Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • davidBray
    jako bych sledoval českej fotbal :)
  • to video je dokonalý, zajímalo by mě, na čem vývojáři jeli, když tohle vyráběli *1*
  • Khanemis
    Musím přiznat, že ta hláška o Monty Pythonech k tomu, co se ve videu děje opravdu sedí naprosto přesně:) Tam se vskutku pokazilo skoro všechno, co mohlo.

A pak, že Rome II je zabugovaná hra:)
  • LOL tak uz dlouho jsem nevidel neco tak vtipneho...mozna by stalo za to, tu hru prodavat jen jako cistou komedii :DD
    • nebo to přepracovat na něco v tohle stylu. Myslim,ze moc prace by to nedalo :D http://www.youtube.com/watch?v=uXZlJGoK78A
  • Jak je možné že něco takového mohli vydat ? *15* Proboha,to je strašný :D *1*
  • Protoze od roku 2006 uz nikdo nevi, jak maji PC hry vypadat a je uplne jedno jaky to je zanr
  • No, nevěřil jsem vlastním očím, musel jsem se na to video podívat ještě jednou. Dva roky na tom dělali? Tomu se už asi nedá ani smát...
    • Proc? Na X Revirth delali 7 let a vysledek neni o moc lepsi...
  • Hra tedy evidentně nic moc, ale poslední dobou se mi začíná zdát až absurdní tenhle trend, že někdo udělá hru a pak se za to musí ještě omlouvat. Herní společnost má snad nějakou povinost vyrábět kvalitní hry? Nemá, prostě když vyrobí špatnou hru, tak se to roznese a nikdo si jí nekoupí. Ale proč by se jako měli omlouvat?

Neřeknu, kdyby se to snažili protlačit nějakým podvodem (něco jako před nedávnem nějaká ta zombie hra na styl DayZ). Ale když to normálně prodávají a na videu je jasné, o co jde.

Ti co to koupili buď počítali s tím, že kupují zajíce v pytli, nebo jsou to prostě retardi.

Já vím, že je v herní komunitě oficiálním názorem to, že by se herní firmy měly hráčům omlouvat i když je vše vpodstatě vpořádku, natož když věci v pořádku nejsou, ale jestli se chceme někam posunout, tak nesmíme lhát sami sobě. Mezi vývojáři je spousta slušných lidí a nelze je všechny házet do jednoho pytle. A je potřeba hledat skutečné příčiny problémů a ne jen si nechat lézt do prdeıe neopodstatněnými omluvami.
  • XorxoxTalarius
    Tak tohle je moc mazec :D A uplne jsem si predstavil k tomu ty hlasky z tech Pythonu :D
  • ringmancz
    ale hra bude žít dál na torrentech pro masochisty :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit