Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak nevim co pan Autor clanku hral ale hraji Warframe +- 2 roky ( aktivne tak poslednich 7 mesicu ) a do hry jsem investoval kolem 5euro, hra opravdu nevyzaduje hodne platit, staci si najit klan ktery Vam pomuze se vsim. Platina ( realne penize ) se tam daji obchodovat takze staci dropnout par zajimavych veci a prodat a hned mate na co potrebujete, dost casto jsou tam eventy a kazdych tyden muzete vyhrat 1000 platiny pri sledovani Prime Time nebo DEV streamu.

    Pro autora : A kde je clanek ohledne Warframe XBONE ?? Nedavno byl predstaven a vychazi 2.zari 2014 - http://youtu.be/Ppyc5HHZr0A
  • Hosi co rikate na tohle skoda ze to nezustalo u tohoto konceptu https://www.youtube.com/watch?v=7nl8890-C2w me by zajimalo proc u toho vyvojari nezustali pak to asi nekde zapadlo a stal se stoho warframe.
    • Tady je to celkem pekne popsany , strucna historie pribehu obou her .Rozdeleno na Dark Sector era, Orokin era a Warframe era :)

      http://warframe.wikia.com/wiki/Story_and_History
    • Dark Sector je vydana zvlast hra ktera nema s Warframe nic spolecneho ( Staci hledat a zjistis ze je na PC ale byl to propadak )
    • Dark Sector je hra, která je v podstatě prequelem Warftamu (který se odehrává 1000? let po DS) a tohle byl původní koncept který ze scifi překopali na méně scifi/apo.
    • Jack1947
      Protože více peněz z F2p...
  • Jack1947
    Hmm, pro mně to asi moc není před pár měsíci jsem právě tu hru opustil kvůli tomu že mně vadilo, revives limitované na den. Což byli důležité pro každou misi a její splnění když jste umřeli.

    Potom, hráli jste s hloupějšími hráči, ti třeba uplně kašlali na splnění mise, vy jste tak ztratily čas a zcela zbytečně. Předražené vybavení nebo jen za reálné prachy a v základu i upgradovatelné nestálo za moc. No a když jsem se vrátil tak jsem se vrátil zpátky do hry která podle mně se moc nezměnila - tak není to špatná hra ale pokud nemá člověk nějakej ten klan nebo ták tak si asi moc nezahraje a hrát mise co už jsem dohrál? to fakt ne. Radši si budu dál hrát Hazard ops... občas Nosgoth tam mně ale hrozně štve že Mod Assault hrají i hráči co to neumí a tak kazí hru.

    Netvrdím že to je P2W, jenže dosáhnout něčeho bez peněz a party nebo kámošů se prostě moc nedá. Warface mělo např mnohem rychlejší postup.
    • A vies preco ti revive limit nestaci? Lebo si noob. Hned sa ale neurazat, pretoze som to myslel v pravom zmysle slova. Proste sa cpes na planety na ktore nestacis. Nemas mody, zbrane framy a hlavne skusenosti. Toto je hrozny neduh medzi ludmi v kazdej hre, chcu hned vsetko a teraz. Mam vymaxovany ucet kde som si kupil nejaku platinu, lepsie povedane v zlave na Steame kupil starter balicky, ale mam aj kompletne free ucet kde som nedal ani cent a cuduj sa svete, mam najodolneji frame s najlepsou puskou, komplet zadarmo. Ano som v klane, ale predtym som si vystacil odsolovat, alebo s randomakmi vybehat drtivu vacsinu veci. V hre je inac uz trade, takze ked silou mocou chces zarabat, tak sa da, mam v klane jedneho co ma komplet vsetky kozmeticke kraviny pokupovane prave vdaka tomu ze sa tomu venuje. Proste si to hral par hodin a moc netusis o com to je.
      • Jack1947
        Hmm, tak nic pro mně nemusíš hned říkat že sem noob a planety co nestačím? kam mám tedy chodit když mám tyhle odemklé mám zůstat pozadu... věnovat se hře? hmm to tedy nevím. Dal jsem tomu +- 30hodin asi...

        Základní zbraně jsou naprd, a hráči jsou deementi - radši prohrají než aby ti pomohli na nohy jo hlavně ti co naprali do hry hodně peněz neříkám že všichni... nedostatek munice a tak. Když to někoho baví prosím ale nebudu u hry trávit, tolik času jen kvůli nějakému farmení... kterého beztak nedosáhnu. Takže ták ale jsem noob no zjevně takže je to jedno. Jsou i lepší hry a Warface ač sraččka tak jsem v poho dostal pěkné vybavení sice pravda kolem 200hodin ale ok. Tady mně omrzí už 1 hra kdy hraju s idioty. Pokud je tam Pvp jsem nenašel a ani mně nák moc nezajímá... ještě jakž takž šel Assault. PS- hraji hry kvůli zábavě a nikoliv kvůli tomu abych žil ve hře, sice to nechápu ale ok.

        To s tím vypršením času je taky vtipné no. Mise na čas no to je tedy gol.
        • Ak ta oznacim za novacika, pritom je vyznam rovnaky s noobom, budes pokojny a nedotknem sa tvojich citov? Prekvapivo chod tam kde to zvladnes odsolovat sam, ak uz mas smolu na trubky spoluhracov. Mas tam local chat aj priamo nabor na nejake misie, takze neni problem najst normalnych hracov. Hlavne ak hostuju voidy. Ja tam mam kolo 1500 hodin, zda sa to vela, ale neni, pretoze uz nehram ziadne ine multaky a hram to vyse roka. Apropo stale to je beta, final v nedohladne.

          Ano prekvapenie, zaciatocna vybava sa hodi tak na prve tri planety. Nechces hned najsilnejsiu zbran od zaciatku? Potom, budes mrncat ze to je lahke a nuda *7* To ze ta nikto hned nepostavi na nohy? No tak v prvom rade nechcipaj. Chcipat nebudes, ked budes vediet co a ako, budes mat riadne oformovany frame, budes mat riadne zbrane. Budes mat riadne zbrane a nie flusatka, neminies tolko nabojov. Cize ano, potrebujes mat riadne nafarmene mody. Su tam aj take na doplnovanie nabojov. Vsetko je to len o case stravenych s hrou. Ale nechces stravit pri tom cas, tak to nehraj, vyriesene. Neni problem v hre, ale v tom ze ta to nebavi, ale to je predsa normalne. Ak ta nebavia letecke simulatory, tak ich hrat nebudes, ne?

          Casovo omedzene misie tam su tusim ani neni, niekedy boli v nightmare, ale za prve tie uz tusim aj zrusili (alebo som niekolko mesiacov na taku nenarazil) a za druhe ako nazov napoveda, neni su idealne pre novacikov. To mas ale tak ked lezes tam kde netusis vo co go *9*
          • Jack1947
            Já nevím myslím si že už tato debata začiná být zbytečná, mně tohle nevyhovuje a ano proč bych trávil u téhle hry stovky hodin tím že bych mohl se naumírat atp... a hrát to stylem tenhle den možní neumřu fakt ne.

            Já tě chápu, hra to není nejhorší ale taky ne nejlepší. Když se mám spolehat na ostatní hráče ve hře a těžko můžu hrát sám když nemám potřebné vybavení zahraju si radši něco jiného. Já tě chápu a ty mně zřejmně nechápeš. Pro tebe jsem možná jen noob Proč bych se měl rozplakat? *7* prostě jí hrát nebudu no. Zahraju si radši jinou... kapištoo? doufám že ano.
            • Jack1947
              Jo podebatoval, takže klídek a pohoda. *3*
            • Tak hlavne ze ty sisi rad podebatoval, dokoca 2x na jeden prispevok.
            • Jack1947
              Aha, byla zbytečná ale rád si podebatoval ne? proč mně pošlou doprdelee že mi je u prdelee že nechápou že mám třeba poněkud jiný názor hmm...
            • To ze je debata zbytocna mi bola po tvojej prvej reakcii a uz chapem preco ta ludia poslu radsej hned d*prdele *7*
          • Jack1947
            Ty se mně furt snažíš přesvědčit že to je dobrá hra, to ti neberu ale zároven odháníš že to není nic pro mně tak jak tedy? nic jsem nepsal o tom mít něco jako nejsilnější zbran od začátku to by byla nuda. Hele nic proti té hře ale proč bych tam sedět denodenně když můžu hrát jiné hry kde nic z toho co je tady nehrozí... já nevím to mně chceš přesvědčovat o opaku - chápu sáhl jsem na tvojí oblíbenou f2p hru tak tě to trochu dostalo do varů.

            Vždyt já to ani nehrál od té doby, co mi vypršel čas atp... kdyby aspon tokens byly za herní měnu nebyl by problém.

            Né tím že mně nazveš noobem mi neraníš city, no to že to přejdeš na nováčíka tak to je ještě možná horší *15* jinak ok. 1500hodin a to paříš jen tuhle hru co? hmmm...
            • @Trololo : tvl naproste presnej popis z prvni hry WF :)
            • Warframe som nevyskusal ani ked o tom basnil TotalBiscuit, sice ho pozeram ale neberiem jeho slovo ako bozie, az kamarat ma prehovaral nech do toho idem. Po prvej hre som to chcel odinstalovat, pretoze mi spoluhraci hned ufujazdili prec, bol som v nejakej velkej miestnosti kde som nevedel kam mam ist, skratka mama pomoc. Ale nejak som sa k tomu vratil, zistil ze sa to da hrat solo, tak som si nafarmil nejake mody, zlepsil ich a potom som ufujazdil ostatnym ja (nez som zistil ze sa to nema a je lepsie sa drzat pohromade). Pre mna to je hra pri ktorej skocim na Teamspeak a pokecam si s fajn ludmi ktorych tato hra bavi rovnako. Pises ze pri tom nechces stravit cas, ale tato hra proste ten cas vyzaduje, takze chapeme? Nechces pri tom vysedavat, tak to rovno nehraj, usetrim ta frustracie. Ziadna reverzna psychologia, proste fakt. A to ze s hanis moju oblubenu hru? Normalne som celu noc nespal! *1* https://xkcd.com/386/

              Stale nechapem o akom case pises, mas povolene dve hodiny internetu na den a potom musis ist spat? Pretoze tam fakt normalne na nejake casove omedzenie nenarazis. Inac som si spomenul, v tych nightmaroch sa cas doplnal zabijanim enemakov, ale ano, ked nemas povylepsovane mody tak
              sa tazko zabija. A proste pochop, chcipat neni normalne, ak chcipas tak si na planetach na ktore nemas. Je to normalny progres hrou.

              No len sa nam tu nerozplac, noobovia sme boli vsetci, na zaciatku. Niekedy som z multakov hraval iba Battlefield, teraz je to Warframe. Clovek ked sa nerozptyluje hranim osmych hier naraz, tak v tom bude mat riadny prehlad a sa mu tie hodiny nazbieraju.
  • Obcas sem to poustel, ale nijak zvlast me to nezaujalo. Co vic, dost casto se stavalo, ze v misi nebyl nikdo kdo by mapu znal, a pak celkem pravidelne dochazelo k zoufalymu pobihani a hledani pruchodu nekam dal. Prehlednost celkem tragicka ...
    • Presne to iste co vyssie, malo hras. Map je tam naozaj len par, sa vygeneruju len z nejakych casti. To ze tam ludia bezradno pobehuju, tak to je uz chyba ludi. Ano waypoint niekedy blbne, ale ak to clovek hra tak uz vie odhadnut kam ma ist. Vsade kde sa de bezat po stene, alebo splhat hore su skrabance, je to fakt len o ludoch ze ako su slepi :)
  • hra me nudila uz behem prvnich misi,nuda nuda a nuda,je tu spoustu jinejch a lepsich free to play,treba zminenej planetside
  • Do WF nemus clovek nacpat vubec zadny prachy, nevim kdy naposled autor WF zkousel , premiova mena je obchodovatelna mezi hraci snad uz pul roku a da se diky tomu bez problemu hrat bez realnejch penez a dost to omezuje grind :)

    Pristup vyvojaru ke komunite je prikladnej, komunikujou, kazdy tyden je Warframe Prime time , jednou za mesic je devstream, cas od casu jsou eventy kdy je odmenou zbran co nejde jinak sehnat ,boost xp na nekolik dni nebo neco co normalne stoji premiovou menu , z tydle hry mam jako z jedny mala pocit ze se mne autori nesnazej vysat vsechny prachy :)

    Posledni update 14, prinesl vlastni vesmirnou lod, pety , pvp areny kde klany bojuji mezi sebou o specialni mista ktere pak slouzi ostatnim hracum jako farming spoty , je toho hromada... za vyzkouseni to rozhodne stoji, vzlast kdyz to jezadarmo a opravdu Vas nikdo nenuti platit realny prachy..
    • To je sice pěkné, ale vydržel jsem tenhle koridor hrát asi tak půl hodiny. Planet Side 2 i Defiance bylo rozhodně zábavnější a to i přesto, že druhý jmenovaný titul také zrovna není žádný zázrak.
      • No vidis a to ja zas vubec nemuzu vystat Planet Side 2 :) kazdymu se libi neco jinyho, diky bohu za to
    • Jo a Diky moc Games.cz , ze konecne o WF taky neco napsali :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit