Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    Artworky jsou skvělý, animace jsou lehce ošklivý, většina tříd vypadá dost zajímavě a přiměřeně zábavně, takže pokud by byly zajímavé herní módy a možná i nějaká třída jako "Engineer" která by mohla například budovat, opravovat, či bourat něco za nějakým účelem, tak by to mohlo být zase o třídu lepší. Nicméně pouze hodnotím hru, ke které nemám žádný vztah k předchůdcům.
  • kubi-wan
    Né né né! To vypadá tak špatně a hnusně! A vůbec to vizuálně ani nepřipomíná LoK sérii. Proč si sakra vývojáři myslej, že tohle někoho, kdo tu sérii má rád, bude zajímat? A jak o tom ještě mluvěj s takovym nadšenim... asi jsou dost přesvědčený, že tady ne*urvěj žádnou značku... jenže to dělaj a dost nevybíravym způsobem... ježiš, tohle mi fakt zkazilo den...
  • omb, jedine tie artworky boli v pohode
  • The_Nameless_One
    Raziel se musí obracet v Soul Reaverovi (meči) a Kain... ten se nejspíš ještě pořád obrací na trůnu Nosgothu... *4*
  • Tak to je špatná zpráva *9*
    pro mě srdcové hry, jsou zničeny. Kain i Raziel se musí obracet v hrobě.
  • LoK je jedna s naj veci co som kedy hral(PC), a toto beriem len ozaj ako kulisu, ktora zatial nevyzera zle ale .... vadi mi vseobecne pristup ku hram v poslednej dobe
    - a vlastne co sa cudujeme ked marketing riadi uz aj zdravotnictvo, skolstvo a ostatne oblasti zivota.
  • Loneck
    To je na liskanec. Kolik znamych hernich serii jeste zbyva odstrelit?
  • hurá stáhnout původní hry z gogu a zapomenout, že jsem něco takového viděl
  • FUJ!.. ani sem to video nedokoukal
  • Dodnes považuji oba Soul Reavery za to nejlepší co na PS vyšlo, a to z velké části kvůli příběhu a gameplayi, který nebyl jen o bojování, ale i o logických hádánkách. Oni to však, jak to vypadá, zkazily. Tohle nebude mít příběh a nejspíše to bude jen o bojování. I kdyby hra byla zábavná, tak už to není Legacy of Kain. Jenom se to skrývá za úspěšnou značku, aby to vydělalo víc peněz.
  • Legacy of Kain - pro me osobne druha nejlepsi hra na ps1. Doted na to vzpominam *8*
  • Je mi z toho smutno. Myslím, že nechci, aby tihle lidi sáhli na sérii Legacy of Kain. Tohle budu brát jako samostatnou hru, která s tím nemá nic společného (a taky že nemá), abych se z toho nezblil... *9*
  • ringmancz
    alf verze? *4*
    http://images.wikia.com/alf/images/4/43/ALF_at_computer.png
  • Jack1947
    Another Successfully failed series... rip. *12*
  • Tushan
    náhodou mě se to celkem líbí a je jedno jak se to menuje
  • Neni tohle spíš horší, než lepší, vzít značku a totálně jí převrátit naruby? Staré hráče to naštve a novým je jedno, jestli se to jmenuje Legacy of Kain nebo Call of Vampires..
  • Malleth
    Tušim další Shadowrun (myslim tu srágoru s crossplay pro x360/PC ne to RPG).
    Oživit značku na kterou si pamatuje pár skalních fanoušků a ty nas*at tim jakou hru na ní postavěj? Tomu říkám strategie a tomu říkám trend, kterej nechápu.
    Nezbývá než Square Enix pogratulovat
  • Moje první pořádná hra na PSX byl Soul Reaver. NE-ZA-PO-ME-NU-TEL-NÉ!!! Z tohohle mi praskají vředy, jen se na to podívám...
  • kickasl
    legacy of kain jsem nehral, tudiz z toho rotovat v hrobe nebudu
    hra vypada docela zajimave, pokud to nedopadne nijak katastrofalne tak bych to i zkusil
  • Já rotoval už při oznámení *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit