Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Mám však jisté pochybnosti o tom, že tak závažné nedostatky, které Krater v podstatě pohřbívají, se vůbec někdy podaří vyžehlit. Jestli ano, určitě vám dám vědět."
    Asi by nam mel dat autor vedet, ze vysel patch 1.0.4, ktery pridava Boot Campy, kde muzete petkovou postavu upgradnout na 10 (za 3000 Kr) a desitkouvou na 15 (za 20 000 Kr). Takze pak muzete mit s sebou porad jednu a tu samou squadru a tu si hyckat (uz to tu nekdo psal, ale prislo mi nutne to pripomenout). Taky si za $2 muzete koupit DLC s postavou dr. Cerebra, ktery ma max rank 15 hned od zacatku a jde ho najmout v Normalnu za 100 Kr.
    Kazda postava ma sice jenom 2 schopnosti a classy jsou 4, takze 8 ruznych skillu. O cem v recenzi neni ANI SLOVO je pritomnost mutantu - tedy zmutovanych class, ktere muzete najmout jako kazde jine, ale jejich 2 skily jsou jine. Takze se oteviraji dalsi takticke moznosti zkouset nejlepsi kombinaci class, mutantu-nemutantu, boosteru a implantu.
    Narek nad tim, ze do novych postav musim rvat implanty znova je pekna kravina. Pokud najmete novou postavu, nejspis budete dal ve hre (aspon u me to tak je, nevim jak hrajou ostatni) a budete mit lepsi implanty. Jenom misto nahrazovani starych implantu u stare postavy naperete ty nove a lepsi rovnou do prazdnych slotu nove postavy. Navic vzhledem k Boot Campum uz je to uplne jedno.
    Questy sice nejsou kdovi co a pribeh taky neni zadny Fallout, ale rozhodne se u nich clovek pobavi - jako napriklad shanet hokejovou "vybavu" (jsme prece ve Svedsku, ne?) pro tym Owls a Vargs a jako tresnicku pak sehnat soucastky mraziciho zarizeni pro Petera Forceberga.
    Za me zatim 7.5/10 a s kazdym dalsim patchem stoupa.
  • Cože ? 4/10 ? To je vtip ? Ta hra by minimálně mněla dostat 7/10. Mně osobně ta hra bavila dost. :-)
    • tezko rict co to recenzent hral, zrejme nejakou alfa verzi. Ach ty dnesni lidi..
  • To by mě zajímalo jestli ten Tomáš Marný je fakt existující recenzent nebo nějakej troll :-) Jeho recenze jsou něco neuvěřitelnýho *16* .
    Ke hře : podle mých dojmů minimálně na 7:
    "Hra ocejchovaná sedmičkou bude zajímat především fanoušky daného žánru, kteří ji pro jiné kvality odpustí drobné a možná i nějakou tu větší chybku, která by pro širší spektrum hráčů byla hůře akceptovatelná. Pořád se však jedná o kvalitní titul, u něhož pozitivní aspekty viditelně převažují nad negativy." - jasně mi to zde sedí
    • jindra.veliky
      ta 4ka taky k recenzi docela sedi

      "Nuda, šeď a ještě k tomu závažné nedostatky ve všech směrech symbolizují hry v této kategorii. Občas v nich najdete záblesk kvality nebo dobrého nápadu, ale ten velmi rychle odezní a v rukou vám zůstane nepříliš kvalitní a hlavně nezábavný titul."
    • Tobě možná jo, ale mně to zase na tu 4 sedne uplně úžasně a to mě RPG docela baví. Tohle je prostě podivná hra.
      • Hráls to vůbec?
        • Áno, dokonce dlouho, baví mě tento styl her, kde má člověk nějakou družinu a právě proto mi tak vadilo, že jsem ji musel pořád měnit
  • A nutí ma tá hra ju hrať stále dokola na vyšiu obtiažnosť? Ak hej, malo by to byť za 8!
    • Kinet1c
      nenuti, ale fakt nie je o co stat, hra mohla byt OVELA lepsia, keby sa nehrali na originalne napady a radsej tam mohli dat par zauzivanych veci z inych RPG, pretoze aj napriek tomu by hra bola celkom fajnova a originalna, uz len vdaka menam postav a prostrediu, ale takto nie
  • krater hraju už 3 dny apořád mě baví, sice si pořád kupovat nové postavy a lvlovat je od začátku a ty implanty na stálo to je trošku blbý, taky dungeonů je pár a jsou pořád stejný ale jinak mě to baví a rozhodně bych to ohodnotil víc jak na 4 body,, neříkám 7 ale 4 je fakt málo, má to zajímavej nápad, grafiku, prostředí, hraje se to pekně a pořád mě to baví.
  • michaliuz18
    4 body je fakt vtip, hral som a docela bavilo aj ked nie dlho lebo som zistil ze je to onicom v podstate stereotipne, ale aj tak 4 je malo su aj horsie hry ja to hodnotim na 7
    • DangerousDave
      počúvaš sa vôbec ? takže ťa to dĺho nebavilo, je to vpodstate oničom a stereotypné a ty chceš tomu dať 7z10 ? wtf ?
      • michaliuz18
        jak som napisal nehodnotim ziadnu hru menej ako 7/6 ... mozno tak smetiar alebo traktor simulator , ale ja mam rad rpg veci a taketo hry docela,.. vzdy viem najst v hre aj to dobre aj ked je to stereotypne , vela hier je ovela horsich a maju vecie hodnotenia, preto ma to bavilo ale zaroven aj nebavilo kvoli tomu ze som robil to iste stale preto 6/7 bodov ,... 4 body sa moze dat dead islandu :D
        • Ježiši, ty si péro.
        • rofl, kolko mas rokov?:)
    • BoB.2
      7 podle mě dostává dobrá hra pokud je to po čase stereotypní tak si to podle mě 7 určitě nezaslouží po pravdě jsem se na to chystal ale recenze mě odradila dik.
      • michaliuz18
        strasne vela hier je nudnych a stereotipnych a maju ovela vecie hodnotenia :)
      • po case je stereotypni uplne vsechno a muze to mit 1000 moznosti volby. Jak to projdes jednou stejne je to stereotyp
  • On se tak opravdu jmenuje ?
  • Tak tahle recenze je udesna ... Chlapec asi hraje jenom COD u ktereho nemusi pouzivat chybejici cast jeho tela coz je v tomto pripade mozek...prosim GAMES.cz aby lepe kontrolovali nektere recenzenty jelikoz jejich tvorba tento server srazi na kolena ... PS clanek nehorazne neobjektivni a taktez lzivy...recenzent nechape mechaniku hry a taktez jeji funkce podle toho co je napsano tudis neni naprosto schopen posoudit jeji potencial.. :)
  • USER47
    Á, to je zas spousta sra*ek v diskuzi. Já to hrál průběžně už od prealpha buildu a s textem recenze poměrně souhlasím. Asi bych tomu dal ve výsledku o pár bodů víc, ale to spíš proto, že zmíněný věci mi nevaděj až tak příliš (i když trochu jo). I těm čtyřem bodům ale rozumím, ta hra je plná podivnejch designerskejch rozhodnutí, který někomu můžou vadit hodně, někomu vůbec. Viz. metacritic hodnocení s rozptylem 2-9...

    Jinak neřekl bych, že s výměnou postavy člověk začíná od nuly, co jsem si za chvíli hraní všiml, postavy s vyšším level capem mají zároveň trochu lepší základní staty - ačkoli jinak poskládaný, takže vás tím hra spíš nutí zkoušet jiný složení party a tím i jinej způsob boje.
  • Zdravíčko. Poslední dobou tu sleduju dost znatelný úpadek, co se týče herních verdiktů. Nevím, jak vy, ale věty jako: "Jedna věc je, když se snažíte ZAJETÁ PRAVIDLA žánru OMLADIT..." (Tomáš Marný) nebo: "Ostatní ale citelně pocítí absenci či jen LETMOU APLIKACI OSTATNÍCH PRVKŮ..." (Jakub Kovář) jsou něco hrůzného! Ať se dotyční naučí psát česky a nebo ať psaní verdiktů rovnou přenechají editorovi, protože tohle je fakt otřes. Mám za to, že verdikty by měly být krátké, jasné a srozumitelné - v žádném případě šroubované a nečeské! Udělejte s tím prosím něco. Děkuji.
    • Je opravdu chyba pisatele, že neumíš přečíst větu s více než třemi jednoslabičnými slovy?
      • Předpokládám, že kolik mám mínusů, tolik pro vás budu muset nakoupit čítanek. LOL
        • Taky bych to tak viděl *9*
    • bohuzel uz jsem videl (ale na jinych strankach) mnohem hroznejsi obraty stylu Blizzard objasnil až párdenní restrikce u digitální verze. *11*
    • USER47
      Uh? Vždyť jsou to naprosto normální věty. Samozřejmě pokud jsi v životě četl jenom Méďu Pusíka, tak to může bejt problém, ale řekl bych, že pro nikoho jinýho asi ne...
    • MickeyMutant
      Podobné obraty podobného karakteru se porodí i v lepších rodinách, s tím se nedá nic platný.
    • smejki
      was?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit