Křehké ego, nebo frustrace? Lidé raději hru nedohrají, než aby snižovali obtížnost
-
Prakticky všechno hraju na normal-střední obtížnost. Výjimkou jsou stealth hry typu deus ex, které hraju na nejtěžší, aby to plížení mělo grády:) taky skyrim nebo teď oblivion remaster hraju na expert, protože normál je moc lehké a je těžké zemřít. Takže hlavně záleží na balancu hry. Někde je easy prakticky střední obtížnost a někdy je to obráceně.
Jinak snížit se na lehkou obtížnost se mi taky s lehkým srdcem úplně nedaří. Připadám si jako lama, obtížnost pro casualy. Snažím se hru naučit, protže ono je to často spíš o pochopení toho jak hru správně hrát. Ono už ty popisky u voleb, easy je pro hráče kteří nejsou obeznámeni se hrou tohoto typu apod. přeci jenom, když člověk hraje 30 let :D
-
Super komenty všech.
Snažím se hrát na střední obtížnost, a pokud mozno, tak spíš na o něco těžší, např. předposlední, pokud jsou možnosti 4 anebo 5.
Co si pamatuju, tak snižovat na nejlehčí jsem s těžkým srdcem musel naposledy u Callisto Protocol, kde byl ten závěr fakt totálně přehnanej oproti zbytku hry, a pak mě ještě nebavily na vyšší obtížnost poslední dva bossfighty v Jedi Survivor, na to sem fakt neměl čas ani prostor, opakovat to v rámci xx hodin furt dokola...