Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prave jsem dohral pribeh, a dobre jsem se bavil, takze repeteee
  • Mato1987
    Ty si ale riadny rebel, máš síce miene simplexné uvažovanie, ale som rád, že ti to aspoň nebráni vyjadriť si svoj názor.
  • Jack1947
    Hrál jsem to na mobilu z nudy a nakonec nedohrál(Guardian), tak snad tohle si zahraju a dopařím takové menší intermezzo před opravdovým Tombem mi vůbec nevadí, proč ne? *4*
  • XXDarthVaderXX
    Dostat mínus za názor a hlavně pravdu...to snad jde jedině na diskusích Games a Novinkách :-DDD
  • XXDarthVaderXX
    Tak bych to nebral. Je tam postava Lary, ale máš tam i toho indiána či co to je.
  • Tohle neni Tomb Raider :) A s Tvejma prachama si dělej co chceš, všem je to jedno :D
  • Kooperativní TR s úžasnými puzzly? Proč ne *4* Už TR:GoL byl perfektní. 2 hry v jedné. Sice stejné lokace, které se ovšem v singlu hrály naprosto odlišně než ve výborném coopu. Těším se na pokračování, jen aby ta akce nebyla až moc hektická.
  • maros.goc
    Guardian of Light je krasna adventura s mnohymi puzzlami, Tomb Raider (2013) je tazka sraczka ignorujuca svoje korene a vydavajuca sa po modernom chodnicku vystavanom z qte, wow scen, nelogickosti a tonami vystrielanej munície....

Zaver? Guardian of Light je lepsia a zaujímavejsia hra
  • maros.goc
    Kde v nazve hry vidis slova "TOMB RAIDER"?
  • Hrál jsem všechny TR co kdy vyšli ale ten guardian šel s pc hned pryč a tohle taky neřeším tohle není tomb raider, když budu chtít hrát diablo tak lognu diablo
  • Mato1987
    Vidíš u mňa je to úplne opačne, ja som guardian of light dodnes neprešiel a reštart tomb raidera som prešiel už aj 3 krát dokopy....keby sa crystal dynamics rozhodli vydať tú definitive edíciu aj pre PC tak by som ju kľudne za nejakú nižšiu cenu aj kúpil.
  • Mato1987
    To všetci vieme, ale aj napriek tomu, tej hre dali vývojári názov lara croft, čiže podobnosť a určite súvislosti tie hry majú.
  • Mato1987
    V coope to môže byť sranda, ja som to hral sám a nudil som sa u toho nehorázne, asi po hodinke a pol som to prestal hrať a už nikdy som sa k tomu nevrátil..
  • XXDarthVaderXX
    Stačí mi začátek. Ehn, Guardian není Tomb Raider. Člověk to tak brát nesmí. Mohla by se ta hra jemenovat třeba i jinak, ale to nic nemění na tom, že některé hráče zaujala. To by ses divil, jednoho znám a toho ta hra bavila víc jak Tomb Raider *3*
  • XXDarthVaderXX
    Já to nehrál, ale vím o někom, kdo to hodně žral :-) A ten těch her má fakt hooooooooooodně(když myslím hodně, tak hodně) a zrovna tahle ho hoooooooooooooooooodně bavila.
  • Kozy
    Mě, taky jsem hrál s bratrem. Zato novej tomb raider mě vůbec nebaví, jako jo, kouká se na to hezky ale do hraní se musim vysloveně nutit.
  • to jo mě taky a to jsem to nedávno koupil asi za 50 korun v nějakym výprodeji.
  • Ja som hral Guardian of light s bratom v coop rezime na PC+TV a bola to vyborna zabava. Novy TR 2013 ma tiez dost bavil. Ale tazko porovnat, ktora hra je lepsia - obidve su pre mna super.
  • Další coop? :-/
  • Dokud nepotvrdi verzi pristiho plnohodnotneho Tomb Raidera pro PC a PS4 tak toto zcela ignoruju. Me penize uz neuvidi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit