Přejít na výpis diskuzí
Kooperativní Evolve od tvůrců Left 4 Dead konečně vychází
10.2.2015 | Honza Konfršt
42 příspěvků
-
Já si myslím, že tom má pravdu. TitanFall má krásný hodnocení z magazínů, ale hraje to vůbec dneska ještě někdo? Tohle samý bude s Evolve. Za tohle ručím, jako jsem předpověděl TitaFall.
-
-
Titanfall se hraje porad a hodne
-
Tady je každý druhý vědma :D Bože, jak řekl kompost,. Každý si najde to své. Někoho to nebaví a někoho zase jo.
A ohledně Metacritic podle toho bych se nikdy nerozhodoval. To jsou recenze, ala hru jsem viděl na obrázku a její hratelnost je hrozná -
-
No nevím dal jsem si dneska 7hodin v kuse Titanfallu a hraje to docela dost lidí a je to zábavné, nevím co budu dělat až to dojedu asi Prestige lvl1 nebo jakseto jmenuje. Není to pro každého a chvíly trvá než se to člověk naučí rychlejší reakce atp... ale pak je to sranda.
Tohle je ale o trochu nečem jiném no... spíše lovení nebo lovení za monstrum. -
a proto ma na vsech platformach hodnoceni sotva 6/10 a stejne tak na steamu...
-
-
Az na to, ze vsichni hodnoceni hry strhavaj jen kvuli dlc politice, kterou nejspis ani nepochopili. Hra jako takova je skvela, muzu potvrdit jelikoz ji hraju. Po vsech tech battlefieledech a cod, je Evolve konecne trochu vic napadita multiplayerova akce.
-
-
Myslíš cenovou politiku "Zaplať 60 éček a my ti dáme půlku hry. Zaplať 100 éček a my ti dáme druhou půlku zdarma, až bude hotová."?
Já myslím, že tuhle politiku chápu dobře. *3*
Jakkoliv je ta hra "skvělá", je to jen multiplayerová řezanice. Je to zábava, ano. Kdyby to bylo free to play, dal bych tomu 8/10 a rád bych jim přidal nějaký drobák.
Ale tohle je prostě prasárna. -
Podle mně ji strhávaj právě proto, že ji pochopili...
-
Navíc se dá "trénovat" i offline.
-
-
-
-
-
evolve bude peknej propadak, multiplayer sranec jak tifanfall, na metacritic uz to lidi pekne rozebiraj
(a nekdo by tu mohl opravit ten radoby antispam, kdyz nejde potom opravit ani preklep v komentu) -
-
Ani se nedivím, stačilo mi koukat na stream, celkem hrůza.
-
-
Když sem se díval na stream byl jsem stejného názoru. Ovšem když sem si hru vyzkoušel, názor jsem změnil. Je to rychlá a kupodivu docela zábavná hra. Někdy se prostě potřebuju odreagovat, což Titanfall plní na 100%.
-
-
Nahodou Titanfall je vpoho, ze se tobe nezamluva to uz je tvuj problem ja se u toho bavim stale.
-
-
jo pokud nechytnes proti sobe tym gamepadistu ktery nemuzou zamerovat a pouzivaj tudiz smart pistol, tak jo je fun jinak.
-
-
100 ludi 100 chuti...
metacritic je tak krasna vec. kazdy smrad co mu mamicka kupi hru a on sa ide rozdrapit ze to neni to co chcel ma dnes patent na rozum... -
-
Resp. lepší si přečíst smysluplný kritický názor smrada, než sežrat 91% od IGN , jako tomu je např. u těch nových COD, a dost možná všech reklamou nadhodnocených herních zvratků.
-
-
to mozem zacat svoj filmovy vkus rovno konfrontovat s CSFD...
-
-
Metacritics je právě opak toho cos právě napsal, jediný svého druhu *3* ,
-
-