Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

    Jak se do ciselnych hodnoceni obvykle neopiram (protoze mi tak nejak koresponduji s textem recenze), tady mi to proste neda, protoze ona sedmicka dosti kontrastuje s obsahem - opravdu si, cituji: "obstojna strilecka" s trapnym humorem, prumernym designem a mizivymi produkcnimi hodnotami zaslouzi tolik? Necekal bych, ze jen obstojna hra dostane takovou znamku. Nebo mi z recenze uniklo, cim je dana hra "velmi dobra" a ne rekneme "prumerna"?

    • GorSilverarm

      Já naopak myslím že textem to odůvodněné je. Sedmička je hlavně za to že akce je prostě zábavná, arzenál dobrý a zasazení i když ne naplno využité pořád lákavé. Navíc na mizivé produkční hodnoty si stěžovat úplně nedá protože to na ni není znat. Hra vypadá dobře a třeba nasvícení je hodně atmosférické. Takže v těch hlavních faktorech nenudí ani na úrovni průměru.

      • Hidden

        No me to prave neprijde, vetsina odstavcu recenze jsou vytky na kulisy, humor, designerske prohresky a tak dale a mezi reci zmineno, ze se stylove nevymyka old school strileckam, ma standardni arzenal zbrani, neco malo k protivnikum  podobne. Abych nebyl spatne pochopen, rozhodne jako ctenar vitam, ze recenze vypichuje problemy hry, ale nasel jsem v ni tak malo nadprumernych kladu ve smyslu "tohle je opravdu skvele, lepsi ve srovnani s prumernou konkurenci a vsechny klady vyrazne prevysuji zapory", ze me prave proto vysledne ciselne hodnoceni docela prekvapilo. 

        Subjektivne mi prislo jako by znamka pouze brala mozne klady hry, ale vubec nebrala v potaz vsechny v recenzi uvedene zapory. Samozrejme, mohu se mylit a preci jen je to jen cislo a text je prednejsi, ale prave ciste z textu bych subjektivne hodnotil o dost nize a pokud je Kvark skutecne "velmi dobry", pak mi ho recenze zrovna moc "neprodala". Ale beru dodatek v komentari, ze je proste zabavna, jako vysvetleni znamky. :)

    • No je to česká hra, ty dostávají vlastenecký bonus. Naopak čínská hra zase dostane méně, i když se autor recenze dušuje, že tomu tak není.

      • nightborne

        Protože tomu tak zkrátka a dobře není.

        https://games.tiscali.cz/recenze/amazing-cultivation-simulator-recenze-obrovsky-navykove-rpg-strategie-501678

        Například. (A pořád si myslím, že ACS byla hra roku.)

  • To je hrůza jak není co hrát, vůbec žádné střílečky, jen podobné chujoviny vychází. Snad aspoň ten nový Doom bued stát za to.

  • Davies182

    Já se docela bavím.

    Má to fajn atmošku, se sluchátkama je to občas i trochu hororovější, líbí se mi vyváženost zbraní, a save systém naopak kvituji s povděkem, páč se díky němu solidně stupňuje napětí.

    Jsem cca v polovině, a cítím hrdost, že zde po HROTu vznikla další solidní nezaměnitelná boomer shooter věc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit