Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Krev a půda" No... Já bych s těmi titulky byl přeci jen opatrný. Mohlo by to triggerovat Lukáše nebo Vrobela, oni jsou na tyhle věci hákliví.
    • Lol, oni to fakt změnili *7* To je extrém.
  • pekný krok, to blood DLC dať zdarma, ak už mám rovnaké k prvému dielu. viac by ma potešilo, ak by to bolo už od začiatku v hre, ale čo človek narobí, biznis je biznis a s nižší rating = viac predaných kusov.
    narozdiel od aleša si občas prizoomujem, aby som si užil svoje víťazstvo :)
  • Ahoj,

Po aktualizaci se nedají načíst starší uložené hry, při loadingu hra spadne. Máte taky někdo takový problém?

Díky
    Lukáš
    • Ano, mám stejný problém. Nejdou načíst starší uložené hry. Už jsem psal na podporu, tak uvidíme. Navíc mi nejde stáhnout DLC, musím vlastnit první díl?

Honza
    • Ahoj,

ten stejný problém mám i já,neví někdo,co s tím?

Díky.
      • Asi budeme muset počkat na další patch. Na steamu jsem četl. že pár lidem to jde, ale většině nee. A ne jen save, ale i DLC.
        • 9/10 hra za 60€ snad nečekate že to bude fungovat lol
          • Bob nebo BLB, vyjde to nastejno....
    • to iste tuna, bez ohladu ci vypnem DLC alebo nie..proste pada to pri loadingu *11*
    • Mám úplně ten samý problém.
  • jamar28
    Je to fajn, ale tu mapu jsem čekal větší. Nejdřív jsem myslel, že je prostě "sešijí" dohromady. Já vím, že by pak tahy trvaly věčnost, ale stálo by to za to.
    • XorxoxTalarius
      Ja jsem osobne s velikosti spokojenej, stejne nez postavis tolik armad aby jsi vse mohl ovladnout, tak to zebere spoustu casu
    • Kallessin183
      Počkej si na třetí díl.. Pak asi přijde mapa dostatečná i naprostým megalomanům :D
      • jamar28
        To teda doufám.
  • cau mamotazku je zase ten blood and gore nebo jak se to jmenuje ojebany jako v 1 WH???kde vlastne u 90% jednotek nejsou animace ale jenom strika kvev??nebo je to jak v rome kde kazda postavicka seka ruce hlavy atd. diky diky
  • Já myslím, že i tak kolo bude trvat celkem dlouho, možná a moc dlouho
  • zdar kdyz si koupim na steamu Wh 2 a nevlastnim wh 1 pojede mi ten mortal empire???nebo musim mit oba dva dily????diky za odpoved
    • Ne, musíš mít minimálně obě základní hry, nejsou potřeba už žádná DLC, ale ty základy oba.
  • To je super, jako vlastník pouze druhého dílu jsem vážně nadšenej, že hra dostala free datadisk, jen si k němu musím koupit první hru za cca litr. Než mě někdo nařkne z toho, že si to nemusím kupovat, ještě poraďte, jak se zbavit toho upozornění, které neustále vyskakuje v rozhraní hry, a to že k rozšíření potřebuji TWW2 (ano, o prvním díle není v tabulce ani čárka). Řekněte mi aspoň, jestli obě hry musejí být nainstalované, nebo stačí první díl pouze vlastnit? Díky.

A ke všemu nejedou sejfy! A já z to byl tak nadšenej...
  • hezký no, až na to že 60% plochy tvorí voda a nejsou tam lode
    • Ale jdi ty brepto, že ty jsi tuhle hru vůbec nikdy neviděl: -)
      • v tomhle má pravdu, lodě tam fakt nejsou, práva na námořní bitvy maj týpci co dělaj Man O War, ale mohli teda dát aspoň stavění lodí bez ovládanejch bitev jako bylo ve starších TW, takhle bitva na mo i= autoresolvse pozemních armád
        • XorxoxTalarius
          Ale neni to 60% herni plochy, pri dobre vuli se muzeme bavit ze se jedna o 20% procent plochy
          Viz: https://us.v-cdn.net/5022456/uploads/editor/x1/p07xhh39l56i.png
          • lol tahle mapa je umele komprimovana ve fotošopu. original mužeš videt v traileru
            • ty vole Bobe...
            • XorxoxTalarius
              Sam jsi komprimovanej ve photoshopu. Ta mapa sedi, vcera jsem to hral. Skutecne tam nemas obri vodni plochy mezi kontinenty.
  • Tak z podpory Cenegy, ohledně padání při loadingu starých sejfů pořád nic. Nereagují na mail ani nezvedají telefon. Zkusil jsem přímo stránky Segy a nakonec pomohlo tohle:

Changing language solution:
    (přehoďte jazyk hry přímo ve steamu na jiný)

Fór je v tom, že hra funguje v a angličtině a když se přepne zpátky do češtiny, tak je problém zpátky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit