Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Výmluvy nic víc, nikdo jiný s tím problém nemá navíc si myslím že je to spíše reklama na sebe upozornit. Upřímně ty hry za tu cenu co prodává CBE nestojí viz vylepšená verze ta plnou pálku to už bylo vážně hodně troufalé.
    • Problém s tím mají všichni a i z jiných oborů a jiných zemí. Jde o to že myšlenka je to dobrá,a le to provedení je naprosto nereálné.
      • cela myslenka regulace je SPATNA! co udelas v simcity aby ti prosperovalo, kdyz se lide stehuji do jinych mest protoze mas vysoke dane? snizis dane! Ale eu ta ne, ta do hry naprogramuje omezeni aby se lidi nemohli stehovat pripadne ty prestehovany museli platit dane v puvodnim meste a dane zvisi...
        • Jack1947
          EU je svinstvo - měli zůstat hezky v 50 letech v uhlí rudě pitomci.
    • GlaDOS
      Tak to moc vývojáře nesleduješ. Ti, kteří své hry nevydávají skrze Steam nebo GoG, s tím teď mají velké potíže. Už jsem několikrát četl, jak kvůli tomu někteří stahují tituly z itch.io.
      • slavek.skara
        Já teda tomu moc nerozumím, ale proč se o tom tady nepsalo dávno? Nechci souhlasit tady s Ladou ac Julia základní byla brak ( ne jen dle mě) a ta vylepšená se vyškrábala trochu výše (http://www.metacritic.com/game/pc/julia-among-the-stars) a ta cena opravdu byla tam přehnaná ?
  • Humble Store?
  • celoush
    GOG? Humble Store?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit