Přejít na výpis diskuzí
Legend of Grimrock 2 ukazuje svět mimo temné kobky
28.1.2014 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
v MMX me mrzi treba ten posion :D behem souboje vychlastam klidne 5 lahvicek jak nic, to aby clovek sebou nosil nakladak s lektvarama :D A kolikrat jeste ublizuje stejne jako kdyby do vas nekdo stale mlatil. Kolikrat se poison dela tak ze je slabsi a v celkovym souctu to da jako kdyby do vas treba dvakrat nekdo prastil a nebo to oslabilo staty.. *2*
-
Já se šprajcnul na jednom místě tak jsem to vzdal.
-
Dohral jsem, nebylo to spatny, pobavil jsem se. Bohuzel jsem od toho cekal prilis :)
-
Nevim, ale me prave krokovaci system sedi. Nerikam, ze u vseho ale je to proste zanr Dungeony. Osobne bych rad primo nove zpracovane Lands of Lore nebo neco na ten zpusob. S tim super pribehem, tou rozmanitosti, hadankami, moznost nakupovani aj. Tem starym hram se Legend of Grimrock s prominutim priblizil okrajove, ale to neznamena, ze jsem si to neuzil.. je jsem od toho cekal vic, a stejne tak cekam, ze toho bude vic i v teto dvojce.
-
nie ..ako zločinci na neho budeme privlečení ..proste ako v jednotke do tej hory..tak teraz na ostrov :)
vyzerá to inak super lepšie ako 1 ..len skoda toho striktneho krokovacieho systemu, tie uz riadne zapachaju hnilobou,...to si svojho casu uvedomil aj boh Bradley s Wizards and Warriors s free roam kamerou :( -
Já si trochu pomohl návodem *3*, ale i tak mě to bavilo.
-
Dobrá zpráva. Teď jedu M&MX a tyhle krokovací dungeony pro mě prostě stále mají své nenapodobytelné kouzlo. Nu nezbýva než čekat a těšit se.
-
no jednička byla super, ale nedohrál jsem jí.
-
hlavně že se na ostrov dostanem ne? *4* *4*
edit: reakce na příspěvek pode mnou -
Já bych si tipnul, že na ostrově zcela originálně ztroskotáme v bouři *1*