Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EuroSamurai
    *1* *1*
  • Ale poženu je holí až si budou stěžovat na pc piráty!
  • Já jen že v tom zase vidím klasické : ''hodní a chytří Evropané'' vs ''zlí a hloupí Američané''
  • Wyder
    Ja anglicky umim, dokonce dobre, ale vzdy preferuji hry lokalizovane, jsem totiz Cech.

Jinak, tenhle pseudoblabol jsem cekal, ale hlupak necht zustane u hloupych argumentu.
  • Wyder
    Ja nekde pisu, ze neni? Ano, je, ale CENEGA od Mafie 2 nic (NA KONZOLE) neprelozila. Osobne si hru koupim, ale z Anglie. U jejich distribuce neni zadna pridana hodnota a vzhledem k tomu, ze ani nic neprekladaji (dlouhodobe), tak je nehodlam podporovat...
  • Hairy_Ass
    Pšššt!
  • no já nevím ale konsolové verze hry bývají na netu někdy až měsíc nebo 2 před vydáním
  • Proc? Treba protoze konzole maji podstatne slabsi hw nez PC, protoze podle kravataku maji konzoliste jine preference a tak pokud je hra multiplatformni,tak ji vetsinou sijou na miru konzoli. Ve finale tak PC hrac dostane dil sve oblibene serie,ktery je ovsem osekany a uz nema kvality dilu predeslych.
    Dobrym prikladem muze byt treba Crysis 2....
  • Ty jsi kokotisko :D jasnovědec!!! Jasnovidec pane.
  • Alex81
    To, ze vis co znamena new game a game over neznamena, ze umis anglicky *3*
  • tak nebud mongol a nauc sa po anglicky ako kazdy normalny clovek
  • Jn, jen at se nevymlouvaj na Deep Silver pokud to failne, zajmalo by mě čí je to nápad tentokrát.
  • lokalizovat hru na konzole je mnohem slozitejsi nez na PC !
  • Na konkurenčnom webe to dostalo 7/10 a podľa recenzie je to presne tak, ako sa PC hráči strachovali.
  • "tradiční evropští vývojáři" - míněno ti, kdo alespoň zpočátku tvořili podle sebe a ne podle minmaxovacích šablon.

"mainstream U.S. publikum" - přemíra vulgarismů, zjednodušení kam se podíváš, přizpůsobení se trendům jiných známých vývojářů na poli RPG her, rádoby velkolepé videoukázky ze hry jako reklamní poutače, politika DLC. Cílovou skupinou tedy pravděpodobně nebudou fandové předešlých děl Piranha Bytes, kteří mají rádi tvorbu tohto studia právě pro jejich odlišný přístup.
  • Asharak
    Možná bych zmínil Witcher 2, ikdyž nemám nic ověřené *4*
  • Skoda, ze veta "Tak to vydame i na konzole, takze to musime udelat jeste lepsi" asi nikdy u vyvojaru nezazni.
  • Lepsi, jako kazda hra.
  • Malleth
    Kdyby šlo o generický fantasy RPG jako Amalur, Two Worlds nebo Dragon Age tak je mi to jedno, ale Risen 2 má vlastní, zajímavej svět, kterej má šanci překvapit. Tímhle sem o jeden WTF moment přišel.

Představa Diabla v tangách mě děsí....
  • Wyder
    Mluvim o lokalizaci na konzole. Na PC nehraju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit