Přejít na výpis diskuzí
Kooperativní mód pro Space Marine vyjde ještě v říjnu
7.10.2011 | levis
18 příspěvků
-
Potrebuju poradit jak ovládám skok útočného marináka/raptora? V singleplayeru skočíte a kurzorem muzete vybrat kam dopadnete ale v multiplayeru se to neda? jak pak mam vedet kam dopadnu absolutne tezko se to ovlada. help *13* *9*
-
-
Vždyť je to stejný, skočíč, trochu ze vzduchu otestuješ zbroj nepřítele, či hodíš pár granátů a následně pravý myšítko a je to... Dole pod sebou vidíš celkem velkej target kam dopadneš... Dá se to vcelku velmi slušně korigovat, ale pozor na tactical marines - oni se nezdají ale jsou to zatraceně vostří hoši...
-
-
ja nehral singleplayer ale v demu si mohl korigovat doskok myší. Normalne jak kdybys mířil si tim kurzorem pro doskok mohl volne pohybovat. V multiplayeru to nejak plave a neda se to ovladat na 100%, vlastne se to neda ovladat vubec alespon mne to nejde.
-
-
Tak to nevím, já demo nehrál. U singlu mi to přišlo stejné jako u MP. Chce to trochu cviku. Tady musíš už při skoku dopředu předpokládat kam přibližně chceš dopadnout... Ale korigovat se to dá, tedy už ne po samotném stisknutí pravého myšítka.
-
-
-
-
Co me na tehle hre vyložene naštvalo je že se ani neobtežovali pridat standardni rozlišení pro pc, jako 1680x1050 a full hd. Treba když mate monitor 1900x1080, muzete si vybrat alespon nizsi rozliseni 16:9 a hrat 1280xneco, nemusim snad rikat jak to vypada. Ale když mate 1920x1200 mate proste smulu protože 16:10 tam proste neni.
Nastavovani grafiky tam samozrejme není taky a další detaily (jako treba malování armády) ale nechci zacházet do detailu. Začínam si myslet že konzolisti jsou skutečne zvlastni skupina když treba potrebují mít nad červenou barvou velkymi pismenami nadpis červene barvy.
Jinak mulitplayer samozrejme luxusní. -
-
Asi Tě zklamu, ale 1680x1050 tam je, ale není to pod 16:10, ale pod 8:5.
-
-
asi te zklamu ale 1680x1050 tam není, je tam nižší rozlišení se stejnym pomerem stran
-
-
No jistě, že tam není...
http://cloud.steampowered.com/ugc/560921713578304092/1746F54AEBF1B77C626CADD8DBA6E4ED24409CB1/
Dojdi si raději na oční, když tam to rozlišení nevidíš... -
-
jak to že já mám pod 8:5 1280x800? Ja tam fakt 1680x1050 nemám.
-
-
-
-
K těm barvám - naopak jako lehce barvoslepého mě to potěšilo, že ihned vím o jakou barvu se jedná...
K tomu rozlišení, holt konzolová předělávka, která ani na PC původně být neměla, tak se asi s 16:10 neobtěžovali, tak snad v příštim patchy...
PS: Po posledním patchy se opravdu razantně zlepšil MP - lagy již vůbec nepozoruji a s ping sem měl nyní problém v jedné hře z deseti (různé P2P skupiny). -
Celkem souhlasím ale co se ti nelibý na malování armády maj to udělaný dobře.
-
-
to malovaní je na pc hruza, proč tam není jedna valka tabulka s barvami, kde bych mohl scrollovat jako v DoW, nelibi se mi proč je to rozdelene na barvy. Proste to ovladaní je hruza, uz to nejaký čas hraju a ješte jsem si porad nezvykl. Treaba chci obarvit naramennik a musim milionkrat klinkout na neco a pak chci zmenit sadu brneni a zas milionkrat kliknout abych se vratil zpatky.
Na to mame na pc mys abychom mohli rychle na neco najit a scrollovat. Jestli si hral DoW tam bylo taky malovani armady a lepší.
-
-
-
Tak na todle se fakticky těším, co op pro 4 to bude alespoň řežba
-
-
No a zrovna steam mi dneska stahoval něco pro Space Marine, tak sem byl natěšenej že je to Coop a ono lejno...
-
-
Tak kvůli tomuhle modu sem se na to těšil :-)
-
''vyberete jednoho ze tří typů mariňáků - taktika, experta na demolice nebo obyčejného střelce''
rofl, to to zase psal někdo kdo tu hru v životě neviděl :-D -
Souhlas :D ono to muze byt dobry,ale jak rikas
-
"dynamické herní úkoly zadávané uprostřed mise (typu "zabij deset orků v deseti vteřiních")"
To bude naprosto eňo ňuno...