Přejít na výpis diskuzí
Krev a mapa! Total War: Warhammer II dostává své brutální DLC a mapu spojující oba kontinenty
26.10.2017 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
"Krev a půda" No... Já bych s těmi titulky byl přeci jen opatrný. Mohlo by to triggerovat Lukáše nebo Vrobela, oni jsou na tyhle věci hákliví.
-
-
Lol, oni to fakt změnili *7* To je extrém.
-
-
pekný krok, to blood DLC dať zdarma, ak už mám rovnaké k prvému dielu. viac by ma potešilo, ak by to bolo už od začiatku v hre, ale čo človek narobí, biznis je biznis a s nižší rating = viac predaných kusov.
narozdiel od aleša si občas prizoomujem, aby som si užil svoje víťazstvo :) -
Ahoj,
Po aktualizaci se nedají načíst starší uložené hry, při loadingu hra spadne. Máte taky někdo takový problém?
Díky
Lukáš -
-
Ano, mám stejný problém. Nejdou načíst starší uložené hry. Už jsem psal na podporu, tak uvidíme. Navíc mi nejde stáhnout DLC, musím vlastnit první díl?
Honza -
Ahoj,
ten stejný problém mám i já,neví někdo,co s tím?
Díky. -
-
Asi budeme muset počkat na další patch. Na steamu jsem četl. že pár lidem to jde, ale většině nee. A ne jen save, ale i DLC.
-
-
9/10 hra za 60€ snad nečekate že to bude fungovat lol
-
-
Bob nebo BLB, vyjde to nastejno....
-
-
-
-
to iste tuna, bez ohladu ci vypnem DLC alebo nie..proste pada to pri loadingu *11*
-
Mám úplně ten samý problém.
-
-
Je to fajn, ale tu mapu jsem čekal větší. Nejdřív jsem myslel, že je prostě "sešijí" dohromady. Já vím, že by pak tahy trvaly věčnost, ale stálo by to za to.
-
-
Ja jsem osobne s velikosti spokojenej, stejne nez postavis tolik armad aby jsi vse mohl ovladnout, tak to zebere spoustu casu
-
Počkej si na třetí díl.. Pak asi přijde mapa dostatečná i naprostým megalomanům :D
-
-
To teda doufám.
-
-
-
cau mamotazku je zase ten blood and gore nebo jak se to jmenuje ojebany jako v 1 WH???kde vlastne u 90% jednotek nejsou animace ale jenom strika kvev??nebo je to jak v rome kde kazda postavicka seka ruce hlavy atd. diky diky
-
Já myslím, že i tak kolo bude trvat celkem dlouho, možná a moc dlouho
-
zdar kdyz si koupim na steamu Wh 2 a nevlastnim wh 1 pojede mi ten mortal empire???nebo musim mit oba dva dily????diky za odpoved
-
-
Ne, musíš mít minimálně obě základní hry, nejsou potřeba už žádná DLC, ale ty základy oba.
-
-
To je super, jako vlastník pouze druhého dílu jsem vážně nadšenej, že hra dostala free datadisk, jen si k němu musím koupit první hru za cca litr. Než mě někdo nařkne z toho, že si to nemusím kupovat, ještě poraďte, jak se zbavit toho upozornění, které neustále vyskakuje v rozhraní hry, a to že k rozšíření potřebuji TWW2 (ano, o prvním díle není v tabulce ani čárka). Řekněte mi aspoň, jestli obě hry musejí být nainstalované, nebo stačí první díl pouze vlastnit? Díky.
A ke všemu nejedou sejfy! A já z to byl tak nadšenej... -
hezký no, až na to že 60% plochy tvorí voda a nejsou tam lode
-
-
Ale jdi ty brepto, že ty jsi tuhle hru vůbec nikdy neviděl: -)
-
-
v tomhle má pravdu, lodě tam fakt nejsou, práva na námořní bitvy maj týpci co dělaj Man O War, ale mohli teda dát aspoň stavění lodí bez ovládanejch bitev jako bylo ve starších TW, takhle bitva na mo i= autoresolvse pozemních armád
-
-
Ale neni to 60% herni plochy, pri dobre vuli se muzeme bavit ze se jedna o 20% procent plochy
Viz: https://us.v-cdn.net/5022456/uploads/editor/x1/p07xhh39l56i.png -
-
lol tahle mapa je umele komprimovana ve fotošopu. original mužeš videt v traileru
-
-
ty vole Bobe...
-
Sam jsi komprimovanej ve photoshopu. Ta mapa sedi, vcera jsem to hral. Skutecne tam nemas obri vodni plochy mezi kontinenty.
-
-
-
-
-
-
Tak z podpory Cenegy, ohledně padání při loadingu starých sejfů pořád nic. Nereagují na mail ani nezvedají telefon. Zkusil jsem přímo stránky Segy a nakonec pomohlo tohle:
Changing language solution:
(přehoďte jazyk hry přímo ve steamu na jiný)
Fór je v tom, že hra funguje v a angličtině a když se přepne zpátky do češtiny, tak je problém zpátky.