Přejít na výpis diskuzí
Krátká ukázka z PS4 akce The Order: 1886 dělá z fanoušků psychopaty
24.5.2014 | Petr Poláček
120 příspěvků
-
fakt super hra, tam ani nemusite myslet, to zvladne hrat i Petr Poláček
-
Já teda od začátku předpokládal, že to budou po vzhledovové stránce, vypulírovaný Gearsy. Nevim co jinýho od toho, kdo čekal.
-
Dobře napsáno :)
-
Heh, ve mě ta debata naopak vzbudila krapánek optimismu. Jsme si říkal, že na games.cz to zas tak hrozný není *1*
-
Poláček nečte diskuse na games, že se tak diví? *1*
Poláčku, Poláčku ... za trest měsíc pěkně každou diskusi 2x. Ono tě to divení se nad komentářema přejde. -
-
2x? To se mi zdá příliš kruté *1*
-
-
Teda, to je článek... To má byt jako co? Ukázat jak moc jsi na výši? Jestli jo tak ses moc netrefil, akorát jsi místo stupidního příspěvku někde v diskuzi napsal stupidní a urážlivej článek...
A uzavírám sázky kolik budu mít mínusek protože jsem si dovolil nesouhlasit s Poláčkem -
-
A tobě se zdají diskuze poslední dobou dobrý? Dyť už to není normální. Člověk chce kolikrát poradit a musí se prohrabat tunou špíny než najde požadovanou informaci. Všude chce někdo vyvolat flamewar. Ať už je to fanboy, hater nebo troll.
-
-
Jednoduše,když by se redaktoři trošku zajímali o diskuze tak tu normální lidi budou.Zrušit přidávání příspěvků bez registrace by taky trošku pomohlo i tak by se tu našli debi**vé kteří by museli dostávat ban.Když by si pan poláček aspoň trošku četl co tu hráči na Pc píšou tak by hned změnil názor na to co v tom už tak debilním článku napsal.Games.cz velmi rychle ztrácí uroveň,no teda pokud vůbec někdy na nějaké byl.Sakra jak si vůbec někdo může dovolit napsat tak stupidní článek. *16*
-
Jo taky bych to nějak tak viděl ... Ale je to tak všude na internetu. A youtube bylo v tomhle vždycky jedno z nejhorších. Já už na YT diskuse pod videem nějakou dobu vůbec nečtu. Ale na druhou stranu mě příjde, jako by se někdo zrovna probudil z hibernace ... tenhle stav už trvá hodně dlouhou dobu. Plus možná než psát články o tom jak hrozně diskutují lidi na YT, by mohlo stát za to se zamyslet jak zlepšit diskusi tady ... nebo nám někdo chtěl ukázat, že můžeme být ještě rádi, protože jinde je to horší?
-
-
Jestli si to čteš v roce 2014 dej LIKE! :D
-
Zlepšit diskusi "tady" mohou pouze čtenáři, co diskutují "tady". To systémem nevyřešíš.
Nicméně, účelem článku nebylo zhodnotit "stav unie", prostě se jen k tomuto videu hodilo, že se lidi na internetu chovají divně. Protože video ze hry zas tak zajímavé není. Nic víc. -
-
No to je taky pravda ...
-
-
-
Ale vždyť to tu bylo vždy... Vždy tu byl nějakej hlupák, ať už predator, n, Skill nebo někdo jinej... Jedina jejich zabava je vyvolat nesmyslnou hadku a pak se hadat o kravinach... Někdy je to spíš trapný, někdy se pod tim rozjede trošku smysluplnější hádka a tak se řeší ta, ale vždy tu někdo založí nějaký vlákno aby se ztrapnil a zasmál...
-
-
Bydlím v druhým patře, takže výška nic moc, bohužel.
-
-
Nejsi na hipstera trošku starej? Nebo tobě snad přijde normální cos tu ted vypotil za článek?
-
-
Přece si nenecháš rupnout trubku... S článkem nesouhlasíš, přijde ti hloupej/zbytečnej, fajn. Ale zachovat chladnou hlavu není, alespoň si myslím, od věci. Petra diskuse všeobecně asi s*rou. A já jsem na druhou stranu rád, že to Petrovi vadí a všímá si toho i jinde než jen na games. Což z fight clubovejch vyjádření není tak dobře poznat - i když několikrát vlastně zmínil i novinky a podobný hnojiště.
-
-
Si to vyměníme, já v 11tym :D
-
Přestěhovat ...
-
-
-
Koukám, že už Sleeplesovi přetekl pohárek :D Ale však jo. Diskuze se v posledních letech šíleně degradovaly a občas si říkám, že by se měl dělat nějaký test inteligence/příčetnosti než se do domácnosti zapojí internet.
-
-
Já sám lidi co vyvolávají hádky nechápu.Čeho tím docílí ? Herní platformy jsou dělány pro naší radost a zábavu ne proto aby se furt válčilo a hádalo.Jsme jedna velká rodina a ne severní a jižní Korea.
-
-
ja nejsem tvoje rodina ty retarde *12*
-
-
-
Hezkej rant :)
Já na neogafu postnul tohle:
"It looks nice, really nice, but why do they keep showing completely generic boring gameplay :(
It might be great as a babby's first shooter, but for me I feel like I played this hundred of times already."
Jsem taky psychopat ? Čekám profesionální rozbor :) -
-
Nevím, zda jsi psychopat, ale měl bys procvičit angličtinu.
-
-
Babby je meme. Je to záměrná zkomolenina slova Baby.
http://knowyourmeme.com/memes/babby
-
-
Póvle z českej republiky prečo si napísal babby?
-
-
Odpověď máš níže, psychopatická lůzo.
-
-
psychopatická lůzo.
-
-
Babiččin?
-
-