Kruh se uzavírá: Rozvoji World of Warcraft bude šéfovat Chris Metzen
-
takovy WOW 40k by nebyl spatny :D
-
Chcelo by to wow 2.. mozno aj na konzole...
-
Pamatuju si přesně chvíli, kdy jsem se do toho světa zamiloval. Když v ukázce po dohrání kampaně 2 nalákání Orkové nakráčeli s kladívkem a sekerou před ohromného démona, který zotročil jejich lid a díky oběti jednoho z nich symbolicky osvobodili svůj lid. I když jsem měl zkušenosti jako dítě s WC2, tak tohle byla ta chvíle. Trvalo to do konce Legionu. Ano WC byl vždy odlehčenější high fantasy, ale teď je z toho už 3 datadisku překombinovaná telenovela, kde koukáme na to, jak i ochránci světa jsou emočně nestabilní a podobný kraviny. Když se podíváme, kdo tu hru nyní dělá a prezentuje, tak je jasné proč tomu tak je. Je to prostě jen autorský otisk. Metzen je po 3 hrůzných přídavcích poslední šancí to posunout zase správným směrem. Bojím se ale, že ty postavy a svět jsou v bodě, kdy to bude chtít tak dalších 10 let. Protože pochybuji že by vymazali z loru 3 přídavky a věci okolo nich. I když by to byla zdaleka nejlepší volba. Battle for Azeroth by byl o skutečné válce, Shadowlands o skutečném posmrtném životě a DragonFail nedává smysl, tak by mohli vymyslet úplně něco nového. A řešit velké hrozby jako Old Gods a Void by se začalo zase časem.
-
-
Je to tak, bohužel si nemyslím že jeden talentovaný člověk to dokáže vrátit zpět na koleje. Ta održenost od reality je zarostlá do všech koutů firmy. A stím jak extrémně neobratní momentálně jsou k jakýmkoliv změnám, to celé jen podtrhuje.
-
-
A já si zase myslím, že talentovaný šéf, může do firmy přivést více dobrých lidi, otázkou je jak moc velkou má rozhodovací pravomoc, jak moc mu do práce bude škodit, B.Kotik a co na to vše Microsoft. Nicméně po tom fiasku co blizz předvedl to snad horší být nemůže.
-
-
-