Přejít na výpis diskuzí
Kriketový Ashes Cricket 2013 byl zrušený... po vydání hry
28.11.2013 | Aleš Smutný
19 příspěvků
-
ale hra bude žít dál na torrentech pro masochisty :)
-
Obcas to nevyjde... obcas vyjde hra ktera vyjit nemela a ktera by nikdy asi ani nevysla. *15*
-
Hra tedy evidentně nic moc, ale poslední dobou se mi začíná zdát až absurdní tenhle trend, že někdo udělá hru a pak se za to musí ještě omlouvat. Herní společnost má snad nějakou povinost vyrábět kvalitní hry? Nemá, prostě když vyrobí špatnou hru, tak se to roznese a nikdo si jí nekoupí. Ale proč by se jako měli omlouvat?
Neřeknu, kdyby se to snažili protlačit nějakým podvodem (něco jako před nedávnem nějaká ta zombie hra na styl DayZ). Ale když to normálně prodávají a na videu je jasné, o co jde.
Ti co to koupili buď počítali s tím, že kupují zajíce v pytli, nebo jsou to prostě retardi.
Já vím, že je v herní komunitě oficiálním názorem to, že by se herní firmy měly hráčům omlouvat i když je vše vpodstatě vpořádku, natož když věci v pořádku nejsou, ale jestli se chceme někam posunout, tak nesmíme lhát sami sobě. Mezi vývojáři je spousta slušných lidí a nelze je všechny házet do jednoho pytle. A je potřeba hledat skutečné příčiny problémů a ne jen si nechat lézt do prdeıe neopodstatněnými omluvami. -
No, nevěřil jsem vlastním očím, musel jsem se na to video podívat ještě jednou. Dva roky na tom dělali? Tomu se už asi nedá ani smát...
-
-
Proc? Na X Revirth delali 7 let a vysledek neni o moc lepsi...
-
-
jako bych sledoval českej fotbal :)
-
Protoze od roku 2006 uz nikdo nevi, jak maji PC hry vypadat a je uplne jedno jaky to je zanr
-
to video je dokonalý, zajímalo by mě, na čem vývojáři jeli, když tohle vyráběli *1*
-
pre mňa hra roka a najlepšia kriketová hra, tým pádom by to malo dostať 9/10 minimálne...
-
Jak je možné že něco takového mohli vydat ? *15* Proboha,to je strašný :D *1*
-
Tomu se říká "sbohem a šáteček" - programátorů je mi samozřejmě líto, ale rozesmálo mě to :)
Jinak mohli byste se někdy zmínit o té australské firmě, co dělá rugby (název si nevzpomenu, snad to byla nějaká pobočka od Codemasters... fakt nevím), myslím, že tam pracovalo i Čech/Češi. -
-
zrejme myslis Big Ant Studios, ktory momentalne pracuju na crickete. Snad sa teda aj dockame normalne hratelneho cricketu:) http://bigant.com/
Potom je este rugby challenge, ktore je aj na steame pre zmenu od novozelandskej firmy:) -
-
Maš pravdu, jsou asi ze Zelandu :) Nebyl jsem si jistý. Četl jsem o nich už moc dávno.
Mezi námi, mě by stačilo NHL na PC :D -
-
tak big ant su z australie a tiez spravili rugby.
ale to co je na steame je od tej novozelandskej.
Obavam sa, ze NHL na pc tak skoro nebude. Aspon nie pokial bude mat EA licenciu:) Inak co sa tyka hokeja tak je celkom dobry franchise hockey manager, taky football manager akurat, ze s hokejom:) sice to ma este nejake tie chybicky ale tak vyvojari sa tomu venuju, tak casom by z toho mohol byt naozaj dobry hokejovy manager. Bohuzial zapasy su tam len textove, takze je to naozaj len pre ludi koho bavia manageri.
Ja by som inak uvytal aj nejaky ten americky futball na pc, ale toho sa asi tiez nedockam:)
Nech niesom uplne OT tak Ashes by mali premenovat na Monty Python's plays Cricket a znovu to vydat:)) -
-
Hokejoveho managera Franchise Hockey Manager jsem si koupil. Ta firma dělá i baseball a další. Co se týče amerického fotbalu, zkus starší ročníky. Ja viděl akorát Madden 2003. Nebo sáhni po Blood Bowl :)
-
-
-
-