Kotaku: Za neúspěchem Anthem stojí nerozhodné vedení, špatný engine a chybějící vize
-
tak to jo
-
Jo ok, já tohle nesleduju tak podobné postavičky neznám. Díky o osvícení.
-
Crowder je naprostá guma... typický americký proválečný, prokorporátní neoliberální vymatlanec, populista a samozřejmě (jako spousta těchto popularních finančně zaopatřených streamerů) tzv. hodný gojim aka užitečný idi*t Israele.
A supremistický double standard žid Shapiro... ten si postavil svojí kariéru na kopání do sjw děcek. Ve skutečnosti je sám zhrzené děcko, které by v seriozní debatě třeba s Chomskym uteklo s brekem. Ani ta jeho rychlomluva, který neni často rozumnět, by mu nepomohla. Naštěstí spousta lidí i u pravice mu prokoukla ten jeho zionistický shilling. Nábor gojimů už moc nefunguje...
-
do her nemluví, ale glosátor to je, ale hlavně konzervativní politik, právník a spisovatel. 100 % ve všem s ním sice nesouhlasím, ale obecně má dobré zdravé názory a jde proti pletichám NPC mainstreamu.
Filmy občas recenzuje v rámci Cultural War
BTW: toto už je dost mimo téma a redakce asi moc nechce aby se tu řešila politika, kór když chválíme a řešíme konzervativce a né liberaly, takže toto je můj poslední příspěvek na toto téma, pokud tady teda nevyskočí nějaký troll na kterého bych reagovat z morálního hlediska musel.
-
konzervativních lidí s normálními názory není nikdy dost, díky za typ, budu si muset stevena crowdera poslechnout
-
steven crowder je tez skvelej
-
To mi tak nějak došlo... to jméno ( pokud si ho nepletu s někým jiným je docela známé)
No, ještě že Ytb to toleruje, Twitch si nejsem jist že by to prošlo. Takže to je nějaký (počítám) herní moderátor nebo glosátor... nebo tak nějak.
-
Shapiro je jeden z těch lidí, co se nebojí na YT mluvit proti establishmentu a mainstreamu a shill media ho za to nemohou vystát...
-
Kdybych si ho nehodil do guglu stejně nevím kdo to je takže...
-
no už ho tak určitě nazývali.... lol. Fašista nacista, prostě nálepkovaná, většinou ani neví, jaký je mezi tím rozdíl. Ale jo, Shapiro je dokáže pěkně vytočit, ty naše shill korektníky.
Kdyby nebyl žid, tak už z něj dělají nového Hitlera.
-
shapiro je fasista!
(sarcasm)
-
no čím pak tě urazil chlapše? Nesnesl jsi pravdu? Je na tebe moc málo korekní?
-
Lol. Ben "sněhová vločka" Shapiro...
-
Hlavni je, si v životě názor zažít a udělat, než přečíst, ale na tuhle stravu jsou všichni již odkojeni...
-
First world proplems 😯
-
Klidně i trojka vše lepší než zfušovaný ANTHEM😈
-
Nu, já třeba hrají znova MEA, a říkám si, že by mohla bejt dvojka 🤔
-
No, protože já se vždy na vývojáře dívám tou optimističtější optikou a naopak si rád kopnu do vedení a PR, tak na Anthem nahlížím (proti proudu) z jiného úhlu. Na to, co se začíná provalovat o Bioware, ve stoje tleskám všem, co měly ty nervy a energii dát hru dohromady ve stavu, jakým je. To, že mě Anthem baví, nechám stranou. Nicméně zcela subjektivně za sebe: svět je jedním slovem nádherný a pořád mě baví prozkoumávat lokace. Celá idea sci-fi/fantasy/džungloidního prostředí se mi ohromně líbí. Létání a celá ta aviatická ekvilibristika je boží. Stejně tak ladění javelinů. Pokud nad Anthem EA nezlomí hůl (jako že asi ne) a vybrousí se loot + se dodá další obsah, tak Anthem má potenciál růst do krásy. Jádro rozhodně není špatné. A znovu píšu - pokud byly ve studiu (díky několika lidem bez vize) až takovéhle problémy, tak BRAVO a díky za ten nádherný svět. Jsou 100x horší průsery než byl ANTHEM. V mých očích třeba celý přístup Bethesdy v posledních letech + Fallout 76, recyklovaný engine z pravěku, nucený launcher apod.
-
A? Nic to nemění na tom, že ten obrázek je vzhůru nohama!
-
Já vím, nepopulární názory moc lidí neuspokojí.