Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to ja jich mam uz 5 :/ ..z toho Heavy Rain a tahle jsou fakt silnej argument.
  • Už aby mi přistála doma, těším se jak malej kluk. NaughtyDog provádí skvělou práci, je pravda že mám doma i všechny 3 díly Uncharted a udělali mi radost když oznámili že vyjde i 4 díl. Máme se na co těšit :)
  • Vysoká znovuhratelnost je zaručena už teď. Sami ND prohlásili (četl jsem to v nějakym článku tušim), že v některých lokacích si budeš moct vybrat, zda-li půjdeš s nepřáteli do boje, nebo je v ,klidu' obejdeš, a když si vybereš, že se jim radši vyhneš, tak je prý na výběr i vícero cest. No a jakej správnej PS3kař by ND nevěřil, že. :)
  • ale je witcher 2 rozsirena edicia toho ponukla tiez kopu od mapy po vystrihovacky atd a len za 25e...ta cena je prestrelena pri ac3 som to chapal figurka je draha sama o sebe
  • Radsi bych cekal herni dobu +- Uncharted...ale tam bude vysoka znovuhratelnost...doufam :D Alespon jako Uncharted, ne neco novyho, ale proste tak suprovy a porad se da na co koukat
  • To nás asi bude víc, já jen doufám, že to nebude šestihodinová rychlovka.
  • První hra, u níž mě štve, že je PS3 exclusive
  • malá holčička nebo starej chlap... to je teda výběr :D
  • c-z06
    ...není to cucání peněz *1* . Sám jsi to řekl, je to pro superfandy! Kdo chce, koupí si to pro radost. Kdo nechce, zážitek z plnohodnotné hry mu to v ničem neubere *3* . Mně se možnost takových edicí líbí... Ostatně, to máš jako s krabicovkou - tu máš taky dražší, než když si koupíš přes internetový obchod cd-klíč, ale krabice je krabice *14*
  • nový způsob jak rýžovat prachy od lidí... proč bychom dali dva charaktery do jedné krabice, když můžeme prodat každý zvlášť *1* nic to nemění na tom, že na hru se fakt hodně těším, ale tohle mě trochu pobavilo
  • sugyn
    Tak na tuhle hru se hodne tesim.Na E3 me hodne zaujala.
  • Taky bych to tak viděl. Líbí se mi akorát ta flaška Last of Us k speciální edici. Ale vidim to na standartní edici s Xzone dárky, buhvi co k tomu zase daj
  • Umaroth
    Vypadá to hezky a to že si The Last of Us koupím je jasné, ale jestli tato edice bude dražší jak +-1500 tak se spojojím se standartní. Drahé zběratelky jsou dle mě cuchání peněž (pokud té či oné hry nejste superfanda)
  • Ach jo jsem poslední. :-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit