Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v MMX me mrzi treba ten posion :D behem souboje vychlastam klidne 5 lahvicek jak nic, to aby clovek sebou nosil nakladak s lektvarama :D A kolikrat jeste ublizuje stejne jako kdyby do vas nekdo stale mlatil. Kolikrat se poison dela tak ze je slabsi a v celkovym souctu to da jako kdyby do vas treba dvakrat nekdo prastil a nebo to oslabilo staty.. *2*
  • KIMCID
    Já se šprajcnul na jednom místě tak jsem to vzdal.
  • Dohral jsem, nebylo to spatny, pobavil jsem se. Bohuzel jsem od toho cekal prilis :)
  • Nevim, ale me prave krokovaci system sedi. Nerikam, ze u vseho ale je to proste zanr Dungeony. Osobne bych rad primo nove zpracovane Lands of Lore nebo neco na ten zpusob. S tim super pribehem, tou rozmanitosti, hadankami, moznost nakupovani aj. Tem starym hram se Legend of Grimrock s prominutim priblizil okrajove, ale to neznamena, ze jsem si to neuzil.. je jsem od toho cekal vic, a stejne tak cekam, ze toho bude vic i v teto dvojce.
  • maros.goc
    nie ..ako zločinci na neho budeme privlečení ..proste ako v jednotke do tej hory..tak teraz na ostrov :)

vyzerá to inak super lepšie ako 1 ..len skoda toho striktneho krokovacieho systemu, tie uz riadne zapachaju hnilobou,...to si svojho casu uvedomil aj boh Bradley s Wizards and Warriors s free roam kamerou :(
  • Já si trochu pomohl návodem *3*, ale i tak mě to bavilo.
  • Odulin
    Dobrá zpráva. Teď jedu M&MX a tyhle krokovací dungeony pro mě prostě stále mají své nenapodobytelné kouzlo. Nu nezbýva než čekat a těšit se.
  • KIMCID
    no jednička byla super, ale nedohrál jsem jí.
  • hlavně že se na ostrov dostanem ne? *4* *4*

edit: reakce na příspěvek pode mnou
  • Já bych si tipnul, že na ostrově zcela originálně ztroskotáme v bouři *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit