Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdravim God of War III Remaster Anniversary Edition - PS4 je dobra hra muzete mi nekdo kdo to projel poradit jak dat pesti herkulovi nezcervena mi ta sipka nevim co zmacknout dik kaja *4*
  • ja hral jen GodOfWar3 a byla to paradni jizda,kdo nehral tak doporucuji!.coop by vubec nebyl spatny ale aby to nebylo jen o mlaceni ve dvou,proste si pomahat.treba gears mel dobry pasaze pro dva.uvidime ale GoW4 beru :-)
  • Líbí, parádička. :)
  • God-of-War
    Sem rád, že se líbí:).
  • Taky jsem chtěl vždycky megozní kérku. Pak jsem se dal do koloběhu zdravotnictví a nedovolí mi ani puntík na lotkě *15*
  • Hmm, tak to je drsný.
  • God-of-War
    no myslim to vážně *4* těch 5 hodin v kuse za to stálo
  • Jako fakt? *5*
  • God-of-War
    jj moje *2*
  • Ku*va to je kérka..tvoje?
  • Hmm, God of War je taková česká cákačka... když se někoho zeptám, co hrál na PS3, tak je to vždycky buď God of War nebo Uncharted... nebo 5 ročníků FIFy...

Ale asi z dobrého důvodů. Já hrál oba díly na PSP a jsou super.
  • God-of-War
    to je mazec díl:D
  • Bude to narez! Jinak pro autora, nechci opravovat, ale to ´s PSM3 magazinu´ vypada blbe *1*
  • MidnighT91
    Kdiž jsem si přečetl tvůj koment tak se mi vybavil South Park epizoda Woodland Critter Christmas :) Blood orgy yeah Blood orgy http://www.southparkstudios.com/clips/257101/for-real-and-for-true HAIL SATAN xD
  • God-of-War
    *14* *14* Orgie *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit