Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlastik.plaminek
    Rebelové vyhráli, Honza zabil draka, Willard zabil Kurtze a zničil jeho tábor, Harry porazí Voldemorta a Vader je Lukův otec.
  • Tilwaen
    Máš pravdu.

Mimochodem, Basso by měl hrát pravděpodobně velkou roli i v novém Thiefovi, podle všeho to vypadá, že to bude takový ten quest-giver.
  • Záčínám se trochu bát, aby thief nedopadl jako další 3D tuctovka jakých jsou dnes miliony.Milion "úžasných" trailerů, milion fotek,milion úryvků ze hry.A nakonec je z toho přeakčnělá blbost.Doufám, že si i přes dnešní trend thief zachová svojí tajemnost jako v předchozích dílech...:-)
  • Ja som dohral Dishonored a mal som iny koniec, takze mozno to neni spoiler...
  • Skoro, ale trefil ses spatne. Garret si vsimnul Artemuse, ktereho prekvapil, ze si dokazal vsimnout clena Keeperu a pokusil se ho okrast, jez mu nabidnul lepsi zivot. Ten, koho zminujes je Cutty, ktery byl jen prekupnik a zemrel ve vezeni, pripadne se jeste zachranoval Basso, ktery se pak jeste objevil v druhem dile.
  • jako královna kapsářu by to znělo líp
  • C-BEAM
    kto by mal záujem, možno už do konca roku sa pokúsim poslať na ttlg textúry do Thief 2 prekopané do vyššieho rozlíšenia, nie som žiaden profi grafik ale robím čo sa dá *4* a prerábam ich tak aby sa podobali originálom.

http://oi42.tinypic.com/29oq53k.jpg (pôvodný stav: http://oi44.tinypic.com/10pd5e1.jpg )
  • Si říkám, jestli ty narážky na Dishonored nedělají úmyslně... *4*
  • Khanemis
    To samozřejmě...ale v kombinaci se starou vyschlou bábou, která působí patřičně tajemně a zle, to už tak generické není:) V městském steampunkovém světě...
  • Whoossain
    Já to ještě nedohrál, idiote. Teprve teď jsem sehnal češtinu na Steam verzi hry. Takže dík...
  • Kozy
    Co je na tom spoiler?
  • Nemusíš si hlídat tlamu, stačí si přečíst, cos napsal. Říkat si u toho můžeš, co chceš. Zajímáš se jen o novinky, nebo máš asi všechno dohrané... fajn, taky mi bylo 12, ale jsou tu i lidé, kteří si zahrajou hru, až na ní budou mít čas.
  • Na druhou stranu, to samo osobě není moc originální koncept. Krysu na rameni měl i Štětináč a neřekl bych, že to z Dishonored dělá kopii Rychlích Šípů :-D
    Nebo mist Tříska... krysa na rameni mi prostě přijde docela normální a běžná u "low life" postav.
  • Mne pripadá ako cigánska striga zo seriálu Grimm.
  • ja bych kuprikladu cekal, ze lidi budou respektovat zazitek z hrani, kterej muze byt necim takovym, co napsal ten vocas nahore, docela pokazenej...
  • A Ježíše ukřižovali. Spoilery na novinky? Beru..ale aby si člověk hlídal tlamu při každé hře, ať vyšla kdykoliv, to asi né.
  • Khanemis
    A ve videu tomu nasadila korunku ta krysa, která jí na konci vyšplhala na rameno:) Divím se, že u hry s tak bohatou historií používají autoři nového dílu postavu, která tolik svádí k označení za plagiát.
  • TAK TO BYL jUSTIN lONG JAK MI NAPOVEDEL GOOGLE, MAJI PODOBNE TVARE, alespon teda v me pameti :) Keenu Reeves se mi tam pripletl z Dablova advokata
  • já si už kdysi říkal, že z názvu zmizela ta čtyřka
    příští novinka: "Thief se dočkal změny - přejmenován na Dishonored 2"
  • krást se nemá, milé děti *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit