-
Promin ale nesouhlasim, vsechny dily az na Defiance byly po strance kamery a ovladani v zasade na klavesnici s mysi hratelne, ostatne jednalo se vzdy o konzolove konverze prekonvertovane na PC, nicmene to, s cim prislo Defiance byl proste horor nad horor. Ani s gamepadem se nejednalo o hratelnou (rozumej dobre ovladatelnou) zalezitost, coz ostatne drtiva vetsina recenzi a reakci samotnych hracu jen potvrdila. Jinak SR2 pojimal osobne za nejkvalitnejsi z cele sagy.
-
mirokizak@gmail.com
len tak by som dodal, aj ked je to s odstupom casu, ze vytka ohladne kamery je tak trochu mimo misu... kamera v kazdom jednom dieli serie LOK, ktory som hral, SR1, 2, BO2 a Defiance, je udesna... v SR2 som musel niektore miesta opakovat viackrat kvoli kombu kamery s ovladanim... ale aj tak to patri medzi moje naj hry, a Defiance mam najradsej asi, popri SR2, pretoze pribeh je aj tu genialny... kto nema rad blbu kameru, tak ten uz davno nie je verny tejto serii... takze to ako vytku neberiem, no a ta brzdna draha, asi tomu recenzent nedal dost casu, nech sa nezenie tak rychlo hrou, a nech pouziva trosku aj sneak button, pri tom sa eliminuje to brzdenie alebo ako tomu hovori... suma sumarum to nie je mozno najlepsi diel serie, ale je skvely, pribehovo mozno aj najlepsia