Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nic se nedeje. Radeji hotovou a doladenou hru, nez ty betaverze, kterymi nas zasobuji nektera studia, jako napr. Bethesda.
  • Lotr
    Je mi to jedno. Díky přispění jsem si jí už "koupil"
    A chci dostat duchovního nástupce Planescape. Hru kterou si stejně jako Planescape rád zahraju za X let a příběh mne bude dostávat stejně jako tehdy když jsem jí hrál poprvé.
    A je velké možnost že takovou hru dostanu.

Pokud potřebují víc času. Ať si ho vezmou. Umění (ano podobné hry jsou umění) potřebuje svůj čas
  • hm. napriek vsetkemu take dlhe vyvoje... to su uz take casy, ze keby ste pri prave sexovali pri zaciatku kickstartera a kym hra vyjde, tak dieta ide pomaly do skolky. to uz sa zrazu nezda tak kratko... :)
    • V pohode... dite mezitim do skolky chodit zacalo, a i kdybych to mel hrat, az z ni bude vychazet.. tak at. Nepotrebuju to hrat za pul roku. Potrebuju hrat vymazlenej Torment, kterej me potesi stejne jako ten prvni a kterej bude vypadat k svetu (a kdyz Wasteland k svetu vypada a Eternity taky, tak se moc nebojim). Jestli na to potrebujou deset let, tak necht, i kdyz to by uz byli sami proti sobe. Od profinancovani je to dneska rok, a chteji jeste rok a pul. Budou to nakonec spis dva roky, a to neni takova hruza. A jo, sedi to na ty plus minus tri roky, kdy se dite posle do skolky. Jen mi to prijde jako trochu uchylny mereni casu (;
  • smejki
    ::mlýnčekuje_palčekami::
  • mohli si licencovat cryengine vypadalo by to líp
  • VergiliusGrey
    Jen ať si na to vezmou dost času, hlavně aby to stálo za to.
    • Kinet1c
      presne tak
  • ucho
    už ke konci 2015? tak to za chvíli něco ukážou.
  • Lestos by měly být Pillars of Eternity, takže bude co hrát. *4*
    • A Dreamfall: Chapters *14* *3*
      • Jestli April nezije tak to budu hrat s obrovskym sebezaprenim.
  • No, ne že bych s odkladem nepočítal. Klidně ať tu hru "kuchtí" ještě dva roky, ale nakonec musí předvést prvotřídní práci.
    • Tvá teorie ovšem stojí na tom, že tu hru opravdu vydají. *1*
    • Amen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit