Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych raděi Machinarium2, Samorosti ;) jsou super, oba jsem dohrál několikrát, jakož i Machinarium, ale pokud Samorost3 bude v r.2015 tak Machinarium2 se už nejspíš nedožiju ;). Škoda.

Floexova muzika včetně soundtracků ke zmíněným hrám se snad nikdy neoposlouchá.
  • Paulcz
    také to tak vidím, má to určité kouzlo
  • bohuzel, vecernicky z novodobe produkce CT nejsou Art, ikdyz si to zrejme nekteri tvurci...casto spis vidim tvurkyne, nejspis mysli. Tohle dilko mi ale naopak pripomina dobu Rakosnicku a Kremilku s Vochomurkou.
  • Inquisitor
    Taky že je.
  • Sám jsem tvůrce 3D grafiky (původně hobby, nyní na zakázky a vlastní hru) a učil jsem se taky ve PhotoshopuPro a vím, že to není žádná sranda, udělat 2D skvostné pro oko. Ale právě ta třetí dimenze je leckdy chybějícím prvkem, který umožní to celé udělat komplikovanější. 2D plošinovek je teď jak máku a přijde mi, že je to skoro vyčerpané, co se mechanik týče (ještě jedna plošinovková variace na hrátky se světly a prdne mi hlava *15* ).

Na druhou stranu, když si studio dá práci a postaví základ na četné vizualizaci v opravdu hlubokém 2.5D, tak smekám klobouk, protože to dělá úžasnou iluzi prostoru a přiznávám zároveň, že mi to nikdy moc nešlo a 3D mi přišlo tak nějak lehčí na představivost.

O všem by se dalo dlouho spekulovat, ale uznávám, že máš pravdu, že nelze paušalizovat podle dimenzí na obrazovce. Pro mne je jen 3D přitažlivější už z toho osobního tvůrčího hlediska.
    A běžím na Eurogamer -tam jsem jakživ nebyl a třeba pak budu rád i za tyhle recenze *1*
  • Jack1947
    2015 Tak to musi byt opravdu epicka adventura. *8*
  • GlaDOS
    Tak to pak chápu. Já například jako neuvěřitelnou ukázku neprofesionality považuji to, co se občas děje na Kotaku (nebo na českém Eurogameru). Vytrhávání informací z kontextu, bulvárem smrdící články, popírání svých výroků,... Tohle citové zabarvení mi naopak nevadí. Alespoň vím, že redaktoři nekopírují strohá prohlášení vývojářů.

Ten přístup vůbec špatný není. Jen mi nepřipadá správné šmahem odsuzovat hry podle toho, jak jsou vytvořeny. 2D grafika není o nic podřadnější, než 3D.
  • Znám ten název, ale nechodím tam. Četl jsem dva-tři náhodné odkazy z rychlých novinek z games.tiscali a články mi přišli dost tendenčně psané, skoro jako IGN.

A ano, promakaná herní mechanika a akceptovatelné technické provedení jsou rozhodně jedny z hlavních faktorů her, které mne táhnou. Nemám rád hry, které nejsou pořádnou výzvou a bohužel ty s jednoduchou mechanikou často prohlédnu během několika desítek minut a pak už mne nudí. To už pak může zachránit pouze super grafika a originální příbeh. Nevidím na tomto přístupu nic závadného...snad jen, že je těžké se mi zavděčit *15*
  • *3* Připadá mi to jako večerníček z novodobé produkce ČT .... Strašně Art a přitom o ničem .
    Při všech sympatiích k tvůrcům - Samorost byl vždycky trip , který mi k srdci nepřirostl ...
  • GlaDOS
    Tak to jsi psí čumák ;) Podle čeho vlastně považuješ hru za kvalitní? Předpokládám že podle počtu herních mechanik a technické stránky?

Redaktorská neprofesionalita se pozná podle něčeho úplně jiného, než podle subjektivně zabarvených novinek. Taky by mě zajímal tvůj názor na Rock, Paper, Shotgun.
  • http://www.youtube.com/watch?v=Vhl45jpDHWM
  • Děkuju, to jsem si původně myslel, ale přišlo mi to dost hluboko :)
  • janchor
    Klarinet.
  • Nějak mě to neuchvátilo. Nevíte někdo, co to hraje za nástroj? Hoboj?
  • Někdo upozorní na chybku, tady na neprofesionální přístup, a já bych asi očekával, že se to opraví, na tom mi nic srabáckého nepřijde. Na druhou stranu se sem mohlo aspoň napsat, že je to pozměněno.
  • Eh....já myslím, že jsem mohl být mnohem ostřejší v mé kritice, která byla relativně i konstuktivní a vyhnul jsem se urážkám velkým obloukem...co je za problém? *15* A myslím si, že je lepší psí čumák s nadhledem, než třeba zaslepený srdcař *2*
  • Nadchlo a každou chvíli *3* Ale když jsem psal recenze, tak jsem se vždy snažil vidět obě stránky a hlavně jsem už když tak napsal, že pro autora článku to je srdeční záležitost, ke které se bude dlouhodobě upínat jeho pozornost, ale ať každý posoudí zda je to jeho pravé ořechové - a to je dle mého korektní...
  • Amylee.Anderson
    Tebe asi v životě nic nenadchlo, viď?
  • Co vy jste za lidi, to je fakt neuvěřitelný *13* . Že se ti to nelíbí chápu, ale mohl bys to napsat normálně a furt si nestěžovat. Pokud vyžaduješ nějakou korektní a striktně profesionální redaktorskou práci, opravdu nevím co pohledáváš na tomhle webu. A autor se podle mě docela trefil, protože oravdu působíš jako psí čumák.
  • Mahcake
    A hned to bylo srabácky pozměněno, jak jinak. Neuvěřitelné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit