Přejít na výpis diskuzí
Konzolové verze Risen 2 budou mít extra obsah
23.4.2012 | levis
52 příspěvků
-
Fotce neznámého monstra říkáš spoiler? Kdyby do článku k Diablu 3 prdli fotku Diabla v tangách, tak bych uznal, že jsem se díky tomu dozvěděl nové skutečnosti o příběhu hry, ale i tak bych se nad tím nezhrozil (maximálně by mi z toho pohledu bylo blbě *1* ). Tvoje reakce, že fotka z fantasy rpg, která ukazuje souboj hrdiny s nějakou příšerou, je spoileroidní, je přehnaná.
Za chvíli se ti bude zdát spoileroidní i zveřejnění názvu hry. -
ako že bude ? veď si už tu ...
-
Já tady nikoho nebuzeruju. Jen mi přijde blbý něco takovýho odhalovat. Není k tomu sebemenší důvod. A když už, tak uvnitř článku, kterýmu se vyhnu když už o hře nechci nic vědět. Tady je to ale přímo na homepage, takže bez šance.
-
Protože inventář *16* Ne, mrkni se na věci okolo zlodějny, perků... ovládání nebo tak nějak to bylo zmiňované v některém článku *3*
Btw, kvalita hry visí na schopnosti vývojářů, na schopnosti ulehčit si práci *7* *15* -
Proč by měla být PC verze osekaná na úkor té konzolové? Platforma přece neurčuje kvalitu hry ta přece vysí na schopnosti vývojářů..
-
Ne, jen se ohlížím a tipuji *4*
-
Jsi jasnovědec? Že už dopředu víš jaké by bylo Risen 2 pouze na PC?
-
Me spise zajima o kolik veci bude Risen 2 osekany prave kvuli konzolim :-/.
To ze konzolisti dostanou misi navrch je mi uplne jedno. -
A není to právě ten důvod co oni teď dělají? Jak vy na ně, tak oni na vás?
-
''tradiční evropští vývojáři'' a ''mainstream U.S. publikum'' *7* What a story, Mark
-
Tak jsou tady zlí PCčkáči, co nadávají na chudinky konzole, no. Buď ten silnější a povznes se nad tyhle malicherné strkanice! Jdi příkladem pro ostatní! *1*
-
to bys teda měl...tady je to v 90% přesně pravej opak...
-
A to se vyplatí! Tak neváhejte a objednávejte, protože když zavoláte do 30 minut, tak obdržíte funkční crack dva dny před releasem samotné hry! *1*
-
zatím..počkej pár hodin...to tady bude ten největší hnůj jakej může být...
-
Sry, ale ja tu dycky vidim jenom konzolisty co se tvari, ze konzole je lepsi nez PC. *5* Asi zacnu lip cist.
-
No, upřímně, se tady nejvíc rozohňuješ ty. *5*
-
Konzlisti dostanou zadarmo DLC a PCčkáíři zase celou hru. Ale aspoň malej pokrok.
-
Protože k vůli konzolistům jsme přišli o skvělé pokračování risen 1 ? *8*
Uvidíme *4* -
ano je sice primárně na PC ale na konzolích výjde později a nabídne nový obsah jako "odměna" za to že konzolisti čekali na hru trochu dýl. A písičkáři se okamžitě bouří co ti parchanti maj co dostávat a to samý akorát naopak se teď děje s Dark Solus a vidíš tady snad někde nasraný konzolisty kteří by bezdůvodně nadávali písičkářům? Já teda ne...nevím proč se tady neustále zřejmě frustrovaní písičkáři vztejkaj, brečí a já nevím co...
-
Hmmm uvidim no. Hodnocení to jsou pěkná, ale nechce se mi zjištovat kolik z těch recenzentů hrálo nějaký Gothic či Risen 1. Já nestojím o žádný Skyrim ani nic podobného, chci další Gothic/Risen :-D