Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stare lego universe bilo zrušeno a je treba zalozit novy lego vesmir
  • Ta hra byla dost dobrá, ale musím uznat, že to s tím marketingem posr*li...jak říkáte tady o ní skoro nikdo nevěděl a než jsem hru dokázal najít v nějakým českým obchodě, tak mi to dalo taky slušně zabrat. Ovšem hra byla podle mě super. Dodnes když se prohrabávám s poličkou, kde mám hry a uvidím ji tak mě chytne nostalgická chvilka. Škoda, že to dodělali s tou reklamou... *9*
  • o co tam vlastne slo? o staveni z kosticek, nebo wow v lego universe ? :)
    • Tak pul na pul. Putujes po svete, mlatis se s monstry a obcas najdes kosticky ktere muzes pouzit ke staveni sveho vlastniho ... no prakticky cehokoliv. Je tam i par zavodnich trati pro auticka. Ale nevim proc ... na to uz tu prece mame Trackmanii nebo vizualne legu velmi podobne ModNation.
  • proc ji museli zrusit to bila ma nejlepsi hra sou blby *10* skoda proc ji nemohly nechat na 1900000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 let proc *13*
  • pitanimal
    Snad podobně dopadne nejmenovaná aktuální onlinovka ze světa Star Wars a autoři se poučí a od té doby budou dělat normální RPG.
    • Ja jim tohleto nepreju. Protoze pokud ta onlinovka krachne, tak to s sebou pravdepodobne vezme cast BioWare, a to bych opravdu videl nerad.
  • možno ak by to dali na Steam, tak by mali väčší úspech. Ale komu nie je dobrých niekoľko miliónov hráčov, tomu niet pomoci. Ja by som využil v dnešnej dobe každú možnosť zárobku...
    • JohnyTheZik
      Steam O.o :D?
      ten by pomoh cemu?
      • ucho
        reklama, dostat to mezi lidi...
        • JohnyTheZik
          az na to, ze, jak vidno z clanku, ta hra ma dost hracu.. jen asi neni potreba si platit nejaky buhvi extra lokace ci co a zdarma to lidem staci.. proto to prodelava..
          ach jo, to cteni clanku..
          • ucho
            já třeba o hře slyšel dnes poprvé, na druhou stranu můžu říct, že vypadá zajímavě... víc lidí = větší množství platících zákazníků
  • Dobre im tak, smrť, smrť, smrť!!!
  • Ja ji měl koupenou na steamu neboli mam ale nezaplatil jsem dal protože nic moc.Malej svět a je toho malo co dělat
  • ale vis mužeme zalozit jinej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit