Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co to je konzolista? To je neco jako terorista? :)
    • No konzole: 1. výstupek vyčnívající ze stěny (tvořící její součást), nesoucí někdy různé předměty (socha)
      2. nosník, zpravidla vodorovný, na jednom konic upevněný, tech. nástěnná podpěra k uložení ložísek, potrubí ap.
      3. podpěra záclonových tyčí

Tak že by nějací stěhováci? *2* *1*
      • stěhováci *1* jo a lidé s podobným IQ co je slovo instalace děsí
        • Instalace tech nosniku a zaclonovych tyci? Nekteri lidi maji k manualni praci odpor, to znam. Ale voni na to sami doplatej :)
      • Diky, to by mohlo byt :)
  • Doted na konzolistovi perfektne fungovaly videa, tak doufam ze se tam odsud nerozsiri ty nefunkcni.

Prebirani clanku me moc netesi, protoze ctu oba weby a tohle me bude akorat obtezovat.
    • Mechwarrior_bw
      osobne nerozumiem týmto paktom, nie je nad zdravý konkurenčný boj ... môžeme sa tešiť ešte na viac konzolových omáčok... akoby toho bolo málo a nebolo to všade.
      • To mi nevadi, vadi mi, ze mi bude do rss chodit jeden a ten samy clanek dvakrat.
  • já myslel, že konzoloidní server je již dnes games.tiscali. Nečeká se na recenze PC verzí, PC verze je vždy až ta poslední ve světe zájmu. Otravuje se tu s hrama, které na PC nikdy neuvidíme...
    • Cosi
      Tak co já vim, tak se tu snaží recenzovat hry na PC, ale když hra vyjde o 2 týdny dříve na XBox / PS3 tak je blbost čekat na PC verzi - kor když občas i článek/videorecenze doplněna informací o PC ovladatelnosti, jinak je hra v zásadě stejná. A Videorecenze jsou vždy z PC verze.
      • no ony dřív PC verze byly jiné, protože HW na PC bude vždycky dál než omezené konzole...jenže jediná věc, kde se trochu vlastnosti dnešního HW použilo je BF3, jinak nic... (+ Army atd)
    • Až si PCčkáři budou kupovat tolik her, co konzolisti, bude se psát víc o PC hrách *3*
      • Tohle je stejně k pláči. Hra, která je stejná jak na konzoli, tak na PC, kde mají vývojáři navíc "práci" s portováním, je na PC o 200-500,- Kč levnější než konzole... kdyby tu nebyl warez, stála by ještě víc korun a lidí, co by si hry kupovali by bylo ještě míň.
        No však počkáme až přijde Sony s reklamama a only-online (data) hrami, PS bude z kola venku a pak se bude o PC hrách psát o něco víc.
        Navíc je blost tohle napsat, protože právě o hrách, které jsou na tom s prodeji hůř je třeba psát nejvíc. *7* (kdyžuž teda nemají ty demka... co konzole hry, míváte taky někdy betu/demo verzi?)
      • To máš tak, až ty hry budou za něco stát, budou je kupovat i lidi, jako je můj kamarád, kterej už hry přestal hrát úplně, kvůli zprasenejm portům.
        • Jo, uz jsem na tom skoro stejne
          • když nepočítám portal 2 (+ možná ještě nějaká vyjímka), tak jediný hry v posledních měsících (letech), co jsem koupil je z GoG (jen pro to, že šlapou pod Win7 a nemusim řešit virtuální PC na starym systému
    • Stejne se ten dnesni paskvil neda nazvat PC hry
    • Heheehee...po ránu pobavilo *1* Ne že bys neměl pravdu, ale nejspíš to schytáš
  • nejsem "console hater" ale přidání takovéto stránky mi připadá jako totální kravina
  • dendyman
    nejhorsi web plnej fanboyu a vymletejch harantu co milujou nintendo a vzivote nesahly na zenskou
    • Máš asi hodně upatlanej monitor co *15*
    • Šak tunaky to je tiež web plný fanbojov DIII a vymletých harantov, čo milujú WOW grafiku a v zivote nesiahli na ženskú *1*
      • Vrook
        "Šak tunaky"... Ta maďarština je fakt srandovní jazyk.
        • Amylee.Anderson
          *15* *15* No sakra
        • *1* *1* *1* *1* *1*
    • heartless_cz
      Děláš jako by to tady bylo lepší...
    • A ty ses prave o nejakou otrel v tramvaji? :)
    • Ženský jsou přežitek.
  • Tuhle rasistickou stránku fakt rád nemám... :)
  • Tak to by mohla byt dobra zprava a vse okolo konzoloidnich her by se mohlo presunout tam a tady na games.cz by byly jen ty opravdove neomezene hry, hry na PC
    • ZvacA
      Ano, pro neomezené lidi s neomezenými možnostmi, kteří si budou neomezeně gratulovat, jak tu " konzolovou havěť " smetli z pozic games a vzájemně se poplácávat za to, jak neomezeně hrdě hájili prapory PC komunit. :D Nenech se vysmát kamaráde...
  • http://games.tiscali.cz/
    http://konzolista.tiscali.cz/
    http://zeny.tiscali.cz/
    http://ifaster.tiscali.cz/
    http://bydleni.tiscali.cz/
    A všetko na jedno brdo, to už je lepšia iba "Snídaně s Novou", ale DIII fanatikom to nevysvetlíš
  • Games spolupracuje s takovou žumpou ? To jste teda klesli hlupoko pánové....
    • co mas z toho, z games delaji zumpu presne lidi s nazorama jako ty, kterych tu je vetsina
    • heartless_cz
      Pane Bože moje oči! Před odesláním příspěvku by ho tu měla tak polovina zkontrolovat ve wordu.
  • Tak trochu cítím z článku, že už nebude mít cenu chodit na games.cz, protože se tu nedozvím všechno. Radši tedy rovnou prohlížet konkurenční stránky, kde na titulní stránce uvidím hezky všechno hned.
    • ales.smutny
      Nikde neuvidíte všechno hned. Pokud by se zpracovávalo úplně vše, bude tu kolem šedesáti článků denně, což bude chaos, který se nikomu nelíbí. Každý web má vlastní selekci toho, co je důležité, zajímavé atd. Od "všeho" jsou agregátory jako N4G.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit