Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tahle recenze je udesna ... Chlapec asi hraje jenom COD u ktereho nemusi pouzivat chybejici cast jeho tela coz je v tomto pripade mozek...prosim GAMES.cz aby lepe kontrolovali nektere recenzenty jelikoz jejich tvorba tento server srazi na kolena ... PS clanek nehorazne neobjektivni a taktez lzivy...recenzent nechape mechaniku hry a taktez jeji funkce podle toho co je napsano tudis neni naprosto schopen posoudit jeji potencial.. :)
  • "Mám však jisté pochybnosti o tom, že tak závažné nedostatky, které Krater v podstatě pohřbívají, se vůbec někdy podaří vyžehlit. Jestli ano, určitě vám dám vědět."
    Asi by nam mel dat autor vedet, ze vysel patch 1.0.4, ktery pridava Boot Campy, kde muzete petkovou postavu upgradnout na 10 (za 3000 Kr) a desitkouvou na 15 (za 20 000 Kr). Takze pak muzete mit s sebou porad jednu a tu samou squadru a tu si hyckat (uz to tu nekdo psal, ale prislo mi nutne to pripomenout). Taky si za $2 muzete koupit DLC s postavou dr. Cerebra, ktery ma max rank 15 hned od zacatku a jde ho najmout v Normalnu za 100 Kr.
    Kazda postava ma sice jenom 2 schopnosti a classy jsou 4, takze 8 ruznych skillu. O cem v recenzi neni ANI SLOVO je pritomnost mutantu - tedy zmutovanych class, ktere muzete najmout jako kazde jine, ale jejich 2 skily jsou jine. Takze se oteviraji dalsi takticke moznosti zkouset nejlepsi kombinaci class, mutantu-nemutantu, boosteru a implantu.
    Narek nad tim, ze do novych postav musim rvat implanty znova je pekna kravina. Pokud najmete novou postavu, nejspis budete dal ve hre (aspon u me to tak je, nevim jak hrajou ostatni) a budete mit lepsi implanty. Jenom misto nahrazovani starych implantu u stare postavy naperete ty nove a lepsi rovnou do prazdnych slotu nove postavy. Navic vzhledem k Boot Campum uz je to uplne jedno.
    Questy sice nejsou kdovi co a pribeh taky neni zadny Fallout, ale rozhodne se u nich clovek pobavi - jako napriklad shanet hokejovou "vybavu" (jsme prece ve Svedsku, ne?) pro tym Owls a Vargs a jako tresnicku pak sehnat soucastky mraziciho zarizeni pro Petera Forceberga.
    Za me zatim 7.5/10 a s kazdym dalsim patchem stoupa.
  • Zdravíčko. Poslední dobou tu sleduju dost znatelný úpadek, co se týče herních verdiktů. Nevím, jak vy, ale věty jako: "Jedna věc je, když se snažíte ZAJETÁ PRAVIDLA žánru OMLADIT..." (Tomáš Marný) nebo: "Ostatní ale citelně pocítí absenci či jen LETMOU APLIKACI OSTATNÍCH PRVKŮ..." (Jakub Kovář) jsou něco hrůzného! Ať se dotyční naučí psát česky a nebo ať psaní verdiktů rovnou přenechají editorovi, protože tohle je fakt otřes. Mám za to, že verdikty by měly být krátké, jasné a srozumitelné - v žádném případě šroubované a nečeské! Udělejte s tím prosím něco. Děkuji.
    • Je opravdu chyba pisatele, že neumíš přečíst větu s více než třemi jednoslabičnými slovy?
      • Předpokládám, že kolik mám mínusů, tolik pro vás budu muset nakoupit čítanek. LOL
        • Taky bych to tak viděl *9*
    • bohuzel uz jsem videl (ale na jinych strankach) mnohem hroznejsi obraty stylu Blizzard objasnil až párdenní restrikce u digitální verze. *11*
    • USER47
      Uh? Vždyť jsou to naprosto normální věty. Samozřejmě pokud jsi v životě četl jenom Méďu Pusíka, tak to může bejt problém, ale řekl bych, že pro nikoho jinýho asi ne...
    • MickeyMutant
      Podobné obraty podobného karakteru se porodí i v lepších rodinách, s tím se nedá nic platný.
    • smejki
      was?
  • USER47
    Á, to je zas spousta sra*ek v diskuzi. Já to hrál průběžně už od prealpha buildu a s textem recenze poměrně souhlasím. Asi bych tomu dal ve výsledku o pár bodů víc, ale to spíš proto, že zmíněný věci mi nevaděj až tak příliš (i když trochu jo). I těm čtyřem bodům ale rozumím, ta hra je plná podivnejch designerskejch rozhodnutí, který někomu můžou vadit hodně, někomu vůbec. Viz. metacritic hodnocení s rozptylem 2-9...

    Jinak neřekl bych, že s výměnou postavy člověk začíná od nuly, co jsem si za chvíli hraní všiml, postavy s vyšším level capem mají zároveň trochu lepší základní staty - ačkoli jinak poskládaný, takže vás tím hra spíš nutí zkoušet jiný složení party a tím i jinej způsob boje.
  • Omg kašlete na to, pořád řešíte jen hodnocení a čísla recenzí... Recenze vždy byla a bude subjektivní žánr. Pokud vás to zaujalo, tak mrkněte na gameplay a případně stáhněte demo nebo něco a přestaňte tu pořád dokola řešit naprosté kraviny...
    • jindra.veliky
      lol, recenze nema bejt o nazoru autora ale o objektivnim a nezaujatym souhrnu a z toho vydedukovane hodnoceni tak aby odpovidalo produktu.

      Neco jako: Jsem fanouskem TES ale i tak Skyrimu nedam 10/10 protoze ma svoje mouchy *3*
      • DangerousDave
        to neznamená, že by sa nemali snažiť o objektivitu a nepodliehať svojim náladám... recenzie sa nerobia pre pár fanúšikov autora ale pre všetkých čitatelov, tak aby recenzent podal čo najkorektnejší pohľad na hru podporený jeho subjektívnym pocitmi.
      • EuroSamurai
        Recenze budou subjektivní vždycky díky rozdílnejm preferencím jelikož něco co vadí jednomu muže připadat druhýmu jako skvělej nápad a jediný co pro objektivnost recenze muže redakce udělat je to, že rpg nebude hodnotit dejme tomu fps hráč.
      • USER47
        Objektivní recenze by spočívala v suchým výčtu faktů o hře, ovšem to by nebyla recenze. Recenze musí obsahovat osobní dojmy a hodnocení (ne nutně číselný), který je a musí být subjektivní.
      • Ja mel teda za to ze recenze odjakziva prezentujou nazor autora ktery je proste znacne subjektini. To neznamena ze se autor recenze nemuze snazit o objektivnost ale subjektivni proste bude vzdycky.
  • jindra.veliky
    Docela me prekvapilo ubrani sesti bodu jen za to ze nove postavy zacinaj na prvnim levelu a ze ma kazda jen 2 vlastnosti. K textu mi spis sedi treba sedmicka *4*
  • Zkusil jsem to, ale nenašel jsem tam nic, proč bych se tomu měl věnovat čas. To hodnocení je akorát.
    • jindra.veliky
      na to mi staci uz screeny ala Diablo3WoW grafika *11*
      • USER47
        Tys tu hru neviděl ani z rychlíku.
        • jindra.veliky
          Pac vlakem nejezdim. Tata me vozi ve svym BMW za jeden a pul mega *5*
          • taky to podle tvejch komentu sedi - rozmazlenej 14tiletej adolescent bez ridicaku... :)
  • On se tak opravdu jmenuje ?
  • krater hraju už 3 dny apořád mě baví, sice si pořád kupovat nové postavy a lvlovat je od začátku a ty implanty na stálo to je trošku blbý, taky dungeonů je pár a jsou pořád stejný ale jinak mě to baví a rozhodně bych to ohodnotil víc jak na 4 body,, neříkám 7 ale 4 je fakt málo, má to zajímavej nápad, grafiku, prostředí, hraje se to pekně a pořád mě to baví.
  • no hned prevne jak sem to videl sem vedel ze to bude fail a smal se tady na tech komentech jak to bude cool a diablo suck klasika :D (priklad) diablo haters everywhere...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit