Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Záčínám se trochu bát, aby thief nedopadl jako další 3D tuctovka jakých jsou dnes miliony.Milion "úžasných" trailerů, milion fotek,milion úryvků ze hry.A nakonec je z toho přeakčnělá blbost.Doufám, že si i přes dnešní trend thief zachová svojí tajemnost jako v předchozích dílech...:-)
  • jako královna kapsářu by to znělo líp
  • C-BEAM
    kto by mal záujem, možno už do konca roku sa pokúsim poslať na ttlg textúry do Thief 2 prekopané do vyššieho rozlíšenia, nie som žiaden profi grafik ale robím čo sa dá *4* a prerábam ich tak aby sa podobali originálom.

http://oi42.tinypic.com/29oq53k.jpg (pôvodný stav: http://oi44.tinypic.com/10pd5e1.jpg )
  • já si už kdysi říkal, že z názvu zmizela ta čtyřka
    příští novinka: "Thief se dočkal změny - přejmenován na Dishonored 2"
  • krást se nemá, milé děti *7*
  • ta vypada jak ta cikanka z filmu tusim Drag me to Hell, kde hral Keenu Reeves
    • Mne pripadá ako cigánska striga zo seriálu Grimm.
    • Nehrál.
      • TAK TO BYL jUSTIN lONG JAK MI NAPOVEDEL GOOGLE, MAJI PODOBNE TVARE, alespon teda v me pameti :) Keenu Reeves se mi tam pripletl z Dablova advokata
  • Corvus
    Nebudu plivat na něco, co jsem ještě ani nehrál, že? ;) Já v tohoto Thiefa rozhodně věřím a mám už nějaký ten pátek předobjednáno. Dopadne to dobře. A to píšu jako člověk, který hrál všechn předch. díly. Takže mínuska do mě, "borci".
  • Dishonored?

Jinak offtopic. Původní Thief the dark project - Garreta našel na ulici jeden lapka, kterého Garret mohl osvobodit asi v třetí misy z vězení bratrstva "kladivounů"
    • Skoro, ale trefil ses spatne. Garret si vsimnul Artemuse, ktereho prekvapil, ze si dokazal vsimnout clena Keeperu a pokusil se ho okrast, jez mu nabidnul lepsi zivot. Ten, koho zminujes je Cutty, ktery byl jen prekupnik a zemrel ve vezeni, pripadne se jeste zachranoval Basso, ktery se pak jeste objevil v druhem dile.
      • Tilwaen
        Máš pravdu.

Mimochodem, Basso by měl hrát pravděpodobně velkou roli i v novém Thiefovi, podle všeho to vypadá, že to bude takový ten quest-giver.
  • Ronox
    Dishonored 2 YES! Corvo přežil a dal se na zločineckou dráhu no.
    • Dishonored bola nuuda. Ps thief tu bol skor jk dishonored.
      • Ronox
        Já vím :) taky jsem to myslel ironicky. Se těším až hloupý jedinci při ohlášení Dishonored 2 budou říkat, že vypadá jak Thief :))
    • Jediný král žebráků a zbojníků je a bude Kevin Costner :)
    • SPOILER, idiote!!!
      • vlastik.plaminek
        Rebelové vyhráli, Honza zabil draka, Willard zabil Kurtze a zničil jeho tábor, Harry porazí Voldemorta a Vader je Lukův otec.
      • Kozy
        Co je na tom spoiler?
        • Ja som dohral Dishonored a mal som iny koniec, takze mozno to neni spoiler...
      • Ronox
        K asi bambilión let starý hře, idiote.
        • Whoossain
          Já to ještě nedohrál, idiote. Teprve teď jsem sehnal češtinu na Steam verzi hry. Takže dík...
        • MrSanta
          Dej si facku a pak to zedituj, dem3nte. Já to ještě nedohrál a určitě nebudu sám, kdo se na hru chystá. Psát takový věci a ještě u diskuze k jiné hře. Fakt super.
          • A Ježíše ukřižovali. Spoilery na novinky? Beru..ale aby si člověk hlídal tlamu při každé hře, ať vyšla kdykoliv, to asi né.
            • Nemusíš si hlídat tlamu, stačí si přečíst, cos napsal. Říkat si u toho můžeš, co chceš. Zajímáš se jen o novinky, nebo máš asi všechno dohrané... fajn, taky mi bylo 12, ale jsou tu i lidé, kteří si zahrajou hru, až na ní budou mít čas.
          • Tak sem nelez Einsteine, co bys čekal od diskuzního fora k hrám? :-D
            • ja bych kuprikladu cekal, ze lidi budou respektovat zazitek z hrani, kterej muze byt necim takovym, co napsal ten vocas nahore, docela pokazenej...
  • Keyz
    Zajímavý, že žebráci mají krále/královnu. Většinou byli na mizině a neměli skoro nic.

Jako kdyby byl král bezdomovců.
    • Ronox
      Cikáni maj taky svoje krále, ale kdyby jim vzali dávky, tak suší hubu stejně jak ty žebráci.
      • Keyz
        Otázka je jestli by pak měli i nadále krále. Kdyby neměli nic.
        • Ronox
          Ten s největším pupkem, nezlatavějším úsměvem a čornutým bavorákem za barákem by se jím sám zvolil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit