Lariani pracují na dvou hrách současně. O jedné se dozvíme do pěti let
-
Myslim, ze si mozeme byt isti, ze jednym z 2 titulov je Divinity Original Sin 3, ale co je ta druha vec?
Bud vlastne nove IP alebo nejaka zaujimava licencia. Forgotten Realms to nebudu a vzhladom na Owl Games ani Pathfinder a Warhammer.
Co zname, coho licenciu nevlastni velke studio, ostava? Stvrty Wasteland? Asi to skor tipujem na novu znacku - alebo ak licenciu tak nieco zo sveta filmu (GoT, LOTR, Krok za krokom...haha)
Ps: Vincke je zjavne perfektny manazer, nielen vyvojar a vizionar
-
-
Vlastně mě překvapuje, že jde taky o RPG. Obvykle, jak studio roste, se v něm objeví skupina, která chce zkusit něco jiného. Což je většinou dobré, protože to může přinést nové nápady i do toho hlavního proudu. Ale možná půjde třeba o akční RPG (se kterým už mají zkušenosti, i když je to dávno), což bych počítal jako jiný žánr.
-
-
To bude dlouhé čekání :)... ale ať si na to vezmou tolik času, kolik potřebují. DOS2 mi otevřelo cestu do CRPG.
Po dlouhé době to byla osvěžující hra, od které jsem se nemohla odtrhnout a která mě přivedla k Pathfinderovi i Pillars of eternity.
K BG3 asi netřeba nic dodávat...snad jen, že mám aktuálně rozehraný čtvrtý průchod a stále mě to baví :D
-
-
Mám BG 3 od vydání a jedu to asi po desátý, ale ještě jsem se nikdy nedostal do třetího aktu. Vždy to odložím a pak začnu s novou postavou:D
-