Přejít na výpis diskuzí
Krátká ukázka z PS4 akce The Order: 1886 dělá z fanoušků psychopaty
24.5.2014 | Petr Poláček
120 příspěvků
-
Schválně sem se podíval na tu diskuzi... no, musím říct, že se máme ještě co učit. *1*
-
Jako, The Order: 1866 bypadá pěkně, to se musí nechat.
Ale nějak moc nechápu, proč je to hra. -
-
trefné *15*
-
-
Kdy ti vývojáři přijdou s něčím inovativním ? Vždyť je to pořád to samé dokola akorát s jiným universem a příběhem. Systém krytí pořád to samý, autoheal ( i když zde se zdá že mají postavy nějakou regenerační schopnost ), primární a sekundární střelba, granáty a pár druhů zbraní. Tohleto samý je tu už snad víc jak 10 let. Grafika je pěkná, ale tak nějak jsem doufal že PS4 bude inovace nejen v grafice, ale i v hratelnosti...
-
-
Řekni mě důvod proč by vývojář AAA hry přicházel s něčím inovativním?
-
-
Abychom tu nemeli jen hry z atari 2600.
-
Hele mě je to jedno, ať si "vyvýjí" pořád to samý dokola, ale ať potom nečekají, že hra bude mít jen kladné ohlasy a že si to každý koupí.
-
-
Jenže z těch 7.5 milionu majitelů PS4 (v den vydání jich bude ještě více) si tu hru spousta lidí, už jen z principu, že se jedná o Sony exkluzivku, určitě koupí. Snad pod každým člankem s touhle hrou píšou fanboyové "Game Of The Year", a že jich je na tom netu hodně..
-
-
Tak samozřejmě, do té doby co zde budou tupá stáda oveček, který baví hrát pořád to samý dokola akorát v jinym kabátě, tak vývojáři nemají nejmenší důvod dělat něco novýho.
-
-
Není ti na tom piedestalu zima?
-
-
-
-
-
-
No, graficky je to bomba ale jinak to vypadá jako klasická konzoloidní nuda.
-
Uznavam ze hodnotit hru z 2 minutoveho videa je trochu prehnane ale v ostatnom sa tazko neda suhlasit s autorom clanku. Z tej skriptovosti je mi zle, tituly ako GTA ukazali ze je mozne nieco naskriptovat tak aby to bolo logicke a tak aby som mal vlastnu volbu v tom ako danu situaciu vyriesim. Tahat typka do bezpecia v momente kedy sa sa spavnuju nepriatelia na balkone ako kuriatka v moorhuhn(ak si to este niekto pameta) mi pride neuveritelne stupidne. Takisto z tych malo sekund hra posobi strasne koridorovo. Na strane druhej, grafika a pohyby postav sa zdaju fajn.
-
-
fundovaný odborník, watch out.
-
-
volal mně někdo? *15*
-
-
-
V těch commentech na Twitchi musel bejt ale hnůj, když to Petra přimělo k napsání takovýho článku...
-
-
ak myslis, ze samotny obsah tej novinky je hnoj, tak mas pravdu :)
-
-
grafické zpracování slušná práce *5*
-
lubor polášek perlí, nadpisy článkov ako z nejakého skurveného bulváru :D
ináč hra vyzerá parádne, po killzone shadow fall a tlou je to ďalší z dôvodov kúpiť si v zime ps4 :) -
-
Killzone bych zas tak nevyzdvihoval. Měl jsem z toho pocit, že se jedná jen o "benchmark", aby nám ukázal čeho je konzole schopná. Jinak jsem měl problémy s šíleným level designem a dost nudnou hratelností. To bych si radši vzal leč neexkluzivního Wolfa, kdybych ho předtím nehrál. Z těch exkluzivitek za to momentálně stojí podle mě jen Infamous: Second Son. Na Order se těším, protože bych si rád zahrál zase něco jako Gearse jen mě mrzí to, že tam není coop mód.
-
-
Hmm, mne osobne sa predošlé killzone hry velmi lúbili, príbeh bol viacmenej o ničom, ale ten gameplay a fyzika, to bolo jednoducho labužo pozerať sa na to a hrať :) preto určite nevynechám štvorku, ale vďaka za tvoj názor.
Mňa infamous second son príliš neláka, neviem presnú príčinu prečo, ale mám dojem, že okrem grafiky tá hra nemá čo ponúknuť, aspoň pre mňa teda.
Na order sa velmi teším, už len preto do akého prostredia a času je hra zasadená, ja pevne dúfam , že to nebude third person cover strielačka ako gow hry, ktoré absolútne nemusím. -
-
No to je ten problém. Předchozí Killzone mě bavily taky, ale ShadowFallu se to nepodařilo. Infamous mi nabídlo přes počáteční skepsi sympatického hrdinu a dobrou hratelnost. No a k tomu GoW. Zatím to vypadá, že to bude přesně takové. Klasická cover střílečka.
-
-
-
-
Haha, hodne ulet clanek, to sem vubec necekal :)
-
Koukám, že si Poláček před psaním článku nějaký ten perník dal, ne? Ale v pohodě, takovýhle články jsou aspoň jakýmsi osvěžením.
-
-
By sis měl uvědomit, že i redaktoři na games jsou jenom lidi a když to tak cítí, tak nevidim důvod proč to tak i nenapsat. Si myslím, že neupřímnost v článcích je mnohem horší než třeba tento článek.
-
-
Vždyť píšu, že takovýhle články jsou jakýmsi osvěžením. Nerozumíš psanému textu?
-
-
Ne, ty nerozumíš vlastnímu textu, podle tebe si někdo musí brát perník, aby napsal takovýhle článek.
Takhle si to napsal, cvak ? -
-
Ne, TY nerozumíš vlastnímu textu, podle tebe píšu píčoviny, ale já je nepíšu.
Takhle to je, ok?
-
-
-
-