Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thanquol

Ale asi jen Skyrim jsem koupil 3x. 

• Derp_1337

V dnešní době nemáš důvod si nic kupovat dvakrát na stejnou platformu, když je téměř vše v digitální podobě a pokud neztratíš login a email ke svému účtu, tak se ke hře vždycky dostaneš.

Tady se jednalo spíš o hry před XY lety, kdy vše bylo ještě poctivě na disketě/CD/DVD/BluRay a za tu hromadu let se takové věci prostě ztrácí (obzvlášť když ses stěhoval).

A nebo o zakoupení hry na různé platformy (hra tě bavila na PC a chceš si to zahrát s některými kamarády třeba na PS4).

• 0011

Vidíš na ten jsem zapomněl, ale mám ho jenom 2x - steam a switch, pokud budu počítat zadarmo upgrade na special edition na steamu tak 3x.

• 0011

Hrál jsem ho jenom solo, ale nepodporuje dotykové ovládání, takže s partou asi horor, každopádně to bude stejné jako na ostatních konzolích, přepínáš 2 druhy ovládání jeden chodíš páčkou druhý ovládáš kurzor, nevím jak se hraje na androidu/ios, ale jestli podporuje dotykové ovládání tak vem radši na tablet, ale k tomu by ti asi víc řekl Aleš, já tablet nemám a na telefon si to kupovat nechci.

• Hmmm. Asi Planescape: Torment 3x. SCORE, originál na GOGu, EE na Steamu. Pak mam teda docela dost věcí 2x.

• Baldur je i na Switch? Jak se to na něm hraje? Představa, že 300 hodin nevylezu z postele a budu pařit BG mě celkem láká...

• RAMIUS89

No čo narobíme, žijeme v dobe káblovej 😂.

• TheGGG

proč si kupovat jednu hru dvakrát, když vychází pořád nové dobré hry?????

• Derp_1337

Haha

To je z dob dávno minulých, kdy se hry kupovali a skutečně jsi je měl doma na CD/DVD/BluRay a ne jako dnes nějaký digitální obsah, který může ze serveru zmizet bez jakéhokoliv varování.

• Veskoslav

Destiny 2 ( PS4 a PC) a ME:Andromeda PC a PS4). U druhého zmíněného hrála cena rozhodující roli (149 Kč) a přesvědčení, že tentokrát to fakt dohraji. Nedohrál. 

A málem bych zapomněl. Celou sérii Stalkera. Krabičky a následně GoG,který odstranil ty stupidní ochrany.

• Gothic tak 4x

• jack

Je jich tam dost ;), ale jsou schované za TV a skříni/polici,  takže nejsou téměř vidět.

To daleko větší viditelné kabelové peklo je k ps4 připojené PSVR, na kterém jedu Beat Saber. Ten svazek drátu je masakr ;-).

• RAMIUS89

jack

Diki za odpoveď. No to tam musíš mať káblov strašne veľa.

• jack

HDMI switch naštěstí nepotřebuji, protože TV ma dostatek HDMI portu na sobě.

• Jsem čekal, že tu bude každý druhý příspěvek Skyrim a ono ne. Skyrim asi 5x, vlastně 6x, potřeboval jsem ještě kopii na coop. A jistě, budu kupovat další kopii na XBSX. 

• victor

A řešil jsi už HDMI Switch do HDMI switche ??? Když se potkaj tak se radost násobí ;))))

• Jenom Dying LIght, nejprve na PS4, protoze jsme predpokladali, ze to budem hrat v co-opu, ovsem se to ostatnim nelibilo a me z tech 30 fps z pohledu prvni osoby po chvili bolely oci, jeste kdyz to kvuli double buffered v-syncu obcas skocilo na 60... Tak jsem si to nakonec koupil jeste jednou na PC, kde se to teda hraje paradne.

• jack

Díky za dotaz RAMIUS89

Mám PC, XB1, PS3 a PS4. 

Vše připojené najednou ke 4K TV do příslušných HDMI vstupů. Když zapnu vybranou platformu, jen přepnu na příslušný HDMI vstup na TV a hraju. Soundbar je závislý a napojený optikou na TV, takže o ten se vůbec nemusím starat. Hraje to, co mu TV pošle.

Takže je to praktické velmi :). Jen je potřeba na tento design myslet, když si kupuješ TV a zvukovou soustavu. 

Pokud bych šel do PS5, díky téměř 100% zpětné kompatibilitě budu moci vyhodit PS4. Na další konzoli už nemám volný HDMI port na TV :).

• 2x Fallout 1 a 2 LEVEL/SCORE

3x  Stardew valley

PC/SWITCH/ANDROID

• RAMIUS89

Ja viem len ma vždy zaujímalo ako to skladuju keď príde na trh nová kúpi si ju a ma to všetko pozapájané ale ma vždy len jednu a keď chce zahrat nejakú hru na staršej tak to zase celé mení alebo ako? Ja som nikdy konzolu nemal tak neviem ja som PCčkár. Veď to musí byť nepraktické.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit