Přejít na výpis diskuzí
Kurátoři na Steamu musí placené recenze přiznat
8.10.2014 | Petr Poláček
38 příspěvků
-
Tak som si vás dal sledovať, dúfam, že to v budúcnu neoľutujem. Posledná dávka recenzií bol naozaj výborne napísaná, len tak ďalej.
-
Kuratory ignoruju krome jednoho, ten ma seznam "shit games" http://store.steampowered.com/curator/6858585-It%27s-shit/ . Co ale nechapu je, ze mi Steam do doporucenych her neustale cpe totalne irelevantni veci a zanry. Z toho co jsem odklikal v "discovery queue", z toho co hraju a co vlastnim by o me meli mit davno dost dobry profil. Misto toho se mi tam nabizeji naproste zhovadilosti (podle meho vkusu) "because it is popular", "because it is top seller" apod.
-
Tak se to aspon jakz takz tam procisti, protoze priznavat se nikomu vetsinou moc nic nechce ja sem pro. *3*
-
"Jen si ale říkám, že z toho nějak vypadli vývojáři, kvůli kterým vlastně řada „zlepšováků“ vznikala…"
Cožeto? Opravdu tá věta dává nekomu smysl? Vývojáři prostřednictvím steamu vydělávajů. Steam jim umožňuje prodávat hry a tyto zlepšováky sa snažíja zlepšovat steam jako platformu obecně. Early acces aj kurátor program sů další možnosti pro vývojáře jak prodávat nebo na svoje hry upozornit a zároveň výhody pro zákazníky. O které snad má jít hlavně! -
Abyste se chlapci z tý chybky nepo****i *1* Nestačilo by na ni jen slušně upozornit a odpustit si ty trapný kecy okolo?
-
-
Je chyba a... A pak je chyba. Myslím, že všichni tady dokážou pochopit překlep či nějaký pozůstatek evidentně přepisované věty, ale hrubku takového formátu, zvlášť pak v nadpisu a navíc od šéfredaktora; to prostě dobré jméno webu nedělá a spíše to vzbuzuje otázku, co dělal korektor. Když k tomu vezmeš článek, který nemá moc hlavu ani patu (vypadá to jako první nástřel) a do toho nějaké ty "spuštěné kuřácké programy", tak to nutí se podívat, zda není 1/4/2014 ,-)
-
-
... pokud tedy "kuřácký" nemá být kurátorský...
-
-
Přečetl sis celý ten článek? "což dokládá spuštění kuřáckého programu" to mě úplně dorazilo.
-
-
Koukám, že games čte spousta učitelů češtiny. Tak jakou známečku dnes Péťa dostane? Franto, neopisuj!
-
-
Jak říkával můj učitel... Dostaneš po kulách!
-
Dvě pětky, momentálně.
-