Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • horší než Diablo 3 to být nemuže
  • Veskoslav
    Ta hra je divná, mám to doma kvůli recenzi a porovnání s Van Helsing. A pakliže je Van Helsing příjemná, leč průměrná ARPG, tak tohle opravdu nevím, co je. Spousta chyb a nedodělků, které sráží hratelnost. Místy osekaná grafika, občas naprosto sterilní prostředí. No snad to vyjde příště.
    • Trisska
      Hm málo krve, viď? A za kolik ojro jsi tu hru koupil? Nebo zase zadarmo? *4*
      • Veskoslav
        Neotravuj Trisko;)A ano, dostal jsem to zadarmo.
      • nechtěla bys raději se mnou zajít na skleničku vína? Téma konverzace by jsme taky změnili
  • Kinet1c
    Zas to ale take zle nie je, mali to ale vydat uz ztymito patchmi co prave vychadzaju k tomu, z tym je hra coraz zabavnejsia a ovela hratelnejsia, pracuju na tom pilne, aspon sa poucia a nabuduce vydaju nieco fakt super. Teda clovek by sa mal z vlastnych chyb ucit.
  • Na D3 to mit nebude! D3 ma proste svizne tempo a blizzrad!
    • D3 taky neni zadna slava.
      Na zacatku to bylo hodne dobry,ted je to hrozne na PC ,kvalitni na konzole *1* .
      • Jeden duvod proc kupuju PS4 :D
        • Jeden z duvodu proc bych nekupoval.. :D
  • Rhulad
    No nic tohle není nic pro mě hardcore pařana- jdu pokračovat v záchraně galaxie v nejlepší hře tohoto desetiletí a modle jménem Mass Effect.
    • TheGGG
      Máš deffekt je přece nejlepší hra galaxie wutf nejlíp vůbec co sam hrál. Aj Farkaš to pařil
    • Ja by som ti dal aj plus, len ked som to zacal citat tak som sa potesil ze spomenies KOTOR a nie nudny mass effect. To ma nasralo.
    • walltar
      To hraješ pořád dokola?
      • Rhulad
        Já myslel, že jsem do příspěvku narval dost sarkazmu.
        • Na games ale tyhle příspěvky nepatřej, hned tě ukamenujou mínuskama :D.
          • Tu mas minus! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit