Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlastním jak PC , tak I PS 3 .. ale zábavu si určitě užiju víc na PS 3 :P navíc v roce 2014 mají být prý ohlášené new konzole .. jak Xbox tak i PS .. a moc se na to těším , jelikož vím , že si na nich opět minimálně 10 let zahraju bez nutných investic :D což u PC určitě ne :) chci se bavit a né každý 2 roky upgradovat PC , který mě za ty roky přijde 4x dražší než konzole :) ..
  • calwin
    inu... každý jak si môže dovoliť :)...
  • Trol.diskuzni
    Já myslím, že by se tvůrci konzolí měli spojit dohromady, vzájemně se nakopat do zadků a tím se motivovat k vytvoření něčeho, co by se svými funkcemi více blížilo počítači než k mnou zmíněnému topinkovači, jak tomu je doposud... *7*
  • Souhlasím, i když vůbec nejde o to, jestli jsou exkluzivity na boxu lepší než na psku, ale že na PS3 jich je prostě VÍC! Za tenhle přístup si Sony cením víc než Microsoftu.
  • Takhle, ona by ta rivalita mela byt spise pratelska. Vsichni jsme hraci, tak proc se sakra hadat, a pomerovat kdo ma delsiho pindoura (servery jako Lensoftruth jsou na to machri). Vsak pockej, najde se nejakej fanda x360 kterej ti vysvetli ze jejich exkluzivky jsou preci lepsi. Ale o to nejde. Kazdej ma neco ... make games, not flame war. To je moje heslo.
  • Jo, a abych nezapomněl, mezi můj majetek patří pouze PC. Zatím! *1*
  • Trol.diskuzni
    Zrovna jsem těch 20 klacků utratil za Denony AH-D7000, takže promiň, kámo... *9*
  • Osobně nechápu tu rivalitu mezi Xypsilonem a Péeskem, protože tři díly Metal Gear Solid v HD plus čtyřka, kolekce God of War her v HD plus trojka, Shadow of Colossus a Ico v HD, Heavy Rain a Uncharted přece mluví jasně! *5* *5* *5*
  • Urug
    Víc by mě uklidnilo kdybys mi nabídl 20klacků na novej
  • Tak ja musim priznat ze puvodni Xbox se mi nelibil vubec. Ted ten novy nevypada vubec spatne, navic v te cerne ... Ale proste by mi tam chybela moznost blu ray. U nas to s kamarady mame jinak. Jeden ma Wii, ja mam PS3, a dalsi ma X360 (ted 3, slim, protoze mu predchozi dve hodily RROD), takze to mame hezky pokryte a muzem hrat vsechno.
  • A tady je asi ten hlavni problem mezi nami. Pro tebe je soucasti tohohle konicku prave reseni problemu s technikou, hledani toho idealniho nastaveni, atd. Ja na tohle bohuzel nejsem. Mne jde o cistou funkcnost. Radeji stravim cas ktery bych investoval do vrtani se v pocitaci treba do prochazky se psem nebo cetby knihy. Ze stejneho duvodu ted cekam na Kindle Touch a nebudu si kupovat Kobo, protoze mi jde o okamzitou funkcnost bez nutnosti stelovat nastaveni.
  • Ale abych se držel tématu, tak PS3 je pro mě budoucí volba, ikdyž se mi líbí více Xbox, ten prostě vypadá jako konzole. PS3 je jako hezčí DVD/BR přehrávač, tak okolí má v drtivé většině PS3 a byla by škoda nevyužít jejich hry :D
  • Trol.diskuzni
    To jsi na tom líp než já, vlivem problémů se sítí v kombinaci se zesilovačem to bylo v posledních týdnech u mě trochu "žhavější" *3*
  • Trol.diskuzni
    Nejlepší si počkat měsíc nebo dva, kdy máš hru za polovic a internet plný rad, jak tvůj případný potíž vyřešit... Mě osobně by nebavilo se v tom vrtat a řešit to u her, ale u takové hudby jsem ochotný strávit týdny hledáním ideálního řešení - podle mě je to prostě o tom, jak moc ti o to hraní/dívání/poslouchání jde.

Určitě se nikdy nespokojím s "přednastavenými ultimátními zábavnými centry" jako jsou konzole, facebook atd.
  • Urug
    Tak tak, zrovna dneska mi jeden shořel...
  • Jedina PC only hra, ktera mi pristala na HDD, byl pred nekolika lety Zaklinac (puvodni). A bohuzel, i diky nevyladenosti, jsem se v tech config hrabat musel, a moc se mi to nelibilo. Promin, asi jsem linej nebo proste nemam cas nazbyt, ale nemyslim ze je zase tak neobvykle ocekavat za moje penize funkcni produkt.
  • Trol.diskuzni
    Tentokrát máš vysoké šance zůstat v plusu, pokud se tady naženou nějací PCčkáři postupně *5*
  • Amen.
  • Pozde, jeden troll uz tu je :)
  • Trol.diskuzni
    Já jsem teda žádné složité aktualizování či hrabání se v config souborech dosud nezaznamenal... Samozřejmě, že pokud si chce člověk na PC zařídit nějakou pokročilejší funkcionalitu (daleko za horizontem, kam může nějaká konzole vůbec dohlédnout), je třeba se trošku snažit, ale to pro lidi, kteří si něco opravdu chtějí zprovoznit, nemůže být žádný problém...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit