Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kolega hore má pravdu, zatiaľ je to len taký fluffy troll.
  • Virgi
    Nečekala bych, že mě někdy chytne podobná hra, ale je to pecka. Filmeček s bastionem se jim opět povedl, ale líbí se mi všechny, asi nejvíc ten se Soldierem z Dorada. Možná ta holka bude v budoucnu nový hrdina. Jinak jsem zvědavá, jak se bude hrát nová mapa, zdá se mi rozlehlejší než ostatní. A doufám, že vylepší rozdělování hráčů do teamů, zdá se mi to někdy dost nevybalancované. A já jsem tak z původního ranku 43 hrozně klesla, zvlášť v počátku při blbém týmu to hrozně užralo, naštěstí to později opravili, ale to už pro mě bylo pozdě. Očekávám, že v sezoně 2 to bude snad spravedlivější. Potěšilo by mě víc článků o overwatch, nebo aspoň nějaký gameplay od někoho kdo to hodně hraje s českým komentářem a nějakýma vychytávkama pro různé postavy.
  • Blue.Shark
    To je bob. Až jednou vyroste, chce být troll.
  • Inquisitor
    Jako dojemný mi to nepřišlo, ale jinak pěkný :)
  • Paulcz
    Jsem si říkal co mi to připomíná :)
  • Upřímně řečeno OW je poměrně "pomalá" střílečka. Až na pár charakterů, které jsou 80% o reflexech (např. genji, tracer,..), člověk potřebuje spíš uvažovat hlavou než zběsile klikat.
  • je to pekný filmeček, klidně by mohl být i delší a stejně bych se na něj rád podíval
  • Děkuju, mrknu.
  • Proč smazán? Názor, jako názor, ne?
  • Je mi skoro čtyřicet a faktem je, že už jsem na to pomalý. Ovšem - pravda to nebude úplně věkem, já na střílečky nestačil nikdy, pokud nešlo o single player, kde to je fuk :) Pravda ale, že mě to už kvůli věku asi moc neláká. Dřív jsem měl alespoň nutkání to zkusit...
  • Tento prispevek bude pravdepodobne smazan jako trolling ale imo se jedna o kyc za hranici nevkusu
  • alladjex
    Tak to se mrkni na Laputu od Miyazakiho ...
  • Pixar like!:)
  • Celý je to moc dobře udělaný, i ta hra samotná, Blizz o ní pečuje, neustále přichází s novejma věcma. Myslim, že pokud Ti neni 90, za cílovkou nejsi :) že to má hravý a roztomilý postavičky a svět neznamená, že to nemůže bavit dospělýho :)
  • Overwatch nehraju - myslím, že už jsem dávno za cílovou skupinou :) Ale na tohle jsem se podíval rád. Když jsem to včera prvně viděl, vážně jsem se v jednom bodě přistihnul, že se mi do očí derou slzy :) Pak jsem si dokonce šel přečíst, oč vlastně šlo (myslím pozadí příběhu). Moc hezky je to udělané.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit