Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • conflig
    Shut up!! and take my money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Radioaktivni_surikata
    Neséřte tam ty zaprděný QTE a plácnem si...
  • Mart9
    Ještě si pamatuju, jak jsem prve z traileru na novou Laru nebyl vůbec nadšený, vyčítal jsem tam evidentní chyby a nakonec jsem v tom objevil úžasnou hru a skvělý zážitek. Proto tentokrát trailer a informace beru s rezervou a počkám si až na konečné dílo.
  • Podle toho co Lara ke konci traileru říká to nevypadá na Camillu Luddington, a pokud jí nebude znovu hrát a namlouvat ona, tak to bude strašněj sh*t.
    • Pilgrim66
      Dole jsem se ptal a prej je to furt ona. Mne se uprimne jeji dabing libil hodne.
  • jesti to bude tak dobré jak rikaji jestli to bude 3x věči než pret tim tak myslim že bi nebylo špatné dat na dalši konzole (pc xbox) atd
  • Mato1987
    Náramne sa teším, z celej 1 a pol hodinovej xbox konferencie bolo práve odhalenie nového tomb raidera aspoň teda pre mňa jedným veľkým a príjemným prekvapením, už teraz sa neviem dočkať, kedže najnovší reboot bol fakt perfektnou hrou a určite patrila medzi najlepšie hry minulého roka.
    • Také jsem natěšen nový Tomb Rider bude určitě pecka a nová Lara je taky fajn takže jak se říká v Americe Sky is the limit!
  • Jack1947
    Doufám že to bude o něco lepší než minule např by mohli ubrat na intezitě QTE sekvencí, nevadily by mi hádanky a celkově aby se nehráálo za Ramba/MClanea ale trochu i za Laru, přeci jeno,m některé situace byly už poněkud hodně přitažené za vlasy. Víc survival a méně řezání... řikám já. *4*
  • Můj názor na Dělaný Rise of the Tomb Raider je takový.
    Vývojáři z hlavního hrdiny udělali normálně Chladnokrevnýho zabijáka,tuláka v divočině,jak tomu nebývalo v těch mých oblíbených verzí:Legends,Anniversary,Underworld
    Verze 2013 byla pro mě jaký-si test.
    Teď co vývojáři dělají,je velmi ubohý s Xbox One
    Já jsem vždy Tomb Raider hrál na Pc
    A jestli toto nevýjde na PC
    Tak budu hodně nasr*nej.
    Děkuju za pochopení :) *9*
  • kubi-wan
    Tak jestli Crystal Dynamics dostojej svých slibů a hra se bude víc podobat starším dílům (cestování po světe, prozkoumávání, větší otevřenost lokací), sem s tim! Z traileru to na mě dýchlo příjemně známym dojmem, a tak mě ta hra teď zajímá daleko víc než mě kdy zajímal ten "první" díl (myslim reboot).
    Momentálně mám rozehranýho Tomb Raidera 2 a než si zahraju Rise of the Tomb Raider, bude už dávno na steamu ve slevě za dvě eura, protože celou sérii hraju chronologicky (dohánim tim svůj hráčskej rest). Baví mě sledovat ten posun jednotlivých dílů, stejně jako tim "odpočívám" od dnešních načančaných games.
    • Věříš slibům Crystal Dynamics po PR kampani na první rebootovaný Tomb Raider (slíbili realistickou survival akci, dodali kopii Uncharted)? Osobně bych byl mnohem opatrnější.
      • kubi-wan
        Jako úplně nevěřim, spíš tak doufám a přeju si. Ale i pokud tomu nedostojej, pořád mám před sebou osm Tomb Raider her, kde si svoje "choutky" ukojim dosyta :P
  • Pilgrim66
    Zda se mi to nebo zmenili dabing?
    • conflig
      určitě ne. Je to Cammila Luddington jako minule
      • Pilgrim66
        Tak to jsem šťastnej. Nový Tomb mě jedna z nejradostnějších zpráv téhle E3 společně s potvrzenym Mirrors Edge a Mass Effectem. Už chybí jen novej Deus Ex.
    • Mato1987
      ee stále Laru dabuje Camilla Ludington, čo ma tiež veľmi teší :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit