Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

Je to remaster ne remake, každý člověk si hru na koleni v grafickém editoru upravit neumí. 

• x_ander

Vždycky mě pobaví, když někdo nadává na hru a přesto napíše, že ji dohrál - a tady dokonce dvě hry :-D Proč to hraješ, když je to tak na nic?

• Davies182

😱 Moje OCD dodnes nemělo ani tušení, že ta nejtěžší zkouška pro něj přijde v podobě náhodného příspěvku na games.cz bez diakritiky.

Snažil jsem se, ale podobné hieroglyfy by nevyřešila ani Lara Croft s Nathanem Drakem a Indiana Jonesem dohromady 😬.

Síla tečky!

• Kajlin666cz

Na remaster jsem se tesil jak malej kluk ale natolik me sklamal ze jsem jsem to dojel do konce a radostně to vyhodil z kompu cekal jsem ze to uvidim v novem kabatu jako treba unreal 4engine ale pouze vyhladit a nadtavit textury do max rozlišení si udelam pres graficky software na to remaster nepotrebuju travu tim zmensily ze trava levituje malinka nad zemi k tomu na texture pozadi jsou obcas videt spoje na moebiusovi hned ze začátku je videt ze se mu ruce zasekavaji ve videu ruce do ramen protoze se ramena nehybou a ruce ano za sebe musim říct že když si nastavim SR2 v softwaru ke grafice vypada pak lip stara nez remastrovana a to můžu i dolozit fotkama pro me je to hnus 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit