd. Byl velmi nedodělaný. Jeho název byl IL-2:Birds of Prey

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit