Přejít na výpis diskuzí
Kritické recenze oslabily akcie Electronic Arts
13.10.2010 | Aleš Smutný
16 příspěvků
-
Je smutné, kolik dikutů sem musí furt brečet "néé, ono to není špatný, codko je špatný, proč se vám to nelíbí? bééé, bééé"
Proberte se proboha ...
My za to nemůžeme že potřebujete být zajímavý a musíme ty vaše blitky číst .... -
Multiplayer resp. verejna beta byla naprosto nezvladnuta...spawpointy pred hlavnemi nepratel....po 5 minutach pryc....
-
Vypni si vertical sync, tu samou chybu ma BC2 *10*
-
"Kritické recenze oslabily akcie Electronic Arts" >> tohle je topic(a moj nazor na nich), je to o EA. Preco spominas Activision?
-
Promin, ale ta hra je naprostej prumer, za cenu 50eur ti da 5 hodin singleplayerovy zabavy, a o multiplayeru, kterej jsem mel tu cest vyzkouset par dni pred oficialnim prodejem, ani nemluve... ta hra nevybocuje nicim z toho co bysme tu uz nemeli drive v podobe Battlefieldu(ironicky od stejnyho studia) ci COD... tim padem tahle hra nemuze dostat jiny nez prumerny hodnoceni, a prumer je podle me 5/10, takze ono hodnoceni 7/10 je i tak dosti nadprumerne
-
Trochu si to pleties s Activisionom.
-
doufám, že tyhle magazíny budou při hodnocení Black ops taky tak tvrdé jako na MoH. A né samé 90% 10/10, dokonce 258%, 20/10 apod a budou vyřvávat jaká je to nejlepší hra všech dob.
-
Kdyby to nebyla debata k novemu MoH tak bych rekl ze jsi prave definoval CoD. *5*
-
ja nevim ale jake kriticke recenze, to dneska dobra hra znamena jen 9-10? to sem vam zda ze 7-8 je odpad? probudte se neni to sice spickova hra ale dobra je
-
Vypni Vertikalni Synchronizaci!!
Navic jestli jsi hral dotedka jen MW2 a poprve jsi pustil toto, tak je tam to ovladani mysi trochu jiny, a chce to chvilku zvyku -
Konecne jde na nich dopad. Tak im treba, EA suck big time.
-
To bude málo výkonným počítačom. Čo sa týka multiplayeru, celkom ma bavil, kebyže o mesiac nevychádza blackops, išiel by som do toho. Ono by som si to asi i tak kúpil, len som si včera odpálil Razer myšku a musel som si kúpiť novú xD
-
Hrál jsem jenom betu ale problém s myší sem neměl. Špíš bych hledal chybu u tebe. U MW2 mě dostal singl, ale naprosto znechutil mulťák, tady jsem singl nehrál, ale mulťák se mi líbyl. Takže pro mě z dlouhodobějšího hlediska přijde lepší MoH i když celou tuhle sérii se nikdy nemusel. Beztak se nejvíc těšim na Battlefield 3 :)
-
nepřijde vám , že se to blbě ovládá ? mě přijdou reakce na pohyb myši takové zpomalené s dlouhou odezvou *12*
-
No uvidime. Multiplayer me moc nezaujal, ale co jsem videl singleplayer ukazky nevypadalo to spatne. Rozmanitost prostredi asi nelze ocekavat, afghanistan je hnusna dira o tom zadna. Gameplay ale vypadal slusne, chovani zbrani taky vypadalo vice realisticke nez v MW2 (trochu mi to pripomelo Ghost Recon Advanced Warfighter, ktere ma podle me zbrane udelane skvele). Asi zalezi na pristupu no. Rozhodne nebude tak okazale jako MW2, ktere alespon me vubec neprislo jako valecna zalezitost, ale spis takova barevna filmova strelnice. *4* Coz je ale cesta, ktera dnes u hracu slavi uspech.
-
Jó, rozpočet miliony Dolarů a výsledek je tuneloindní , scriptovaná střílečka ,která se pořádně Nahipovala a výsledek je nemasný neslaný. Já bych dal tak 5/10 .