Přejít na výpis diskuzí
Legacy of Kain rotuje v hrobě nad oznámením MP akce Nosgoth
25.9.2013 | Petr Poláček
24 příspěvků
-
alf verze? *4*
http://images.wikia.com/alf/images/4/43/ALF_at_computer.png -
hurá stáhnout původní hry z gogu a zapomenout, že jsem něco takového viděl
-
Tak to je špatná zpráva *9*
pro mě srdcové hry, jsou zničeny. Kain i Raziel se musí obracet v hrobě. -
-
Raziel se musí obracet v Soul Reaverovi (meči) a Kain... ten se nejspíš ještě pořád obrací na trůnu Nosgothu... *4*
-
-
Né né né! To vypadá tak špatně a hnusně! A vůbec to vizuálně ani nepřipomíná LoK sérii. Proč si sakra vývojáři myslej, že tohle někoho, kdo tu sérii má rád, bude zajímat? A jak o tom ještě mluvěj s takovym nadšenim... asi jsou dost přesvědčený, že tady ne*urvěj žádnou značku... jenže to dělaj a dost nevybíravym způsobem... ježiš, tohle mi fakt zkazilo den...
-
náhodou mě se to celkem líbí a je jedno jak se to menuje
-
Dodnes považuji oba Soul Reavery za to nejlepší co na PS vyšlo, a to z velké části kvůli příběhu a gameplayi, který nebyl jen o bojování, ale i o logických hádánkách. Oni to však, jak to vypadá, zkazily. Tohle nebude mít příběh a nejspíše to bude jen o bojování. I kdyby hra byla zábavná, tak už to není Legacy of Kain. Jenom se to skrývá za úspěšnou značku, aby to vydělalo víc peněz.
-
A kur*a to snad ne, já do poslední chvíle doufal že to nebude MP a ono je to tet celí v haj*u. *11*
-
Já rotoval už při oznámení *7*
-
legacy of kain jsem nehral, tudiz z toho rotovat v hrobe nebudu
hra vypada docela zajimave, pokud to nedopadne nijak katastrofalne tak bych to i zkusil -
Artworky jsou skvělý, animace jsou lehce ošklivý, většina tříd vypadá dost zajímavě a přiměřeně zábavně, takže pokud by byly zajímavé herní módy a možná i nějaká třída jako "Engineer" která by mohla například budovat, opravovat, či bourat něco za nějakým účelem, tak by to mohlo být zase o třídu lepší. Nicméně pouze hodnotím hru, ke které nemám žádný vztah k předchůdcům.