Přejít na výpis diskuzí
Láskyplný unboxing nové konzole Nintendo Wii U
30.11.2012 | Redakce Games.cz
50 příspěvků
-
Pěkný unboxing. Něco takového mi tu chybělo. Možná by to chtělo i nějaké video z akce - jak se na tom hraje, co to všechno umí, atd. - abych se konečně přesvědčil, zda to má nebo nemá cenu.
-
-
Jestli lenost nezvítězí, tak bude!
-
-
je vidět že vás to baví :-D
-
Trapné (schvalne jsetli ted dostanu vic minusek nez tu bude prizpevku s tim ze je to trapny...tak se uminuskujte *1* )
-
hrozně trapný a hloupý, prvoplánovitý, bez vtipu.
-
Neskutečně trapný.
-
-
asi tak
-
-
Nejtrapnejsi video roku 2012, Bravo *11*
-
-
mysli ze aj roku 2013 *3*
-
-
Zdroj k ovladači? wtf?
-
žádnej unboxing myslel jsem jednou že udělají něco normálně že o tom bude líp povídat atd... ale todle je fakt trapárna nad trapárnu todhle by mělo jít na lamera.cz
-
-
No uz se zika, ze maji dostat kopacky.
Vedeni se pri vyjadrilo , ze tohle platit nebude !
K O N E C N E
Nedavno se odhalil i skandal, ze oni sami si pisali kladne prispevky na fora, cez anonimizery,
fakt trapne *8*
Sorry za cestinu, bydlim v cesku teprve 2 roky. -
-
Školák Kája Mařík
-
K boxerkám ještě kopačky? No teda, to bude ten Fight Club vypadat....
Taky se žíká, že Trol.diskuzní je ve skutečnosti Lukáš Grygar!!! *8* -
Pocul som o tom, ze si davaju kladne komentare/priapevky/ na forum :)
Nechapem ich, sami si pod FAKE nickmy pisu ze su super *8*
-
-
hned po tobě
-
-
trápne ale pobavilo :) ale čo to spoločné s hernou žurnalistikou neviem, hlavne závidím, menšie weby nemali šancu dostať kus na recenzovanie kvôli tým slabým zásobám WajajU
BTW video od "Drasťa" lepšie :D -
-
Ja bych rekl ze se to klukum fakt povedlo a je to vtipne! Ale jak ja vidim unboxing video tak si vzdycky vzpomenu na to co jsem sem pastoval tak jsem se chtel podelit :D
Jinak s herni zurnalistikou to rozhodne souvisi a moc si vazim kazdeho takoveho videa co pro nas kluci ukuji. -
A co má společného herní s žurnalistikou? Aspoň pobaví :)
-
-
ten wiiu je fail, pozeral som na yt gameplay z zombiiu a hra sice vyzera dobre ale po technickej stranke je ta konzola uplne na smiech a to prosim je uvedena v roku 2012. z videa! Z VIDEA vidno neskutocne fps dropy a stuttering. neviem si to prestavit hrat....