Korejský epos Crimson Desert ukázal strhující bitvy s bossy
-
Tohle byl můj černý kůň již před pár lety kdy se mi nejdříve všichni vysmívali že to ani nevyjde a po tom jak nepouštěli žádné nové informace jsem sám uvěřil tomu že to bude další scrapnutý projekt 🥲 Bylo by fajn mít "Skyrim" asijského střihu bo tak na mě zatím Crimson Desert působí (s rozdílem v combatu samozřejmě 😄).
-
-
Taky jsem byl nejdřív opatrnej (a doteď mě trochu štve, že radši neudělaj Black Desert 2, kterej by vypadal TAKHLE, ale chápu, že ne každej touží dycky po MMOčkách =)), ale fakt to nevypadá zle. A jakože... Pearl Abyss fakt neni žádná garážová firma, prachy na ambiciózní projekt fakt maj. Tak snad =).
-
-
On puvodne snad i MMO jako naslednik nebo alternativa k Black Desert mel byt, ale pak si asi rekli, ze budou radeji drzet BDO a nekanibalizovat si hrace a predelali to na asijskou variaci Assassin's Creed (alespon tak na me z letmeho pohledu pusobi). Take bych radeji, kdyby takhle vypadala jejich dalsi hra jako MMO. :)
-
-
Hele... nevim ti =D. Mám takový podezření, že si nejdřív vážně nebyli jistý sami, co vlastně dělaj, a pro jistotu nikde naplno neřekli, jestli je to single, nebo online. A vzhledem ke jménu se proto tak nějak předpokládalo, že to teda asi jako bude mmočko.
Až nějak o dost pozdějc pak upřesnili, že dělaj single. Možná z důvodů, který zmiňuješ, těžko hádat.
A taky by mě celkem zajmalo, jestli ještě u toho někde stranou pořád dělaj na Plan 8, jehož poslední trailer byl... snad tři roky zpátky? -
-
Mjo, mam dost podobny pocit a ze se s tema vsema oznamenima dost unahlili. ;)
Mozna nemelo byt uplne cistokrevne MMO, ale multiplayer tam puvodne mel oficialne byt, pokud si dobre vybavuju z nejakeho rozhovoru. Plan 8 je asi u vody, rekl bych a i DokeV co oznamili soucasne ma vecne potize ve vyvoji, ale udajne se na nem stale dela a zahledl jsem snad neco jako ze 2025/2026 by mohlo byt hotove (bez zaruky).
-
-
-
-