Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta frekvence videí je u Elder Scrolls asi normální, už k Oblivionu vycházelo deset dní před vydáním jedno video denně a na konci bylo vždy číslo, kolik dní zbývá.
    • To je fakt...na ty videa jsem už zapomněl. A svůj efekt to mělo jako i tyhle...očekával jsem je každý den :)
  • to je zvlastni, na tom videu prvnich 13 minut ze hry ten boj vypadal opravdu spatne a hloupe, tady to kupodivu vypada vcelku skvele a efektne
  • Kazdy den zprava o Skyrim no to je mi ale masaz a hype a buhvico jeste!
    • Možná jen obrovská natěšenost *1* *1*
  • No je vidět, že jim na tom bojovém systému makali borci co dělali Dark Messiah of Might and Magic. Už ta stará hra byla v tomto bomba. Tohle je jen implementace do Skyrimu. A teď do mě :)
  • Strašně mě irituje ten zvuk čepele,když zajede do těla oběti.. *7*
    • Mechwarrior_bw
      tiež mi to vadí a dúfam, že pôjdu vypnúť tie "cool" zakončovacie animácie ...

inak to vyzerá moc dobre.
  • Ze ty brutalne zakoncovaci utoky jsou kopie zakoncovacich utoku z posledniho AVP? :D
    Tady udelali autori CTRL C a CTRL V :D
    • Ne ne, to není z AVP, ještě to nikdo neví, ale implementovali tam V.A.T.S. z Falloutu *1* *1*
  • Zajímalo by mě jestli půjde s XP udělat podobný "podvůdek" jako v Morrowindu? Ráno zatížím klávesu, například skrývání, hrnkem a odpoledne mám v tomto směru namakanou postavu o několik stovek procent... *3*
    • Nikdy jsem nepobral proč tohle lidi dělaj.
      Určite na to budou cheaty, tak si rovnou dej 150levl.. vse na max,nesmrtelnost vse zabijej an jednu ranu a za tyden to odinstaluj a je to.
      Nechapu co z te hry pak máš. Natož když je to RPG *11*
      • trolo
        ja zase chapem takych ludi ale neviem preco to robia hard way a proste si to nenacheatuju
      • Hele klídek ;) Jednak takto šlo trénovat jen určité vlastnosti, takže samospasitelné jako cheaty to nebylo, jednak si do toho přece jen musel věnovat energii (elektrickou) a čas, takže laciné jako cheaty to také nebylo a navíc ani za týden by si i se 150 levelem komplet Morrowind neprošel. A nikdo netvrdí, že bych to používal permanentně. Jednou jsem díky bugu se Sulikem musel po desítkách hodin hraní, začít od znovu a na fan stránce jsem narazil na tohle ulehčení, tak jsem to zkusil, protože jsem prostě nechtěl ztratit drive. Jak píše Zedd rychlejší běhání to hodně usnadňovalo. Jinak cheaty vůbec nepoužívám, natož v RPG.
      • Tak já tu taktiku použil dříve taky, ale jen na běhání...v jeskyni v Oblivionu jsem běhal do zdi. A když jsem byl poté rychlejší, tak mě to bavilo mnohem víc, protože ta pomalost mě štvala. Stejně tak mi to hodně vadilo i v New Vegas a to až do té míry, že jsem nakonec šáhnul po "addonu", v kterém jsem si rychlost běhání o stupýnek zvýšil. A i díky tomu jsem nakonec tu hru dohrál i se všemi datadisky a prolezl vše co se dalo... Takže zase bych to tak moc neodsuzoval...třeba ho nebavilo čekat dlouhou dobu, než se mu stealth zvedne na požadovanou úroveň aby byl použitelnej... A mezitím jsi ho zapínal jen aby se "naleveloval" ikdyž jsi stejně věděl, že tě chytí (dodávám, že jsem stealth nikdy moc nepoužíval, takže nevím jak přesně v Oblivionu funguje).
        Kdybych to ale udělal až do takového extrému jako navrhuješ ty, tak by mě to opravdu asi dlouho nebavilo (alespoň to beru z vlastní zkušenosti, kdy jsem jako malej kluk používal cheaty úplně běžně... :)
    • Určite to tak pojde robiť ,ale sice budeš mať danú schopnosť na 100,ale nebudeš mat perky,ktoré skutočne danú schopnosť povýšia. Napríklad ti zvýšia utok z plíženia,alebo umožnia sa plížiť v brnení. A jeden perk získaš tuším len jeden za level takže si bude potrebné dobre rozmyslieť kam ich dáš.
  • a to ze krabicovka pc verze bude obsahovat cestinu za jeden a ctvrt mega, kterou konzole ani steam mit nebude uz tak podstatne neni? se divim ze se tu o tom neco neobjevilo
    • Na Steamu v ČR Skyrim koupit nelze. Ani českou, ani anglickou verzi. Takže není to nutné řešit
      • Ale měl bys řešit to, že bez registrace hry na Steamu ji jako takovou vůbec nespustíš *3*
      • Bež hlásit bludy někam jinam..

http://mmoboost.cz/the-elder-scrolls-v-skyrim-steam.html
        • Oficiálně ani ťuk
          http://store.steampowered.com/app/72850

Že to někdo obchází, neberu.
  • mám rád hry, kde skilly rostou dle používání, navíc otevřený svět, moc pěkná věc...zakomponování jistého způsobu fatalit mi jen dělá větší zvrácenou radost :)
    • "mám rád hry, kde skilly rostou dle používání"

Ono je to ještě v jiných hrách než od Bethesdy?
      • Ultima Online
      • Třeba Quest for Glory I-V hodně stará ale přesto pořád kvalitní hra
      • dungeon siege 1
      • Je, v hernej klasike http://gaspowered.com/dsuniverse/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit