Které hry jsme si pořídili několikrát – a proč?
-
Ale asi jen Skyrim jsem koupil 3x.
-
V dnešní době nemáš důvod si nic kupovat dvakrát na stejnou platformu, když je téměř vše v digitální podobě a pokud neztratíš login a email ke svému účtu, tak se ke hře vždycky dostaneš.
Tady se jednalo spíš o hry před XY lety, kdy vše bylo ještě poctivě na disketě/CD/DVD/BluRay a za tu hromadu let se takové věci prostě ztrácí (obzvlášť když ses stěhoval).
A nebo o zakoupení hry na různé platformy (hra tě bavila na PC a chceš si to zahrát s některými kamarády třeba na PS4).
-
Vidíš na ten jsem zapomněl, ale mám ho jenom 2x - steam a switch, pokud budu počítat zadarmo upgrade na special edition na steamu tak 3x.
-
Hrál jsem ho jenom solo, ale nepodporuje dotykové ovládání, takže s partou asi horor, každopádně to bude stejné jako na ostatních konzolích, přepínáš 2 druhy ovládání jeden chodíš páčkou druhý ovládáš kurzor, nevím jak se hraje na androidu/ios, ale jestli podporuje dotykové ovládání tak vem radši na tablet, ale k tomu by ti asi víc řekl Aleš, já tablet nemám a na telefon si to kupovat nechci.
-
Hmmm. Asi Planescape: Torment 3x. SCORE, originál na GOGu, EE na Steamu. Pak mam teda docela dost věcí 2x.
-
Baldur je i na Switch? Jak se to na něm hraje? Představa, že 300 hodin nevylezu z postele a budu pařit BG mě celkem láká...
-
No čo narobíme, žijeme v dobe káblovej 😂.
-
proč si kupovat jednu hru dvakrát, když vychází pořád nové dobré hry?????
-
Haha
To je z dob dávno minulých, kdy se hry kupovali a skutečně jsi je měl doma na CD/DVD/BluRay a ne jako dnes nějaký digitální obsah, který může ze serveru zmizet bez jakéhokoliv varování.
-
Destiny 2 ( PS4 a PC) a ME:Andromeda PC a PS4). U druhého zmíněného hrála cena rozhodující roli (149 Kč) a přesvědčení, že tentokrát to fakt dohraji. Nedohrál.
A málem bych zapomněl. Celou sérii Stalkera. Krabičky a následně GoG,který odstranil ty stupidní ochrany.
-
Gothic tak 4x
-
Je jich tam dost ;), ale jsou schované za TV a skříni/polici, takže nejsou téměř vidět.
To daleko větší viditelné kabelové peklo je k ps4 připojené PSVR, na kterém jedu Beat Saber. Ten svazek drátu je masakr ;-).
-
jack
Diki za odpoveď. No to tam musíš mať káblov strašne veľa.
-
HDMI switch naštěstí nepotřebuji, protože TV ma dostatek HDMI portu na sobě.
-
Jsem čekal, že tu bude každý druhý příspěvek Skyrim a ono ne. Skyrim asi 5x, vlastně 6x, potřeboval jsem ještě kopii na coop. A jistě, budu kupovat další kopii na XBSX.
-
A řešil jsi už HDMI Switch do HDMI switche ??? Když se potkaj tak se radost násobí ;))))
-
Jenom Dying LIght, nejprve na PS4, protoze jsme predpokladali, ze to budem hrat v co-opu, ovsem se to ostatnim nelibilo a me z tech 30 fps z pohledu prvni osoby po chvili bolely oci, jeste kdyz to kvuli double buffered v-syncu obcas skocilo na 60... Tak jsem si to nakonec koupil jeste jednou na PC, kde se to teda hraje paradne.
-
Díky za dotaz RAMIUS89
Mám PC, XB1, PS3 a PS4.
Vše připojené najednou ke 4K TV do příslušných HDMI vstupů. Když zapnu vybranou platformu, jen přepnu na příslušný HDMI vstup na TV a hraju. Soundbar je závislý a napojený optikou na TV, takže o ten se vůbec nemusím starat. Hraje to, co mu TV pošle.
Takže je to praktické velmi :). Jen je potřeba na tento design myslet, když si kupuješ TV a zvukovou soustavu.
Pokud bych šel do PS5, díky téměř 100% zpětné kompatibilitě budu moci vyhodit PS4. Na další konzoli už nemám volný HDMI port na TV :).
-
2x Fallout 1 a 2 LEVEL/SCORE
3x Stardew valley
PC/SWITCH/ANDROID
-
Ja viem len ma vždy zaujímalo ako to skladuju keď príde na trh nová kúpi si ju a ma to všetko pozapájané ale ma vždy len jednu a keď chce zahrat nejakú hru na staršej tak to zase celé mení alebo ako? Ja som nikdy konzolu nemal tak neviem ja som PCčkár. Veď to musí byť nepraktické.