Přejít na výpis diskuzí
Lara Croft sestupuje do podzemí, aby se stala legendou v Rise of the Tomb Raider
22.9.2015 | Honza Konfršt
11 příspěvků
-
Jednička mě bavila, na tohle se těším taky, ale vadí mi jedna věc, nutnost W10. Pokud by hra opravdu nějak rozumně využívala DX12, ok, ale tohle mi zavání snahou dotlačit lidi do nového systému, pokud se nemýlím hra běží pouze na vylepšeném enginu z minula. Jinými slovy jsem zvědavý, jestli si ta hra W10 obhájí až to vyjde.
-
-
On i ten opěvovaný DX12 neni žádná sláva - to co dřív stačilo napsat obecněji např pro všechny GPU naráz a DX si to přechroustal sám, to bude potřeba psát už mnohem víc namíru tomu kterýmu GPU. Navýšení výkonu u DX12 bohužel čerpá z faktu, že kód je potřeba psát mnohem víc "na tělo" danýmu HW (tzv. "close to the metal") než se to dělalo doposud. Na což se většina vývojářů vyprdne, resp. tu nadále budem mít hry, co na na jedný platformě poběží jako blesk a na druhý to bude utrpení, dá se říct, že DX12 naopak tenhle rozdíl učiní ještě propastnějším. Čili W10 a i způsob, jak je uživateli M$ tak či onak vnutí, to je je zas jen a jen marketing. Bohužel díky "magickému" DX12 budou W10 po světě instalovat zase miliony ovcí a nám ostatním nezbyde než jít dál s davem nebo zůstat pozadu ;).
-
Jednoduše.. MS potřebuje za každou cenu procpat W10 na PC všem. I touto cestou. *11*
-
-
To neni Lara Crow a hra uz nevypada ani jako Tomb Raider ....
Hral stech programatoru nekdo Tomb Raider 1 & 2 ?
A pokud chteji udelat neco noveho tak open world... -
-
Je to tak, Lara Crow to určitě není. Lara Croft už trošičku jo :).
Otevřený svět byl např. právě v rebootu série z r.2013. -
Restart je restart, pro mě to znamená neohlížet se za minulostí. Staré díly byly úžasné ale nová Lara taky není k zahození. *4*
-
-
To je zase omezování, proč mám dělat na W10. Je alespoň ten systém komplatibilní se starými hrami? Pokud nepřehraje např. Mass Effect trilogii, tak ať si ho nechají i s Larou zabijákem.
-
-
Ja na W10 rozbeham starucicky Might and Magic 4-5 gog verzia, ktoru som mal nainstalovanu pred preinstalovanim win 7 na 10 a stale funguje ako hodinky, ked to dokaze spustit, ja si nemyslim, ze z mass effect-mi bude mat problem. Skusal som aj napr. Wizardry 8, tiez neinstalovane a slapalo bez problemov. Tzn vsetky hry co tam mam ani jedna nebola instalovana na win 10 a vsetky idu, instaloval som ich este na win 7, takze si myslim, vecsinu hier, ked nie vsetky si budes vediet zahrat spokojne na win 10. Zatial som nepresiel na win 10, ale akonahle vide hra kvoli ktorej sa oplati prejst, tak nebudem vahat. Na starsom PC (na ktorom som to skusal) s windows 10, nemam najmensi problem. Zatial si ten win neviem vynachvalit. Pred tym my win 7 spustalo to pc aj 3 minuty (je pravda, ze PC bolo riadne zanesene, tzn dal som ho sestre, predtym slapal jak hodinky). Ale aj napriek tomu si nepametam, ze by my windows nabehol na obycajnom hdd, na 10 rokov starom pc s e6600@2.4ghz, 2gbram a HDD 7200 rpm, tak rychlo ako teraz. Nemeral som cas za aky nabehne windows, ale je to o mnoho rychlejsie ako win 7.
-
-
Ty win10 považuji za absolutní selhání. *7*
Jo lidi bez Xboxe budou žrát hlínu, (nebo instalovat zatím zbytečné 10tky? choice is yours) -
-
upgradnes na 10ku, zahras a vratis sa spat na 7/8 a je to *strateny cas si das preplatit microsoftu
-
-
Tá možnosť vrátenia nazpet tam bude, ale nie pre nás Slovákov....
-
-