-
"Budou nutné potřeba již zmiňované záplaty. A bude jich věru potřeba, protože ač Legends of Dawn - ...."
heh... -
Na games ale tyhle příspěvky nepatřej, hned tě ukamenujou mínuskama :D.
-
Já myslel, že jsem do příspěvku narval dost sarkazmu.
-
Jeden duvod proc kupuju PS4 :D
-
D3 taky neni zadna slava.
Na zacatku to bylo hodne dobry,ted je to hrozne na PC ,kvalitni na konzole *1* . -
To hraješ pořád dokola?
-
Abych si udělal obrázek - jak je na tom v porovnání s Numenem? Ty hry mají docela dost společného, jak to tak vypadá.
-
No nic tohle není nic pro mě hardcore pařana- jdu pokračovat v záchraně galaxie v nejlepší hře tohoto desetiletí a modle jménem Mass Effect.
-
Na D3 to mit nebude! D3 ma proste svizne tempo a blizzrad!
-
Jak tak čtu recenzi, tak si říkám, že jsem dobře udělal, když jsem na to nepřispěl.
Já věděl, že člověku s vizáži Nečase nemám věřit :D -
Zas to ale take zle nie je, mali to ale vydat uz ztymito patchmi co prave vychadzaju k tomu, z tym je hra coraz zabavnejsia a ovela hratelnejsia, pracuju na tom pilne, aspon sa poucia a nabuduce vydaju nieco fakt super. Teda clovek by sa mal z vlastnych chyb ucit.
-
Ta hra je divná, mám to doma kvůli recenzi a porovnání s Van Helsing. A pakliže je Van Helsing příjemná, leč průměrná ARPG, tak tohle opravdu nevím, co je. Spousta chyb a nedodělků, které sráží hratelnost. Místy osekaná grafika, občas naprosto sterilní prostředí. No snad to vyjde příště.
-
horší než Diablo 3 to být nemuže
-
jako zas tak strašný to neni - za měsíc 2 už to bude v poho - vydaliu toa si moc brzo ale staží se co jim síly stačí to opravit