-
Spiderman neumí šplhat a Hulk skočí max metr do vzduchu...
-
-
Kvůli jednomu NEskákání ty odsuzuješ hru? Bože a co teda hraješ?
-
Tak to je tak skandální, že by o tom tv nova mohla udělat reportáž!
-
To je divný ve skutečnosti Spiderman umí šplhat a Hulk skáče strašně vysoko ,viděl jsem to na vlastní oči. *15*
-
-
Spiderman umí šplhat jenom na určenejch místech, na volné mapě se na barák nepřilepíš a hulk skákat neumí http://www.gamefaqs.com/boards/696964-lego-marvel-super-heroes/67615667 už je kvůli tomu i petice...
-
-
Fakt už i petice jo?! :-) Člověk, kterej se s LEGO hrami už někdy setkal, to snad nemůže myslet vážně. Přídání těch schopností by pohřbilo současnej level-design. To je jako nadávat u DC super heroes, že se supermanem neprorazím žádnou zeď a musím jako pako hledat páčky na otevření dveří...
-
-
Jako nic proti ale jak by možnost skákat s hulkem na volné mapě pohřbila level-design. Když tam může Iron-man lítat tak proč by Hulk nemohl skákat? To samé Spiderman. Vymazal jsem to hned jak jsem to zjistil protože mi to znechutilo hru, k Hulkovy prostě patří obrovské skoky stejně jako ke Spidermanovy šplh. Takže ano pro mě to je skandální nedostatek, to mohly rovnou Thorovy vzít kladivo...
-
-
třeba to v legální verzi jde. viz game dev tycoon ... takže nedržkuj :)
-
Právo kritizovat mám tak jako tak. Ještě že jsem to nekoupil, bylo by totiž dost nahovno kdybych za to zaplatil, zjistil že Hulk neumí skákat a pak se toho zbavoval. Jediné co by mi pak zbylo by byla pro tebe legální možnost to zkritizovat *11*
-
hlavně sis to zřejmě nekopil, takže tvý právo kritizovat je nula nula H.
-
-
-
-
-
-
Hra vypadá dobře a dle gameplay videí bude i hodně zábavná.