Přejít na výpis diskuzí
Konzolové verze Risen 2 budou mít extra obsah
23.4.2012 | levis
52 příspěvků
-
Ale poženu je holí až si budou stěžovat na pc piráty!
-
Na konkurenčnom webe to dostalo 7/10 a podľa recenzie je to presne tak, ako sa PC hráči strachovali.
-
Me spise zajima o kolik veci bude Risen 2 osekany prave kvuli konzolim :-/.
To ze konzolisti dostanou misi navrch je mi uplne jedno. -
-
Proč by měla být PC verze osekaná na úkor té konzolové? Platforma přece neurčuje kvalitu hry ta přece vysí na schopnosti vývojářů..
-
-
Proc? Treba protoze konzole maji podstatne slabsi hw nez PC, protoze podle kravataku maji konzoliste jine preference a tak pokud je hra multiplatformni,tak ji vetsinou sijou na miru konzoli. Ve finale tak PC hrac dostane dil sve oblibene serie,ktery je ovsem osekany a uz nema kvality dilu predeslych.
Dobrym prikladem muze byt treba Crysis 2.... -
Skoda, ze veta "Tak to vydame i na konzole, takze to musime udelat jeste lepsi" asi nikdy u vyvojaru nezazni.
-
-
Možná bych zmínil Witcher 2, ikdyž nemám nic ověřené *4*
-
-
Protože inventář *16* Ne, mrkni se na věci okolo zlodějny, perků... ovládání nebo tak nějak to bylo zmiňované v některém článku *3*
Btw, kvalita hry visí na schopnosti vývojářů, na schopnosti ulehčit si práci *7* *15*
-
-
-
Konzlisti dostanou zadarmo DLC a PCčkáíři zase celou hru. Ale aspoň malej pokrok.
-
-
A to se vyplatí! Tak neváhejte a objednávejte, protože když zavoláte do 30 minut, tak obdržíte funkční crack dva dny před releasem samotné hry! *1*
-
-
no já nevím ale konsolové verze hry bývají na netu někdy až měsíc nebo 2 před vydáním
-
-
Pšššt!
-
-
-
-
OMFG! Co si to ti parchanti vůbec dovolujou dávat těm hnusnejm plechovkám obsah navíc..fůůůůůůůůj už si od nich nidky nic nekoupím.... písíčkáři zamyslete se někdy nad tím co píšete když je nějaká hra jenom na konzole tak škemráte škemráte a když je to naopak tak tady berečíte..
-
-
Co je naopak? Tahle hra není pouze na PC *1*
-
-
ano je sice primárně na PC ale na konzolích výjde později a nabídne nový obsah jako "odměna" za to že konzolisti čekali na hru trochu dýl. A písičkáři se okamžitě bouří co ti parchanti maj co dostávat a to samý akorát naopak se teď děje s Dark Solus a vidíš tady snad někde nasraný konzolisty kteří by bezdůvodně nadávali písičkářům? Já teda ne...nevím proč se tady neustále zřejmě frustrovaní písičkáři vztejkaj, brečí a já nevím co...
-
-
Sry, ale ja tu dycky vidim jenom konzolisty co se tvari, ze konzole je lepsi nez PC. *5* Asi zacnu lip cist.
-
-
*1* *1*
-
to bys teda měl...tady je to v 90% přesně pravej opak...
-
-
Tak jsou tady zlí PCčkáči, co nadávají na chudinky konzole, no. Buď ten silnější a povznes se nad tyhle malicherné strkanice! Jdi příkladem pro ostatní! *1*
-
-
-
No, upřímně, se tady nejvíc rozohňuješ ty. *5*
-
-
zatím..počkej pár hodin...to tady bude ten největší hnůj jakej může být...
-
-
ako že bude ? veď si už tu ...
-
-
-
Protože k vůli konzolistům jsme přišli o skvělé pokračování risen 1 ? *8*
Uvidíme *4* -
-
Jsi jasnovědec? Že už dopředu víš jaké by bylo Risen 2 pouze na PC?
-
-
Ty jsi kokotisko :D jasnovědec!!! Jasnovidec pane.
-
Lepsi, jako kazda hra.
-
Ne, jen se ohlížím a tipuji *4*
-
-
-
-
-
-
tak sa s prepačenim po***** konzolisti aj s celou firmou, zajdem do piratskej zatoky, ked vy takto *9*
-
-
A není to právě ten důvod co oni teď dělají? Jak vy na ně, tak oni na vás?
-
-
Taky jste tam mohli dát jinej obrázek. Jde o poměrně velkej spoiler. Vůbec sem nevěděl že tam budou takovýhle zrůdy
-
-
Koukám, že ta nemoc zvaná "Buzerace všech okolo kvůli alergii na sebemenší spoiler" se neustále zhoršuje. *7* *15*
-
-
Já tady nikoho nebuzeruju. Jen mi přijde blbý něco takovýho odhalovat. Není k tomu sebemenší důvod. A když už, tak uvnitř článku, kterýmu se vyhnu když už o hře nechci nic vědět. Tady je to ale přímo na homepage, takže bez šance.
-
-
Fotce neznámého monstra říkáš spoiler? Kdyby do článku k Diablu 3 prdli fotku Diabla v tangách, tak bych uznal, že jsem se díky tomu dozvěděl nové skutečnosti o příběhu hry, ale i tak bych se nad tím nezhrozil (maximálně by mi z toho pohledu bylo blbě *1* ). Tvoje reakce, že fotka z fantasy rpg, která ukazuje souboj hrdiny s nějakou příšerou, je spoileroidní, je přehnaná.
Za chvíli se ti bude zdát spoileroidní i zveřejnění názvu hry. -
-
Kdyby šlo o generický fantasy RPG jako Amalur, Two Worlds nebo Dragon Age tak je mi to jedno, ale Risen 2 má vlastní, zajímavej svět, kterej má šanci překvapit. Tímhle sem o jeden WTF moment přišel.
Představa Diabla v tangách mě děsí....
-
-
-
-
"Taky tu musíte psát o hrách. Jde podle mě o velikej spoiler. Vůbec jsem nevěděl, že ve hře bude možné toto a tamto. Proč nepíšete jen o datu vydání, HW nárocích a hodnocení... no to taky ne, to je taky vlastně spoiler."
Aneb proč by vývojáři neměli o hře nic prozradit, ať už jestli je to akční/otevřené RPG nebo jde o artworky/wallpapery *7* *15* (nic ve zlém :)
-
-
Kdyby toho času radši využili k tomu, aby do toho implementovali titulky. Poslední dobou je totiž pravidlem, že cokoliv na konzole od CENEGY vždy nemá lokalizaci. Škoda slov...
-
-
tak nebud mongol a nauc sa po anglicky ako kazdy normalny clovek
-
-
Ja anglicky umim, dokonce dobre, ale vzdy preferuji hry lokalizovane, jsem totiz Cech.
Jinak, tenhle pseudoblabol jsem cekal, ale hlupak necht zustane u hloupych argumentu. -
To, ze vis co znamena new game a game over neznamena, ze umis anglicky *3*
-
-
lokalizacia je na tit, googli googli
-
-
Mluvim o lokalizaci na konzole. Na PC nehraju.
-
-
lokalizovat hru na konzole je mnohem slozitejsi nez na PC !
-
-
Ja nekde pisu, ze neni? Ano, je, ale CENEGA od Mafie 2 nic (NA KONZOLE) neprelozila. Osobne si hru koupim, ale z Anglie. U jejich distribuce neni zadna pridana hodnota a vzhledem k tomu, ze ani nic neprekladaji (dlouhodobe), tak je nehodlam podporovat...
-
-
-
-
-
Hmmm .... PB a DLC. Myslim ze si radeji pockam na recenze, tohle smrdi.
-
-
Jen počkej, protože uvidíš jak to vypadá, když tradiční evropští vývojáři zkouší vytvořit titul pro mainstream U.S. publikum a zároveň se snaží věšet fandům bulíky na nos, že projekt jde ve stopách tradice série Gothic.
I když jest pravdou (dle preview verze), že v počtu sprostých slov se asi vyrovnají "zamerikanizované" Mafii II. A pravděpodobně nejenom tím... -
-
''tradiční evropští vývojáři'' a ''mainstream U.S. publikum'' *7* What a story, Mark
-
-
"tradiční evropští vývojáři" - míněno ti, kdo alespoň zpočátku tvořili podle sebe a ne podle minmaxovacích šablon.
"mainstream U.S. publikum" - přemíra vulgarismů, zjednodušení kam se podíváš, přizpůsobení se trendům jiných známých vývojářů na poli RPG her, rádoby velkolepé videoukázky ze hry jako reklamní poutače, politika DLC. Cílovou skupinou tedy pravděpodobně nebudou fandové předešlých děl Piranha Bytes, kteří mají rádi tvorbu tohto studia právě pro jejich odlišný přístup. -
-
Já jen že v tom zase vidím klasické : ''hodní a chytří Evropané'' vs ''zlí a hloupí Američané''
-
Jn, jen at se nevymlouvaj na Deep Silver pokud to failne, zajmalo by mě čí je to nápad tentokrát.
-
-
-
No ja se prave obavam toho ze to bude fail typu Gothic III, možná né zabugované, ale to co sem četl mě děsí :-( A teď ještě hrnout placená DLCčka...
-
-
Ve světě dostává hra od 7 do 8,5/10. Nejméně jí zatím udělil IGN, 6,5/10, ale jak všichni víme, pokud IGN recenzentům nedáte pěkné dárečky a nešoupnete nějakého toho penízku, hra si moc dobře v jejich recenzi nepovede (viz SH:Downpour 4,5/10 a všude po světě to pod 7, ne-li 8/10 nekleslo). Vzhledem k tomu, jak jejich recenzenti navíc hrají hry je vidět jaká banda casualů to je.
-
-
Hmmm uvidim no. Hodnocení to jsou pěkná, ale nechce se mi zjištovat kolik z těch recenzentů hrálo nějaký Gothic či Risen 1. Já nestojím o žádný Skyrim ani nic podobného, chci další Gothic/Risen :-D
-
-