Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    "Takovyhle zmetek si uprimne ani tu zpropadenou recenzi nezaslouzi" , ne v takovem stavu v jakem se ted jeste nachazi. *4*
    • recenze je to nejdulezitejsi, zvlast, kdyz neni tendencni nebo rovnou zaplacena...podle ceho se chces rozhodnout o koupi (teda pokud rad nekupujes povestneho zajice v pytli)?
      • Nastesti v tomto pripade opravdu zaplacene nejsou. A malokdy se stava, aby se "profesionalni" recenze shodli s hracskymi, jako u Stillbirth.
      • Jack1947
        Obcas ani recenze nema tu spravnou vypovidajici hodnotu aby presvedcila nebo naopak od radila od koupe hry. Tedy tady nekdo je kdo se vzdy ridil podle recenzi a na zaklade jich pak zmineny titul poridil (mozna je) , vemze si v dobe internetu se clovek castokrat drive, dozvi od komunity za ta hra za neco stoji... nebo ji vyzkousi bezplatne sam ne k tomu to pree je ne, aby vyzkousel a pote zvazil koupi. ( W@rez, jenze chapu to holt plno lidem, jejich svedomi nedovoly vlastnit at uz kvuli jen bohapustemu vyzkouseni zpiratenou licenci).

Pak biuh s nimi kdyz se jim hra nebude libit... moznost meli.

*3*
    • Prosim? Jsou tady recenze na hry jako Rambo,mobilni hricky,tabletove hlouposti a nezavisle hry s grafikou a hratelnosti jako na ZX Spectru a hra z zanru kde vlastne ani nic jineho nevychazi tu nema jeste recenzi ani na predchozi dil(ktery propadak nebyl)!? Natoz na tenhle posledni dil. Mozna je to hrebik do rakve,ale tim spise si tahle skvela serie zaslouzi nejake shrnuti.
      • Jestli ono to nebude tim, ze Egosoft neposkytl zadne kopie na recenze a ty, co poskytl byly az par dni po vydani a jeste jen nekomu. Oni si naivne mysleli, ze kdyz tu hruzu nikdo nezrecenzuje, ze se na to hraci neprijdou sami...
    • Lawliet
      Mě by třeba zajímala. :) Nejlépe tedy videorecenze.
      • Smarja tak se koukni ba Youtube. Mas tam mraky recenzi, vsechny do jedne se shoduji, ze je to totalni sr*cka.
      • souhlas, čekal jsem do týdne nanejvýš do měsíce od vydání recenzi na těchto stránkách a jako kdyby ani nový X nevyšel... totální pusto, ignorovat hru tohoto ražení mi přijde jako ignorovat nový Counter Strike... *9*
      • Jack1947
        Tak tebe mozna. *3* silne velice silne pochybuji ze by predchazela tomuto skvostu videoerecenze pred normalni recenzi... hlvne kdo by byl ochotny se s ni zaobirat.
        • Lawliet
          Každý, kdo nechce jenom plkat u hry, kterou v životě neviděl, jako ty?
          • Jack1947
            Blahova predstava... simulatory z vesmiru moc nemusim... tohle jsem zkusil a moc me to nezaujalo. (treba lod ktera se zasekne do zeme me moc nelaka)
  • Jason_dinAlt
    Tak tahle hra byla pro mne obrovským zklamáním. Tolik jsem se těšil a dopadlo to daleko hůř než můj pesimistický odhad. Nejhorší vlastnosti:
    • Příšerně strašně hrozný konzoloidní ovládání.
    • Při otevření mapy se loď zastaví,
    • Při otočení se "vzhůru nohama" se loď okamžitě sama otočí zpět - vesmír, kde je definováno "nahoře" a "dole".
    • Cestování po vesmírné dálnici je celkem fajn akorát to zrychlování, když se někomu nalepím na zadek je fakt hnus - minihra umístěná na špatném místě.
    • Interiéry jako přes kopírák. To, že je sem tam nějaká krabice a NPCčka na jiném místě, to nezachrání.

nemám moc času dnes, tak doplňte další. Je toho hodně.
    • To automaticke otaceni lodi jde vypnout.
  • ... a pri tom všetcia im to na fórach hovorili ...
    • svatá pravda, spousta těch jejich nefunkčních věcí jim byla vyčítána hned po oznámení :/
  • gurus
    špatnej game desing nespraví žádný patch *7* X3 albion prelude je dneska super hra, ale tahle s**** je strašná
    • X3:TC mě teda bavil mnohem víc, nějak sem u AP nepřekousl že AI má p2p jump celé flotily a já ne, navíc začátek zaterrany už je i v TC těžký, natožpak v AP.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit